felkened rá, kicsit hagyod állni aztán polírkoronggal nekiállsz. Én vettem fúróba betehető polírfejet valami 400 ft-ért, 3-4 darab polírkorongot (puha szőrűt) aztán szépen nekiálltam. Fullra fel tudtam polírozni vele az összekötőt..
Az lehet, hogy túl könnyű. Vagy én vagyok az. Mikor autópályán mentem vele, akkor faintos volt. A bakonyban, ahol nem tudtam komolyabb tempót menni a kanyarok miatt, ott egy rövid idő után rettentően csúszákált. Mintha ki akart volna menni alólam a motor. Mondjuk én vagyok 50Kg fölött valamivel, tehát nem éppen nagy a testsúlyom.
Értelek bátya, akkor, abban az időben mindenki a mikulást várta, én meg szedegettem össze az elhullajtott ajándékait... Na így kell hazamenni üres kézzel!
Én értelek tutis, tisztában vagyok a csalásokkal! Csak olyan furcsa volt, hogy hatodik teligázon, 2-3 kilóméter hosszan, folyamatosan 260at mutatott, mindkét irányban a Gyóni Betonon, hajnali fél egykor, december hatodikán!
Ágó bácsit majd felkeresem, csak a lé legyen meg rá...
Asszem nemrégiben erről, vagy hasonló csőről beszéltünk itt a fórumon.....
Személy szerint nekem nagyon nem jön be......mindig a konvektorunkból kijövő kályhacső redőzött hajlata jut eszembe a végéről....
Ennél sokkal szebb dobot kapsz a gépedre.....
Ágó bácsit majd felkeresem, csak a lé legyen meg rá...
ÉNmotornak nézem de te tod.
Paraszt= király Furcsa összefüggés nem?
Lényegében igen, ha megvan az összekötő, akkor akár az 1000-es dupla kidörrentőjét is felpattinthatod....
Király.....és ezt ha felkenem rá, akkor kifényesedik.....?....ugyanis nem krómozott az összekötőm....
Akkor gyakorlatilag bármilyen dobot rá lehet tenni a mocira csak az összekötőt kell legyártani nem?
Személy szerint nekem nagyon nem jön be......mindig a konvektorunkból kijövő kályhacső redőzött hajlata jut eszembe a végéről....
Ennél sokkal szebb dobot kapsz a gépedre.....
Akkor így nézzétek meg!
ebay.com
és a keresőbe ezt írd be:
Exhaust Muffler Silencer Pipe GP Style GSXR600750 06-07
A rohadékok nehogy le tudd szedni a katalizátort
http://cgi.ebay.com/exhaust-mu...
k8-nál így megy rá: