Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meglepő valóban...
Szia!
Szerintem egy motorbuzi kisgyerek garázsa recskázás után!
Nyertem! Már van lehetőség 100e alatt fingatlan GP211 esre, de még kutakodok!
Mosható volna a gyári szűrő?
Ellógod az edzéseket mostanában?
Ha kiszárad valamelyik csapágy mindig van nálam zsír!
Nekem még a gyári van benne, egyszer már tisztítanom kellett, mert úgy bekoszolódott, mint annak a rendje. Akkor tették rendbe a 81-est, én meg a marha fejemmel pont arra mentem, ráadásul esőben. Másnap reggeltől estig vakartam a mocskot a motorról. A kabátom totál fekete lett, mert a kamionok is beterítettek. Képzelheted, hogy mit mostam ki a légszűrűből.
mert te nagy benga Leonidas vagyolo
Nem olyan biztos az! A lepel még nincs leleplezve...
168 alacsony.
Így helyes.
193cm, 112kg
Biztos te is sokat sírtál és a méhlepényt nevelték fel helyetted.
Gratulálok.
Én meg 168 centi magas vagyok. Oszzt'?
Tőlem olyat raksz bele amilyet akarsz. De ne tájékoztasd félre a jónépet. Ha komolyan pályázol akkor nem raksz légszűrőt a motorba hanem kikened zsírral az airboxot. Aztán persze évente motorgenerál.
Van ott mééég.....
És mit kéne?
Te bajod, hogy dagadt vagy!
enyémet délután tervezem beindítani! mit kellene megnézni?
ok rendben odaírom!
Szia!
Enyém inditható.

Mennyire sürgős?
ENYÉM A GUMMA!.......HÓFEHÉRKE VAN ALATTA!

És a nyereményemet majd el-burnoutolom ha majd oda jutok...
Nekem gyári szűrő van benne. De most is azt rakok bele.
Lehet.....de nekem egy jót akaróm azt mondta, hogy ne vegyek bele, csak akkor ha pályázni is akarok! És én olyan sűrűn nem fogok pályázni, kiváve akkor, ha Rossi barátomnak sikerült kírugatni a nyalókás gyereket a 2011. szezonból, mert akkor mehetek a helyére a Gixerrel.....
Bizom az jót akarómban és ő azt mondta, hogy sűrűn kell tisztogatni és kenni...... JÓ NEKEM A GYÁRI!
szerintem egy izé az.
Rosszul tudod. Először is függ a felhasználási területtől. Van ahol hamarabb koszolódik. Autópályán állandó 200-nál elég hamar lenyel egy méhkast. Én minden olajcserénél szoktam tisztogatni. 2-3000km-ként cserélem az olajat. De akkor még simán mehetne a motor. 5000 után már érezhető ha nem mosod. Nem is a motor gyengül el hanem amikor belerakod a tisztát akkor hallod azt a brutális szívóhangot ami amúgy szép lassan eltűnik. Szóval nem kell 3 naponta mosni.