Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor posta lesz belőle..... Holnap megbesz.....
Msn-ed van?
Hát SpeedBike Cimby én az K7-emmel eddig 260-at mentem csak óra szerint, még nem volt 6. teligázos végsebességmérés, de majd egy szép tiszta egyenes úton pl: Kunmadár reptéren majd kipróbálom idén. Olyan 270-280 között mennek valós méréssel....

De szerintem sosem fog feljebb menni a mutatód, mert a Gixer K8 is digit sebességkijelzős.........
enyém 292-őt ment óra szerint valóságban ez Gps szerint 270 lehetett maximum és teljesen gyári a moci!
nem szoktam pesten járni sajnos:S tehát csak postán tudom elküldeni
Szilveszteri motorozás?

Srácok, nektek mennyit ment teligázon a 600asotok fullgyári állapotban? Legjobban a K8asok érdekelnének... Azt fújja a veréb nekem, hogy ha 260nál nem megy feljebb a mutató, akkor valamit elrontottak a beállításnal... Igaz ez?
Okés, várom holnap a képet róla! Szoktál esetleg Pestre járni, vagy ismerős? Mert én Pesten lakom és ha nem jársz erre, akkor utánvétes csomag lesz belőle....
tényleg 1000km van benne, képet azt holnap este tudok küldeni róla, ma már lusta vagyok lemenni a garázsba Szekszárdon lakok amúgy.
Anno krumpliból tintával egész pofásat csináltunk.
jó de pecsétet nem bírok nyomtatni ... illetve nem hiteles - gagyi
a gugléba a beütöd, akkor egy rakással dob ki a pictures-nél.....
Dobj már légyszi egy képet róla mailben, ha tudsz! Hová valósi vagy?
mail: karolypiros@freemail.hu
Ha tényleg 1000km van benne csak, akkor vedd úgy, hogy meg van véve!
Légy kreatív: nyomtass v írjál magadnak
Hi!
Szombaton akkorát gurultam mint az áálat.
Pont hóeseés előtt értem haza.
perforált nyári cuccban.
Azóta úszok a fikuszban,de megérte!
orvosi igazolást valaki nem tud ? héten kéne SOS-be
Nekem van egy gyári légszűrőm 1000km-et futott 3000ft-ért odaadom ha gondolod!
oks, szólj majd ha van valami.
megbeszélem anyával, nálunk Ő a kasszás. Meg a kaszás is
A szalonos meg az utángyártott egy és ugyanaz amúgy, fele áru a szalonnak meg, fele meg árulni bótba
Szerintem menj be egy szalonba, 6-7k volt nekem a gyári! Után gyártottat meg szerintem nem érdemes mert ugyan ennyi!
Igen ez az, pár éve, kb 3km van benne(bejáratós), 8 fokozat, a lendkereket nem mértem, fél perc elteltével a lihegésemtől nem hallom a gépet, gyakorlatilag senki nem használta , 35 az alja, de 30 alatt megkapod házhozszállítva......
$8.39 / darab, de azt írták hogy ha rendelsz 4-et akkor 3-at fizetsz. A gond csak az hogy ha beverem a 4-et nem ad engedményt. Lehet elég az 1 oszt meglátjuk. elvileg idereptetik ingyenpénzért, de dobok nekik inkább egy mailt.
mennyire jönne ki darabja midennel együtt? lehet bevállalok 4-et is, el tudnám adni szerintem.
Nem, de ha 3-at elpasszolsz a tied ingyen van. Még azt kellene megtudni hogy a free shipping az csak USA, vagy ide is igaz.