Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha láttad volna, hogy mi volt az enyémben... Pfúúú... Kifujattam sürített levegővel, meg kimostam egy kis benyával. Azóta párszor elkapott a cudar eső, úgyhogy lassacskán illene cserélnem. Mit mondasz ddt? Szerinted 2 - 3 masszív elázás után nem kéne cserélni? Szinte már - már fekete volt. Egy csomó trutyival megspékelve. A ram-air-t is ki kellett pucolnom. Az egész motoros cuccom is ment a mosásba, olyan fekete lett minden ruhám.
ez kéx
750km-enként olajozás, 1500km-enként mosás.
De azt tedd hozzá, hogy motorral együtt mostad ki!
Mert Te egy fakír vagy! Neked nyelvvel kell megnézni!
Szerintem ThomAce is úgy értette a kimosást, hogy kifújkálta és azután ismét bekente......
Én személy szerint nem sajnálom rá az időt, hogy kifújjam pár ezrenként a gyárit......12.000km alatt azért beszed ezt azt.....

Tutis te milyen gyakran kezeled a sportszűrődet?
Ezen véleményedet majd egyszer kint a Hringen is hangoztasd. Biztos sok követőt találsz. Szerinted a K&N sportlégszűrőgyár úgy indult, hogy a vagizós kisgyerekeknek gyártsunk vagizós cuccokat? Az, hogy valaki arra használja a társadalmunk hozománya. Amikor megvettem a mocimat tele volt Viseco, K&N és társai matricával. Képzeld az első dolgom volt leszedni őket.
Te Doki!
Nem a légszűrőt, hanem életed párját kell többször és sűrűbben kezelni , mert a motor az marad, ha beleszarsz a légszűrőjébe akkor is, a Nő az nem! Ez a karbantartás lényege! Nehogy Ő meg gyertyacserét csináljon....közben..... , Egy irridiumosra, ami többet bír.........
És nem volt nagyon koszos 2szeri mosással csak?

Akkor bocsesz srácok, nekem így mondták......de ha bírja, akkor jóóó......AKKOR TÉVEDTEM! Sorry....
A gyári szűrőt nem kell kezelni. 12000-ként csere oszt kész. A suzuki tudtommal nem rak mosható szűrőt a motorjaiba. Van aki kifujkálja csere helyett de én azt nem tenném.
A fenéket. Azért annyira nem hímestojás. Én tavaly egész évben 2szer mostam ki, és 18000 km-t mentem a géppel.
online motorátvizsgálási oktatás
Azt hiszem a te vélemlényedre alapozok hiszen láthatóan több évtizedes versenyszerelői gyakorlatod van és biztos nem azért szereztél 600RR-t 19 évesen az nsr után, hogy feszítsél vele. Az gondolom meg sem fordul a fejedben ha már a pénznél tartunk, hogy egy sportlégszűrő kb. 2 év alatt behozza az árát.
nm nm

az a Biri
Nálam kézzel elviselhető. Pont a múlt héten néztem meg...
Igencsak forro lesz Nyaron nezegettem 2 kilo utan megfogtam aztan majdnem leegette a kezem. Tok normalis.. persze azert nezzetek meg
inkább egy yeti ekkora méretekkel..Szerintem a talpa is szőrös
Egy cseppet sem tájékoztatom félre a jó népet PÁLYAMESTER!
Szerintem mindenki tudja, hogy egy sportlégszűrőt többször és sűrűbben kell kezelni.......ENNYI!
De majd ha pályázok, akkor kiveszem és lefedem alufóliával, vagy sütőpapírral, mert akkor felmegy a gép 180LE-re.....
Szia!
Mosható látod.....! Én a színes ruhákkal együtt szoktam kímélőn venissel, és 700 km -enként fújom kokkolínóval, ha pályán nyomom, akkor kíván egy kis domesztoszt fehérítővel, de nem is tudom miért osztok meg ilyen értékes pályamásodperceket érő titkokat veletek! ,
Valamint a kipufogófüst is finomabb virágillatot áraszt ami megnyugtat, ha a garázsban járatom órákig.
Annyit kellene megnézni srácok, hogy beindítjátok a VAS-akat és amikor már 60-70 fokra felment a vízhőfok anélkül, hogy cibálnátok a gázt, tehát magától alapjáraton melegedjen fel odáig.......na ekkor óvatosan meg kellene tapogatni a fesszab hűtőjét, hogy mennyire meleg ekkor!
Ennyi lenne......de vigyázzatok a kezetekre, bár elvileg annyira nem szabadna forrónak lennie.
3 féle választ kérnék.....
Hideg
Meleg, de kézzel elviselhető....
Vagy kézzel nem lehet elviselni.....

És köszönöm a segítségeteket....
SUZUKI GSX-R 600 K8
Nm értem miért rejtegeted Hófehérke szépségét
Ha Te mondod...
Vilag legnagyobb faszsaga ez az utangyartott szuro.. Minek vennel bele olyat amikor a gyari ugyanannyiba kerul vagy meg olcsobb is.. Ez ilyen rossz divat magyarorszagon, megkerdezik parkoloba lehet vele fesziteni..: "Ezen a mocin semmi nem gyari am, k&n, póóóver kommander, meg persze öcsimura.." Persze varostablat meg nem hagyta el a gyerek