Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor ddt-t te is simán lenyomod "c"-ben.
A japán az enyémre is ráborított egy hordó fehéret, csak utána a pékné is ráborított véletlen egy kevéske kéket is a sufniban... Úgyhogy az én mocim is fehér! A kék csak álca! Ez áll a forgalmiban is!
Nálad lehet, de az enyém fehér.
C-ben kétszáznál megáll az élet
Nézesd meg valami szakértővel mielőtt széthullik alattad.
Me' benéztétek és az jobb kanyar.
Én szoktam váltogatni. Lassú haladásnál C, ha adva van a lehetőség egy kemény menetre, akkor A...
Sima ügy. Legalább kiderül hogy az órád nem jó, vagy valami más bibi van.
Oké, de gyári legyen! Legalábbis a blokkja
Én már a másidikon térdkoptatón akartam fordulni. Azt hittem már közel vagyok hozzá. Aztán megnéztem a képeket...
Van még van 1 méter a térdkoptató meg az aszfalt között...
Abban a kanyarban besokaltam én is egyszer...
Az elsőkerék áll ferdén? Gondolom.
A cimbinek a Busája is ilyen miután esett vele egy rendeset. Kiméregettük, h a villahida mászott el. Igazából lehet pár dolog. Villahíd, telószár, keréktengely, kormánycsutkák...
Helló ddt! Látom elég szépen megy neked a döntögetés :) Jó géped van, én 600-al gurulok, de még csak szó szerint gurulok :)
Lenne egy kérdésem hozzátok!
Ha a kormányom egyenesben van, a kerék ferdén áll. Menet közben nem érzem, illetve álló helyzetben is nehéz észre venni, de van benne egy kis gebasz.. Ezt be lehet állíttatni, vagy egyszerűen rám sóztak egy eltekert vázú motort?
Köszi
Az első 8 pályanapomon én is ezt figyeltem. De komolyan. Aztán szereztem térdkoptatót akkor meg folyton térdelni akartam. Aztán mérték a ködirőmet onnantól folyton a köridőmet mértem. Aztán elestem a sikán utáni balosban azóta meg elég ha nem esek el.
dede ... az az egészséges életmód
Lehet, h Ő volt az... Nem volt rajta a neve...
Hmmm...nem úgy kell, h reggel, délben, este?
mert nm volt ott ddt, hogy balról beelőzzön
én is szeretem az ágyban reggelit persze nm délben
Nem mindenki miller...
Miért is teszek úgy? Elmondtam mi volt, mit láttam. Senki nem ment el, a célegyenes kanyarjától csak egy ZX10R... Ezt direkt figyeltem. Persze féktávon 156ezren bevágtak, meg lekőröztek...
annyin már lehet én is voltam
felénk máshogy nevezik de lehet felétek ilyen fura a tájszólás
kulcslik?
A nőknek tényleg nem, mert ők tudják hogy a reggeli tojásrántottától meg a finom ebédtől keményebb lesz.
Én nem tartok vissza senkit. Amúgy csak azért mondom mert biogenyó úgy tesz mint ha már 30 pályanapon lett volna.
Van amikor a nőknek is jobb ha puha...Csak a megfelelő lyukba kell dugni