Innen az apróból, de akinek volt, azok nagyrészétől már megvettem leharcolt pályagumik, de nekem még utcára zsír!
HA lesz több, megoldjuk, csak nekem elég sok kell (remélem), de tudok szerintem, ha beindul a szezon, vagy előtte....
Vegyél K&N-et ebayról, annyiba lesz, mint itt a boltban a papírszűrő, nekem is karácsonyra jött meg. Dec 30-án ki is próbáltam, szerintem jobban veszi a lapot gázhúzásra tőle.
Szia The_Nőgyógyász46!
Szerintem a Te méreted 54-56 -os, de lehet hogy csak 54.
Nekem az 56 -os passzos, az alá nemigen tudok öltözködni. (190cm és 85 kg vok.) 58 -as alá már a nagykabát is befér, úgyhogy nekem az jött be!
Igazán eladhatnál nekem egy hátsó Dunlop gummát....
Honnan szoktad vadászni őket? Van esetleg valami jó ismerősöd?
Meghílak mozizni, ha tudsz valamit....
Pussz
Köszi már vettem akkor, de ha kell, és jó áron tolsz az orromba gyári CR9E NGK -kat, akkor szezon elején moleszterállak majd.
Most gumigyűjtő akción vagyok, de már mingyáá vége!
Na igen, az szokott jönni belőled... Nekem volt is, de mot csinálok egy TANK-kitámasztót, mert kitudja mikor kell használni.
Csak elég nagy ám egy TANK...
BUÉK neked is!
Bealudtam, csak muszáj hintenem a hülyeséget, mert félek, hogy lemaradok. Mivel nem tudok semmi okosat írni, így most gondoltam belédkötök!
Van már tanki-támasztód?
1et értek veled. Nekem is elöbb volt protektoros kabim mint motorom. Bár a bőrruha az késöbb jött össze, de addig ott volt a kordura meg térdvédő + GERINCVÉDŐ...
Szia!
Jaja...szerintem is külön - külön, mert úgy jobban tudod rögzíteni a protikat, a kinézete meg mindegy, rajtad már biztos nem segít, esetleg a motorod, az még szép, azt itt vége is! (csakúgy mint nálam , )
Igen, ez gondot fog okozni. Valószínű, h észreveszed majd, h kanyarba bizonyos sebesség után szitálni fog, sztem nagyon.
Nem ártana kimérni...
Tavasszal keress meg, nem lakok messze tőled, aztán kimérhetjük.
Van hozzá cucc otthon...
Pedig van tartalék rajtad, ami ruha nélkül kophatna, bár sose ess!
Jó dolog a beöltözés, Én is mindíg így nyomom még 35 fokban is, bár inkább azért, mert úgy sokkal szebb vagyok, mint így csupaszon!
Puszillak Puhisom!
Nem. Az erő velem van...