Én Dominoval értek most egyet.......egyszer próbáltam ezt a felcsatolható protit térdre és könyékre.....EGY NAGY SZ@R! Nyom mindenhol és nem kényelmes és na ez elcsúszkál menet közben az emberen, hacsak nem súlyos ezrekért vesz ilyet.
Viszont egy cimbi protis farmert visel nyáron páncélinggel és dicséri, de csak úgy mint Domino......max egy esés és az sem 200-al.......de jól megvéd a térdnél és a kipárnázott segg és combrésznél!
Akkó csak divat.THX.Csak írják hogy kopásálló vagy a mifene.Nomeg az 501-es alá már semmi sem fér nekem ezeknek meg bővebb a szabása.
A gond mint mondtam hogy a tépőzáras izé amit hordok egy idő után annyira feszít térdhajlatban hogy néha már a térdizület is fáj.
Nameg normál város szadj ide-oda kéne.Egy bőrnaci jól festene egy termékbemutatón mondjuk a Novotelben.
Na ezen még törpölök pöttyet.Valszeg egy olcsóbb cucc bővebb szabással és alá valami ami nem csúszik el jobb lenne.
Tudom, hogy miről beszélsz és igazad van! Én már estem egyet elég nagy tempóval....volt rajtam Full protis ruha és mégis azóta a gerincem bánja.... 24 éves létemre úgy szokott fájni a derekam, mint egy 70évesnek..... Úgyhogy tudom, hogy mennyire fontos a ruha, ezért sem akarok spórolni vele és használtat venni belőle......addig óvatosabban mászkálok, BÁR A MOTOROSKÉNT NEM LEHET SOHA ÓVATOS AZ EMBER! A BAJ HAMAR MEGVAN ÖNHIBÁNKON KÍVÜL IS! De ez most így alakult, nekem is előbb volt eddig mindig egy Dzsekim, mint motorom.......most ez nem így lett....DE PÓTOLOM, addig pedig csak óvatosan!
Tudom, hogy miről beszélsz és igazad van! Én már estem egyet elég nagy tempóval....volt rajtam Full protis ruha és mégis azóta a gerincem bánja.... 24 éves létemre úgy szokott fájni a derekam, mint egy 70évesnek..... Úgyhogy tudom, hogy mennyire fontos a ruha, ezért sem akarok spórolni vele és használtat venni belőle......addig óvatosabban mászkálok, BÁR A MOTOROSKÉNT NEM LEHET SOHA ÓVATOS AZ EMBER! A BAJ HAMAR MEGVAN ÖNHIBÁNKON KÍVÜL IS! De ez most így alakult, nekem is előbb volt eddig mindig egy Dzsekim, mint motorom.......most ez nem így lett....DE PÓTOLOM, addig pedig csak óvatosan!
Most hogy itt nagy ruházkodásban vagytok lenne kérdésem.Protektoros farmerokról van véleménye valakinek?
Ti többet csúsztok mint én véd ez annyit mint a sima farmer+ térdvédő vagy csak divat?
Bár a tépőzáras térdvédőm 1-2 óra alatt még az izületeimet is nyomja.
A kihagyhatatlan ajánlatot is ki lehet hagyni amúgy Én már sokat kihagytam Ruha nélkül én nem ülök fel a motorra az tuti, vagy ha nyáron közlekedek akkor csizma, kesztyű, tédvédő, husszú nadrág, és vagy gerincporti, vagy páncél mindig van rajtam..
A motor veszélyes szerszám..Nekem pl előbb volt motoros felszerelésem mint motorom..
Nincsen még kordurám sem! Volt egy Shox motoros dzsekim, de eladtam, mert kicsi lett....
Egyébként teljesen igazad van, ruhát kell venni legelőször........DE....én amikor a motort vettem csak a bukómra költöttem és a Domino YOSHI ajánlatát nem lehetett kihagyni, mert lehet soha nem jutottam volna hozzá ennyiért a kedvenc dobomhoz.
Ruhát most zezon elejére terveztem venni az akciók ideje alatt......arról viszont nem tehetek, hogy most adta be a Gixerem a kulcsot......és, hogy még tetézzem az anyagi nehézségeket, a söröző sem megy mostanában fényesen....NINCS PÉNZE AZ EMBEREKNEK és minden hasonló vendéglátó haldoklik mostanában......tehát az is viszi mostanában inkább a pénzt, mint hozná! Ez Magyarország!
Szeva! Kössz-kössz az ajánlatot! Nem akarom használt ruhára költeni a pénzt......130.000Ft-ért egyrészes Berik Fullos ruha van a Superzone-ban, csak most meg a Gixer javításra kellett.
Amúgy nem akarok beleszólni, de a ruhavétel lett volna az első dolog szerintem, nem pedig a kipuff mg az ilyenek, emrt hiába szépen szól a motor ha a bőrödet meg disznóbőrrel kell kipótolni mert lekoptatta az aszfalt
Szia Doki ! Tőlem kaphatsz ruhát.Olyat amilyet kérsz.Lehet választani szőlőkaró, lapátnyél , vagy amivel kéred.Javaslom használtat vegyél. jó, az sem olcsó de véd, aztán ha az aszfalt törölgetésébe kezdenél, nem fogod annyira sajnálni.
Pedig a gyári újonnan tényleg 7-8 ezer Ft között van.....a K&N sportlégszűrők vannak olyan árban boltban, amit te írtál....de ezeket 600-700 km-enként nézegetni kell és igazából utcán szerintem nem érezhető, hogy sport légszűrő lenne benne.....
Én viszont szeretnék pályázni, csak nem lessz addigra ruhám....
Úgyhogy ha kölcsön adod a ruhádat, akkor én pályáznék a többiekkel...
Úgy tudom azért Kakucson sem engednek fel ruha nélkül, meg nem is igazán kellene anélkül pályára menni......
De ne félj, ha elcsúsznék, akkor a körmeimen és a cipőm orrán csúsznék, hogy a ruhád le ne érjen az aszfaltra......
Tudja valaki, hol lehet venni tisztító szettet K&N szűrőkhöz? (tisztító foly. + olaj)