Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az X gyűrűsnek elméletileg nagyobb az élettartama...pontosabban tömít, mint az O gyűrűs...kisebb ellenállás- kisebb súrlódás...
Sztem drágult picit, de 2500/db-nál tuti nem több...
Máshogyan tömítenek.
RK-ból tudnék arany láncot, talán DID-ből is, de az nem biztos. A tiédre O gyűrűst nem teszek fel bár láttam 1000-es Fazert is patentszemes noname lánccal amit szervizben tettek fel neki. Mondjuk ha fújod a láncot sok értelme nincs az aranynak hacsak nem száraz spray-t használsz(az se rossz).
Az én gixerembe mennyibe fáj a gyertya Oszi?
én is erre számítok
Hát nem 4850-ért mint itthon.
Tényleg nem éri meg venni csak ezért, úgyhogy hozzád fogom vinni a gépet lánc ügyben....

Nekem arany színű lánc kellene.....milyen márkákból van ilyen szín és milyen árban tudnál hozni?
Fogaskerék nélkül is lehet rendelni?
x gyűrűs és O gyűrűs között mi a különbség szakszerűen?
TT-be
SEAT-ba leszen?
én fajtám mennyibe lenne ha lenne?
Ok, megnézem az árát.
Igen tudnék. Pont rendelek jövőhéten. Még belefértek...
Persze, hogy T.Sanyihoz viszem majd, ha megveszem az új láncot ......csak gondoltam jó lenne otthon is megoldani, mert a STUNT-hoz össze kell rakni 2db láncot, mert nem éri át az 50-55fogas lánckereket 1db lánc. De azért nem fogok venni egy ilyen drága speckó szerszámot.....
Ezért szoktam a lánccseréhez szervízbe vinni a gépet...
ha gyertyarendeléshez mennyiség kell, nekem kellene 4 db NGK PFR6Q típusú
Én is annyiért vettem a szerszámot........egyébként szerintem nem éri meg azért venni egy ilyen cuccot, hogy 2 évente 1X használd. Az ára egy láncszett cserének nem olyan vészes, nálam pl. ha hozod a láncot akkor gixernél 6 rugó amennyiben tőlem veszed(igen olcsón) 4 rugó.
Oszi....tudsz még szerezni, vagy rendelni abból a gyertyából, amit a multkor rendeltetek magatoknak? Jól emléxem, hogy többet kellett rendelni belőle?
szerintem Tsanyiéknál vidd el a motort, egyszerűbb szakemberre bízni mint otthon szórakozni vele
Esetleg van valakinek ilyen lánclevevős-felrakós specó szerszáma? Mert rákerestem és ilyen 35.000Ft egy ilyen kis bisz-basz! De nem kell még most, csak érdeklődöm, hogy kinél tudnám lecserélni a láncot, ha majd végre veszek egyet...
Sztem az 1ik érdekelni fog...
bentiről küldtem választ mert a freemail nem küldi el.
Szerintem megéri.
mail ment.
igen légyszi, rendeld le a 4-et hogy az egyik ingyen legyen. Meg dobd el a mailemre a számlaszámod és mond mennyit utaljak.