RK-ból tudnék arany láncot, talán DID-ből is, de az nem biztos. A tiédre O gyűrűst nem teszek fel bár láttam 1000-es Fazert is patentszemes noname lánccal amit szervizben tettek fel neki. Mondjuk ha fújod a láncot sok értelme nincs az aranynak hacsak nem száraz spray-t használsz(az se rossz).
Tényleg nem éri meg venni csak ezért, úgyhogy hozzád fogom vinni a gépet lánc ügyben....
Nekem arany színű lánc kellene.....milyen márkákból van ilyen szín és milyen árban tudnál hozni?
Fogaskerék nélkül is lehet rendelni?
x gyűrűs és O gyűrűs között mi a különbség szakszerűen?
Persze, hogy T.Sanyihoz viszem majd, ha megveszem az új láncot ......csak gondoltam jó lenne otthon is megoldani, mert a STUNT-hoz össze kell rakni 2db láncot, mert nem éri át az 50-55fogas lánckereket 1db lánc. De azért nem fogok venni egy ilyen drága speckó szerszámot.....
Én is annyiért vettem a szerszámot........egyébként szerintem nem éri meg azért venni egy ilyen cuccot, hogy 2 évente 1X használd. Az ára egy láncszett cserének nem olyan vészes, nálam pl. ha hozod a láncot akkor gixernél 6 rugó amennyiben tőlem veszed(igen olcsón) 4 rugó.
Esetleg van valakinek ilyen lánclevevős-felrakós specó szerszáma? Mert rákerestem és ilyen 35.000Ft egy ilyen kis bisz-basz! De nem kell még most, csak érdeklődöm, hogy kinél tudnám lecserélni a láncot, ha majd végre veszek egyet...
Nekem arany színű lánc kellene.....milyen márkákból van ilyen szín és milyen árban tudnál hozni?
Fogaskerék nélkül is lehet rendelni?
x gyűrűs és O gyűrűs között mi a különbség szakszerűen?