A japán az enyémre is ráborított egy hordó fehéret, csak utána a pékné is ráborított véletlen egy kevéske kéket is a sufniban... Úgyhogy az én mocim is fehér! A kék csak álca! Ez áll a forgalmiban is!
Én már a másidikon térdkoptatón akartam fordulni. Azt hittem már közel vagyok hozzá. Aztán megnéztem a képeket...
Van még van 1 méter a térdkoptató meg az aszfalt között...
Abban a kanyarban besokaltam én is egyszer...
Az elsőkerék áll ferdén? Gondolom.
A cimbinek a Busája is ilyen miután esett vele egy rendeset. Kiméregettük, h a villahida mászott el. Igazából lehet pár dolog. Villahíd, telószár, keréktengely, kormánycsutkák...
Helló ddt! Látom elég szépen megy neked a döntögetés :) Jó géped van, én 600-al gurulok, de még csak szó szerint gurulok :)
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Ha a kormányom egyenesben van, a kerék ferdén áll. Menet közben nem érzem, illetve álló helyzetben is nehéz észre venni, de van benne egy kis gebasz.. Ezt be lehet állíttatni, vagy egyszerűen rám sóztak egy eltekert vázú motort?
Köszi
Az első 8 pályanapomon én is ezt figyeltem. De komolyan. Aztán szereztem térdkoptatót akkor meg folyton térdelni akartam. Aztán mérték a ködirőmet onnantól folyton a köridőmet mértem. Aztán elestem a sikán utáni balosban azóta meg elég ha nem esek el.
Nem mindenki miller...
Miért is teszek úgy? Elmondtam mi volt, mit láttam. Senki nem ment el, a célegyenes kanyarjától csak egy ZX10R... Ezt direkt figyeltem. Persze féktávon 156ezren bevágtak, meg lekőröztek...
Van még van 1 méter a térdkoptató meg az aszfalt között...
Abban a kanyarban besokaltam én is egyszer...
A cimbinek a Busája is ilyen miután esett vele egy rendeset. Kiméregettük, h a villahida mászott el. Igazából lehet pár dolog. Villahíd, telószár, keréktengely, kormánycsutkák...
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Ha a kormányom egyenesben van, a kerék ferdén áll. Menet közben nem érzem, illetve álló helyzetben is nehéz észre venni, de van benne egy kis gebasz.. Ezt be lehet állíttatni, vagy egyszerűen rám sóztak egy eltekert vázú motort?
Köszi
Miért is teszek úgy? Elmondtam mi volt, mit láttam.