Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vállalom.
ne bántsd, mossa a szűrőt
Jó, hát ilyen hülyeséget nem kérdeznék Viszont elvárom, hogy versben válaszoljál, rímek legyenek, minden amit lefarag egy költő!
Amúgy szegény ThomAce, hogy eltűnt. Biztos megsértődött.
Az tény, hogy genyóláda vagy, de ez valóban Tajgetosz-pozitív kérdés.
tévedés. Genyóláda vagy. Nem az számít hogy mit válaszolsz és hogyan
Érzi az erőt. Mögöttem a BKV.
Na csakhogy. Egy egyszerű példa. A ZX-6R topicban ezen röhögünk egy éve.
1.Megkérdezed, hogy rakjál-e 10w60-as olajat a mocidba. Erre én elmondom a véleményemet meg mások is. Gond van? Nincs. Kedves és segítőkész vagyok.
2. Megkérdezed, hogy mennyi olaj kell a motorodba. Erre én azt mondom: "Bazd meg! Kurva nehéz lehet ránézni a deklire és leolvasni, hogy 3,1L!" És máris egy genyóládának tűnök mert nem válaszoltam szépen irodalmi stílusban.
kapszlispuska. hát ezen beszartam.
Utálom, ha kibékültök...
Aggyá kapszlispuskát!
ne nyalj neki, nem érdemli meg, légy kemény és dobáld meg szarcsimbókkal
Dehogy vagy ellenséges! Próbálom közös nevezőre hozni a dolgot
Most már értem a nézőpontod
Ja hát elég nehezen jutottunk el az SV650-ig igaz? Azt a 200 motort amit kinéztél az elmúlt 3 évben elég fárasztó volt véleményezni. A gumit meg használd egészséggel te kis buzi.
Nem szabad. Tudod: mint okos apa a "kezdő" fiához.Türelemmel
Majd megkérdezlek, hogy ugye azért csúszkál a hátulja mer csak D211GP?!
majd valaki egyszer kiszúrja a gumiját az arc miatt
Igen ellenséges vagy és arcos Felb@sz a sok hülye kérdés amit 2perc alatt kilehet guglizni, de hát ez van. Az elmúlt pár évben elég sokat segítettél a tanácsaiddal, tapasztalataiddal... jah és az az ingyen első guma is jól esett amit adtál
Akkor meg mit nyalsz folyton a ringen he? Te kakucsi menő!
Te nem tudsz normális hangnemben beszélni
Én meg erre azt mondom amit az előbb is. Az esetek 90%-ban normális hangnemet választok. Oszt a 10%-on meg kár rágódni mert az úgy is marad.
kamion szemben.....
Én is átéltem hasonlókat a nyáron.... A legnagyobb zuhi pest felé tartva.......kamion szenbe olyan volt, mint a 2012-ben a szökőár..... Na az amikor beterített, akkor a bukóm akvárium lett....
a borosüvegben is ck egy van