Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felkened rá, kicsit hagyod állni aztán polírkoronggal nekiállsz. Én vettem fúróba betehető polírfejet valami 400 ft-ért, 3-4 darab polírkorongot (puha szőrűt) aztán szépen nekiálltam. Fullra fel tudtam polírozni vele az összekötőt..
Ajjaj.
Az lehet, hogy túl könnyű. Vagy én vagyok az. Mikor autópályán mentem vele, akkor faintos volt. A bakonyban, ahol nem tudtam komolyabb tempót menni a kanyarok miatt, ott egy rövid idő után rettentően csúszákált. Mintha ki akart volna menni alólam a motor. Mondjuk én vagyok 50Kg fölött valamivel, tehát nem éppen nagy a testsúlyom.
Értelek bátya, akkor, abban az időben mindenki a mikulást várta, én meg szedegettem össze az elhullajtott ajándékait... Na így kell hazamenni üres kézzel!
Ne menj gyorsabban. Az nagyon veszélyes.
Fantáziátlan vagy, szerintem is rája. Remélem Doki nem érti félre különben végünk.
Én értelek tutis, tisztában vagyok a csalásokkal! Csak olyan furcsa volt, hogy hatodik teligázon, 2-3 kilóméter hosszan, folyamatosan 260at mutatott, mindkét irányban a Gyóni Betonon, hajnali fél egykor, december hatodikán!
Ágó bácsit majd felkeresem, csak a lé legyen meg rá...
Rája?
ÉNmotornak nézem de te tod.
Nem rosszból mondtam a parasztot úgy látom félreértetted
Paraszt= király Furcsa összefüggés nem?
De nézd meg Tutis és Domino VAS-ain lévő dobokat.....MIVV-er és a Yardine-et......... oszt akkóóó nem lesz parszt YÓZSID.....
akkkko VEDD MEG RÁ AZT A KÁLYHACSÖVET.....bár szerintem csak KONVEKTORRAL egyben árulják....

Lényegében igen, ha megvan az összekötő, akkor akár az 1000-es dupla kidörrentőjét is felpattinthatod....
És eddig erről mééér nem szóóótál?
Király.....és ezt ha felkenem rá, akkor kifényesedik.....?....ugyanis nem krómozott az összekötőm....
Ááááh nagyon paraszt az a Yózsi cső
Akkor gyakorlatilag bármilyen dobot rá lehet tenni a mocira csak az összekötőt kell legyártani nem?
Asszem nemrégiben erről, vagy hasonló csőről beszéltünk itt a fórumon.....
Személy szerint nekem nagyon nem jön be......mindig a konvektorunkból kijövő kályhacső redőzött hajlata jut eszembe a végéről....
Ennél sokkal szebb dobot kapsz a gépedre.....
vegyél egy ilyet és szép tiszta lesz az összekötőcső ha felpolírozod vele.
Ja észrevettem!
Akkor így nézzétek meg!

ebay.com

és a keresőbe ezt írd be:
Exhaust Muffler Silencer Pipe GP Style GSXR600750 06-07
Itt meg látod, amit Tutis és Domino is mond, csak ez az én K7-emnél is így volt......házilag csináltunk egy összekötőt rájjjjaaaa.....
én leszedtem, a flex tényleg sok kötést old
Flex megoldja és lehet ilyen univerzális katalizátort kapni a lajosban ha nagyon hivatalos akarsz lenni.
Értem okés!

A rohadékok nehogy le tudd szedni a katalizátort
nem jó a link
Pfff ezt a brutál kipufogót figyeljétek :

http://cgi.ebay.com/exhaust-mu...
Debiza ott van eldugva, és ha minden igaz a kipu rá van gyógyulva.
k8-nál így megy rá:
itt látszik hogy a katalizátorra megy rá a slip on.