Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha jégeső van a jeget is megszűri?
Normálisan kérdeztem valamit. A robogómnál pl. egy masszívabb eső után ki kellett pucolni a légszűrőjét. Benzinnel kimostam, sürített levegővel kifúvattam - megszárítottam, beolajoztam. Különben nem ment rendesen. Az lett volna a kérdésembe rejtett értelem - amit nem fedeztél fel - hogy a Gixxer szűrője ugyanilyen érzékenyen veszi-e az esővízzel keveredett port, vagy simán benyeli a motor és kiköpi a kipufogón. De hát ismételten bebizonyosodott, hogy csak hülyeségeket tudok beszélni.
Szerintem, ha még napraforgóolajat is teszel a gépbe, akkor rántotthússzagú lesz a kipufogófüst
dede, koszos az csak máshogy mit a sima papírszűrőnél. Ott felületén megtapad a kosz és látványos. Itt meg az olajréteg koszolódik ami nem olyan látványos. de mosásnál azért látszik az elszineződés.
Figyelj mert mindíg lehet tanulni!
Különben Én a légszűrő előtt tartok esővízszűrőt is, amit 2000 -enként porral, és mocsokkal tisztítok! Valamint bélgáztartalmú sűrített aromatizált levegővel szenzitivizálok! ,
Ja az esővízszűrő elé nem árt vízlágyító!
Semennyire...
nem nagyon. De én inkébb kimosom minthogy ne.
Olajat nem kell sajnálni tőle mert az szűri a levegőt. Az jobban fogy mint a mosószer.
Tőlem kapta kölcsön......
Heeee? Elázás után szűrőcsere? Már megérte bekapcsolni a gépet! Mi bajod az esővízzel?
Még nem a sajátomat használom, de amennyit kell itt pedáloznom a munkahelyemen, már nem kell sok hozzá, és akkor nem kell osztozkodnom az élvezeteken mehet a real-time diagnosztika! , ,
És mennyire koszos 1500km után?
Ő már így született, hogy tudta....
Szobabringa lepipálja Lessi nyelvhosszát is...
ennyi km-enként elég, van aki 2-34 ezrenként mossa csak, én azt nem tanácsolom. Én magamtól vagyok ilyen ügyes amúgy
Huhhh.. akkor jó.... tudtam Én......
Ha leér odáig nagy jövőd van a felnőttfilm iparban.
Nálad? Az bigoneoniszi kézzel hajlított TANKI-támasztójával SZTK alapon!
Én a sajátomat nyelvvel szoktam!
Akkor most te is így tájékozódtál, mint én a sportlégszűrőkről?
Mert én erre gondoltam, hogy gyakrabban kell pepecselni vel.....

Most akkor mi ezzel a helyzet?
A seggemmel néztem meg...
Igen! Az esőben...
Tudod miért nem szabad kifujatni? Mert a szűrőanyagot roncsolod a nagynyomású levegővel. A K&N-nél is folyó vízzel szabad tisztítani...
Bazzzzz te mekkora f@sz vagy.....
Köszönöm kedves Családsegítő Úr az útbaigazítást.....

Agggyyááá GUMMMÁT inkább....bár azt sem szeretik a csajok.......de a Kedves Gixerem szereti.....
Jaja....
Annyira nem volt veszélyes. Porból nem volt sok, inkább kitinpáncélból, de arra meg a ram air cső végére raktam egy szunyogháló darabot, h azt megszűrjem. Sztem a két mosás elég volt neki. Nem éreztem mosás után, h hű de jobban ment volna a gép...
A prosztatát hogy ellenőrzitek kézzel? Ilyen vizsgálatokat.Fesszabi vizgálat.Taperolja akinek 6 annya van.