Nem mondta, hogy kerékre állt a gépe, csak úgy érzi, mintha emelkedne az eleje.......a gumija tényleg szar....az enyém is gány esőben például......
Ha valaki felül egy ilyen gépre anélkül, hogy ült volna hasonlón érezhet rajta fura dolgokat......
Ha te a 25 év alatt belefáradtál a dolgokba, akkor menj át az R6 fórumba és ott biztos nem megy fel a pumpád......
Majd mi türelmesen elmondunk a srácnak, hogy ha van valami kérdése.....
A szűrő a 122-ik marhaság amit írt. Biztos nagyon tud motorozni. Hahó! Neki 6-ban gázra kerékre állt a 600-as gixxer és erről megpróbált meggyőzni egy tucat aktív motorost. Te hol voltál akkor?
A nem melegszik a hátsó kerék ezért felrakom a pályagumit dolog meg.... És én is nagyon becsülöm/ném az elszántságát. Ha közben nem alapokat tanulná itt a fórumon. Ezt neked biztos keményen hangzik csak tudod kicsit sok embert láttam motoron meghalni orbitális hülyeségek miatt. Nem balszerencse vagy a más hibájából! Hanem mert alap dolgokat nem tartottak be.
A stílusom meg olyan amilyen. 25 év motorozás után bizony belefáradtam, hogy mindig ugyan az a hülyeség megy. Persze változni semmi nem fog.
Valószínű, hogy most az adott hangulata hozta elő a betegsége témáját, mert nekem még nem említette msn-en sem, pedig sokat dumáltunk......
És igen is becsülendő, hogy így is motorozik és csinálja azt amit szeret.....
Méghogy nem motorbuzi? Gerincbajjal is bevállalja a motorozást annyira szereti, akkor ez mi ha nem motorbuzi....
Nagyon jó srác Thom és iszonyatosan segítőkész......velem több órát ült MSN-en mire elmagyarázott mindent a motorom kimérésével kapcsolatban......pedig iszonyú hülye vagyok a villamossághoz, de ő egyszer sem volt türelmetlen.....
Én csípem a Srácot....
Csak annyit akartam mondani, hogy finomabban is kifejezhetnéd magadat......van neki elég gondja a te érces dumád nélkül is.
A térdemet meg nem akartam a gerincéhez hasonlítani, de ha ő így is motrozni akar, akkor az az ő döntése......
Egyébként meg nem balfasz a srác a motorozáshoz, van hozzá esze, nemúgy mint sok kezdő idiótának.......és attól még tudhat motorozni, hogy nem tudja, hogy ki lehet, vagy sem mosni egy szájbabaszott szűrőt!
Szerintem becsülendő hogy nem a szobában ülve sajnálja magát, hanem próbál számára teljesértékünek gondolt életet élni. Azt én se értem hogy ezt miért kell hangoztatnia, dehát ha neki ettől jobb engem pl. nem zavar.
Láb-kéz nélkül lehet élni. Gerinc nélkül nem. Persze homo sapiens esetében. Adva van egy ember aki annyira szeret motorozni, hogy a testi épségét illetve a a bénulást kockáztatva is rója az utakat. Bár nem vagyok orvos de gondolom ami fáj az nem gyógyult meg 100%-ra. És ugyan ennek az embernek fingja nincs a motorozásról. Én is jót röhögtem amikor megpróbálta meggyőzni a fórumot, hogy az ő motorja 6-ban kerékre áll. (Biztos az összes mocim 98Le német belpiacos gép volt). Ha jól rémlik nem kellett nekki sok idő ahhoz, hogy elcsússzon a géppel.
A lényeg, hogy nem áll össze a kép. Valaki vagy legyen motor buzi és legalább az alap dolgokat tudja. Vagy ne motorozzon láb nélkül, törött gerniccel.
Húha apám......1690Ft az utánvétes költség? Mi a sz@rért ennyi? Ezt nem gondoltam.....eddig az utánvétes csomagjaimon max. 500Ft volt pluszba.... Ez így már nem annyira éri meg..... no de már mind1....Péntekre itt kell lennie mindenképp......
Én szimóval egykeréken kezdtem bele a kukoricaföldbe. Pechemre tele volt szép nagy terméssel a növény. Természetessen fullprotektoros rövidgatyában, meg kompozit bészbólsapkában.
4690Ft lesz, tehát 1690 a postaköltség! Szerintem hétfőn fogod megkapni de lehet, h már pénteken Telszámodat nem adtad meg én meg elfelejtettem elkérni , tehát jó lenne ha a címeden lennél, h átvehesd a csomagot
azért egy kicsit finomabban is előadhatnád a mondandódat.....
láttam én már kéz nélküli embert is motorozni....... miért ne lehetne 600-as sportmotorja attól, hogy össze van drótozva?
Nekem is szétment 3szor is a térdem.....és?
100-al a szántásban? Hát elhiszem, hogy szar volt, de most jól hangzik :)
kb 1500km van bennem motoron, még a Hondámban is közel tízszer ennyi van!Na ez milyen?:)
Szerintem is ökör vagyok... Gondold el, mikor Tihanyban a Balcsi mellett megyek 50-el (mondom 40-es tábla, ráérek), egyszer csak a tükörben látom vagy 6 motoros mögöttem, nézegetnek ki, hogy mi a fasznak tartom fel őket az út közepén..Gyorsan ki a szélére, aztán nézem a Balatont mintha nem láttam volna 1000-szer közben emelgetem a kezem, hogy "bocsi"
Biztos jót röhögtek rajtam!.. Ez van...
Most, hogy a tut(is) megsúgta nekem, már Te lettél az ETA -lonom
Fehérlovas bögyörő....tízsebességes ezres...... hiába no mindíg tanul valamit az ember....csak kérdezni kell.....vagy sokszor még azt sem........
Meg lehet dolgokat szép szóval is értetni.....
Én is befejeztem a témát!