csecse bizony. ilyen volt a gépemen még a szalonban, csak hülye fejjel levetettem róla. pedig 50-ért adták.
de most elszántam magam és beruházok egybe.
csak kíváncsi lennék van e valakinek, és megéri e az árát
Na igen, bár még itt is felvetődik a kérdés, h lehet a motor túl könnyű hozzá? Én pl azért szeretem jobban az enyémet, mert elég nehéz, jobban ott van az úton, gyorsabban melegednek a gumik. Mentem a K8 750-essel, de kanyarban nem éreztem, h alattam lett volna a motor. Furi...
Hát evvan, nekem nincs időm ott fogni a tankot még 3 hónapig, úgyhogy, kő a pálcikám.
Sincsmit. Ezért méregettem le. Még vettem szögmérőt is a bótban volt vagy 47 forint...
Nincs ezzel baj, ha a megfelelő helyen és körülmények között csinálja néha-néha az ember.......
Kunmadár és Kiskunlacháza full biztonságos és van néha egy-egy egyenes ahol meg lehet roppantani, HA NINCS SENKI AZ ÚTON....és persze Hungaroring...
Én tavaly jöttem úgy vissza vidékről, hogy a szolnoki dupla sávos elkerülőt úgy jöttem végig, hogy senkivel sem találkoztam végig......egy árva forgalom nem volt.......na ilyenkor oda lehet picit tépni.....
de csak akkor intézem ha szerintetek is megéri az árát