Na csakhogy. Egy egyszerű példa. A ZX-6R topicban ezen röhögünk egy éve.
1.Megkérdezed, hogy rakjál-e 10w60-as olajat a mocidba. Erre én elmondom a véleményemet meg mások is. Gond van? Nincs. Kedves és segítőkész vagyok.
2. Megkérdezed, hogy mennyi olaj kell a motorodba. Erre én azt mondom: "Bazd meg! Kurva nehéz lehet ránézni a deklire és leolvasni, hogy 3,1L!" És máris egy genyóládának tűnök mert nem válaszoltam szépen irodalmi stílusban.
Ja hát elég nehezen jutottunk el az SV650-ig igaz? Azt a 200 motort amit kinéztél az elmúlt 3 évben elég fárasztó volt véleményezni. A gumit meg használd egészséggel te kis buzi.
Igen ellenséges vagy és arcos Felb@sz a sok hülye kérdés amit 2perc alatt kilehet guglizni, de hát ez van. Az elmúlt pár évben elég sokat segítettél a tanácsaiddal, tapasztalataiddal... jah és az az ingyen első guma is jól esett amit adtál
Én is átéltem hasonlókat a nyáron.... A legnagyobb zuhi pest felé tartva.......kamion szenbe olyan volt, mint a 2012-ben a szökőár..... Na az amikor beterített, akkor a bukóm akvárium lett....
1.Megkérdezed, hogy rakjál-e 10w60-as olajat a mocidba. Erre én elmondom a véleményemet meg mások is. Gond van? Nincs. Kedves és segítőkész vagyok.
2. Megkérdezed, hogy mennyi olaj kell a motorodba. Erre én azt mondom: "Bazd meg! Kurva nehéz lehet ránézni a deklire és leolvasni, hogy 3,1L!" És máris egy genyóládának tűnök mert nem válaszoltam szépen irodalmi stílusban.
Most már értem a nézőpontod