Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha nedves lesz kitágul, és átengedi a nagyobb méretűeket is..... Ez nagyon szép volt Tőled!
Thompika nem fog tudni aludni a féltékenységtől......
Az előző hozzászólásom erre is vonatkozik.
Eme hozzászólásod komoly szakértelemre enged következtetni, leborulok a tudásod előtt! Köszönöm hogy szóba állsz velem.
( ez a seggpolir első része a gumiérdeklődésért )
ez így szépppp...
"Én úgy vagyok vele, hogy inkább röhögjenek rajtam a fórumon, mert baromságokat beszélek, de ne akkor köszörüljék rajtam a kést, amikor valami orbitális lebőgés van az utcán a Gixxerrel..."

Nem ő volt, akinek 160-nál 6-ban egykerekezett a haccázas?
Nem törte össze?

Vagy az is lehet, hogy rosszul emlékszem...
Dehogy nincs. De akkor utánanézek a megfelelő helyen. És ha 1-2 óra keresés után nem találok választ akkor kérdezek. De pl. a józan paraszti ész sokszor kisegít.
No problem várom az új fejlesztésű kütyüt
Amugy is szeretek esőben motorozni...szinte egész nyáron így volt...áztatott párszor ...
le kéne kapni azokat az indexeket meg visszapillantót, aztán felpattintani valami integrált indexest..
Van ott olyan is, hogy ellenőrzés/tisztítás, lehet azt veszi ennyire komolyan?
Ellenőrizni lehet 1/2 óránként is?
Milyen adatokat viszel be a compúterbe?
ÉN NYERTEM ÉS KÉSZ, IDE A GUMÁT, HAD FÜSTÖLÖM LE AZONNNNAAAL...
.
.
Picit hadd keljek fel Ace védelmére, magamból kiindulva... Ha nem tud valamit, akkor hadd kérdezze meg, nem? Oké, hülyeség, aláírom. Én úgy vagyok vele, hogy inkább röhögjenek rajtam a fórumon, mert baromságokat beszélek, de ne akkor köszörüljék rajtam a kést, amikor valami orbitális lebőgés van az utcán a Gixxerrel, mondjuk "pár" fős buszmegállós tömeg előtt.
Mindenki alul kezdte a tudományt, te is, én is, persze vitatkozhatnánk arról, hogy: "Én ezt má akkó' tuttam, amikó te még apádba' lötyögtééé'!"
Elhiszem, hogy idegesít téged. De azért próbáljunk úgy a dolgok elé állni, hogy ha segítség kell valakinek, akkor segítsünk.
Ezt a szöveget most nem lebaszásképp írtam , csak ez a szerény véleményem.
én maradok a motorsportnál
Igen, és belülről kifelé! ,
Szia!
Arra még fejlesztés alatt van a kütyü, addig meg plexi fel, viszki be az arcba, majd nyitott szájjal nyélgáz és 10-15 mp múlva kész a jééég dupla viszkiveeeel........pámpápápámmm...
Sunavirág....
Csak Ferencváros szurkoló!
figyi, benzinnel ne moss levegőszűrőt..ha papír akkor főleg ne mert elbaszod a szűrőt, ha mosható meg azért mert akkor is elbaszod.. papírszűrőt nem szabad mosni mert itt a lyukak mérete nem nagyobb 15 mikronnál (vagy valami hasonló) és ha nedves lesz, kitágul és átereszti a nagyobb méretűeket is.
moshatónál meg a benzinnel megszívódik és így nem tapad meg rajta az olajréteg..szóval gyosan fejezd abba a hülyeséget
shrek
Hát erre most mit mondjak? Sajnos így van. Mondjuk az ember tájékozódik mielőtt vesz egy több milliós gépezetet. Pl. a szervízkönyvbe belenéz és keres benne olyat, hogy kell-e neki a légszűrőházat bontogatni eső után? De ezt úgy is kérdezhetném, hogy vajh 2-3 esőnap után minden gixxeres meglátogatja a szervízeket? Mert alapvetően neked nem is lenne szabad légszűrőt cserélned hiszen nem vagy szakszervíz. Szervízkönyv 3-ik oldal. 12000km-ként légszűrőcsere. Nem légszűrőfújás-tisztítás! Nincs benne, hogy "kivéve esős időben mert akkor naponta", nincs semmilyen kitétel. Kívánod, hogy fojtassam? És ne sírjál, hogy bántalak ha tényleg orbitális marhaságokat beszélsz és valóban nem először. Dizelt is tankolsz a mociba? Az olcsóbb!
Bocs ha kemény vagyok de néha elképeszt a totális felkészületlenséged motoros ügyekben. Jól meggondoltad te ezt?
Ű de ződfülű vagyok még
Szerintem ne nyúlj hozzá 12.000 km -ig, de utána cseréld le mindenképp, ha gyári, nekem ez bejött már nem egyszer, addig akármilyen időben mentem nem volt vele gond, ám cserekor már annyira szaros volt, hogy nem kellett vele bűvészkedni csak a kukáig!
Valszeg palackmosóval.
Naponta kétszer, de lehet többször is.
Ram airt tisztítani? Azt hogy csináljátok, és milyen sűrűn?
Rengeteg jó válasz érkezett a napi kérdésre, köszönöm ( mondjuk a fékpad kicsit erős volt ). Betáplálom a kompjúterembe a zadatokat és küldöm a gumit a szerencsésnek.
Nincs olyan téma, amibe te sem vagy otthon 150%-ig? Aki nem tud valamit, azt fel kell világosítani.....ennyi......és legközebb majd tudni fogja.....