Ír ilyesmit a fórumszabályzat? :D
Elégedett vagyok! :D:D:D:D:D:D:D
Bármilyen segítségnek örülök, és most olvastam, hogy 25 évesen kezdtél motorozni?
Hát sorstárs én is 25 vagyok, és én is most vettem meg első motoromat! :D
Azt ugye tudod, hogy ezzel megerősítetted azt amit a ddt mondott? Gondolom vagy 3 perc kellett ahhoz, hogy megtaláld a szervízkönyvet igaz? Mennyivel egyszerűbb volt 1 perc alatt hülyét csinálni magadból.
Egyébként meg mit szeretnél ezzel elérni? Hogy szánalmat érezzünk és sajnáljunk, hogy milyen szar az életed? Vagy azt, hogy megkérdezzem tőled mi a fészkes fenét keresel törött gerinccel, teledrótozva egy 600-as gixeren? Gondolod másodszor is szerencséd lesz? Becsülném az elszántságodat de nem tűnsz annyira motorbuzinak mint amit ez a tetted sugall. Szerintem csak szimplán egy ökör vagy.
Remélem te elégedett vagy a reakciómmal? Segítőkész voltam? Kedves aranyos ahogy a fórumszabályzat is írja? Pedig akkor még nem is tudtam milyen genyó leszek ma.
K8/9? Az mi? Neszivass.... azt szeretem...
Amúgy Te sehol nem vagyol...... Szalonnás Tutis aaz igen!
Bocs, de muszáj nyalnom neki, mert el fog kopni egyszer az a fékbetét!
De csak azért, mert Te vagy a szuzuki mérnökeinek a mérnöke.....
Mesélj kérlek a K10 leendő típushibáiról, meg a légszűrőiről, meg az olajáááááróóóóóóól!
Hát ha már itt tartunk én is elkezdhetnék írni arról, hogy 1989-1991 között kórházban voltam és jaj de szar az életem, hogy csak 25 évesen tudtam motorra ülni de ezt megtartom magamnak mert semmi köze a témához. Könnyelműen figyelmen kívül hagytál pár hozzászólást. Nem születtem motorra, nem tudok felmutatni 3 generációs motoros családot csak éppen érdekelt annyira a hobbim, hogy utánanézzek pár dolognak. De egyébként valszeg te leszel az utolsó akitől kérdezni fogok. Ja és nem szoktam keménykedi. Én nem a gixxerhaccázkáhét vagyok. Úgy, hogy hagyd a mártírkodást mert nem bántott még senki.
ui. Ha a szervízkönyved ilyen részletesen tárgyalja a kérdést akkor mi szükség volt erre az egészre? Melyik fórumozó véleményét tartod többre a Suzuki mérnökeinél?
Elégedett vagyok! :D:D:D:D:D:D:D
Bármilyen segítségnek örülök, és most olvastam, hogy 25 évesen kezdtél motorozni?
Hát sorstárs én is 25 vagyok, és én is most vettem meg első motoromat! :D
Egyébként meg mit szeretnél ezzel elérni? Hogy szánalmat érezzünk és sajnáljunk, hogy milyen szar az életed? Vagy azt, hogy megkérdezzem tőled mi a fészkes fenét keresel törött gerinccel, teledrótozva egy 600-as gixeren? Gondolod másodszor is szerencséd lesz? Becsülném az elszántságodat de nem tűnsz annyira motorbuzinak mint amit ez a tetted sugall. Szerintem csak szimplán egy ökör vagy.
Most hogy semmibe vettél kicsit elbizonytalanodtam.
Így ahogy leírtad nem tűnik vészesnek ez a dolog :)
Amúgy Te sehol nem vagyol......
Bocs, de muszáj nyalnom neki, mert el fog kopni egyszer az a fékbetét!
Mesélj kérlek a K10 leendő típushibáiról, meg a légszűrőiről, meg az olajáááááróóóóóóól!
ui. Ha a szervízkönyved ilyen részletesen tárgyalja a kérdést akkor mi szükség volt erre az egészre? Melyik fórumozó véleményét tartod többre a Suzuki mérnökeinél?