Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha szerencsém van akkor 3-at tudok boltolni "ajándékba" és akkor 2 eladó lesz.
de csak akkor intézem ha szerintetek is megéri az árát
akarom mondani ebay-en.
50-ért még én is vennék ilyet! Brutál hangja volt amikor hallottam.
A kérdés inkább az hogy neked megéri-e az árát.
Nézz körül abay-en is, hátha ott olcsóbban beszerezhető.
csecse bizony. ilyen volt a gépemen még a szalonban, csak hülye fejjel levetettem róla. pedig 50-ért adták.
de most elszántam magam és beruházok egybe.

csak kíváncsi lennék van e valakinek, és megéri e az árát
én még nem, de igen "csecse" darabnak tűnik.
Igen, baszott jó hangja van...
Úgy tűnik nincs szállítási ktg. sz'al kb. annyi lesz. Megrendeljem?
Jó reggelt

találkozott már valaki ilyennel?

Lazer X-Treme GP style
oks. Amúgy akkor a feltüntetett áron kívül semmi más kölség nincs? Azaz kb 1600 ft-ba kerül a cuccos átváltva oszt csá?
Gyertyát én rendeltem neked, úgyhogy a Domit is dolgoztassuk...
ha van spéci szerszámod otthon akkor meg tudod oldani, anélkül felejtős.
Na akkor ki rendeli meg nekem? Domino vagy Te?
Na igen, bár még itt is felvetődik a kérdés, h lehet a motor túl könnyű hozzá? Én pl azért szeretem jobban az enyémet, mert elég nehéz, jobban ott van az úton, gyorsabban melegednek a gumik. Mentem a K8 750-essel, de kanyarban nem éreztem, h alattam lett volna a motor. Furi...
Hányadikban gondoltad? Mert az enyém 4.ben 265...
Mindenhova free...
Én már rendeltem innen pár cuccot...
Hát evvan, nekem nincs időm ott fogni a tankot még 3 hónapig, úgyhogy, kő a pálcikám.
Sincsmit. Ezért méregettem le. Még vettem szögmérőt is a bótban volt vagy 47 forint...
Jó estét Srácok!

Jól gondolom, hogy a motoron lévő láncot nem lehet csak úgy házilag le és felrakni?
El kell vinni a VAS-at, hogy felrakják rá?
Ja és volt vagy 40 fok Júliusban az meg nem igazán az optimális hőmérséklet a maximális teljesítményhez
Két személlyel befekvés nélkül 255-t mentem (óra szerint) Siófok felé az M7-esen

Úgyhogy a 260 szólóban elég ratyi
Nem a biztonság de hova a fenébe kell ennyire sietni.Így hama odaér az ember a célhoz.

És nem a cél a fontos hanem az odáig vezető út.

Na ez most nagyon zen-re sikerül.

Nya mindegy én tuti nem mek ennyivel úgyhogy passzolom a kérdést.Olyan mintha tolólapos markolóval próbálnám.
Nincs ezzel baj, ha a megfelelő helyen és körülmények között csinálja néha-néha az ember.......
Kunmadár és Kiskunlacháza full biztonságos és van néha egy-egy egyenes ahol meg lehet roppantani, HA NINCS SENKI AZ ÚTON....és persze Hungaroring...

Én tavaly jöttem úgy vissza vidékről, hogy a szolnoki dupla sávos elkerülőt úgy jöttem végig, hogy senkivel sem találkoztam végig......egy árva forgalom nem volt.......na ilyenkor oda lehet picit tépni.....
Minek ez a nagy sietség?