Mert a SUZUKI GSX-R600 volt az álmom és a kedvenc gépem minden tekintetben......
És tökre szeretem benne, hogy ha összeégnek a vezetékei, akkor sem megy benne minden szarrá, csak pár dolog.....
Na ez NAGYON ROSSZ poén volt tőlem..... .....szegény Gixerem, ha hallaná....na de a lényeg, hogy sikerült megjavítani és kicserélni a beteg dolgait és ezért NAGYON HÁLÁS LESZ A 2010-es évben hozzám!
Én csak úgy írtam, mert annyian lefárasztottak már azzal, hogy mit keres a 46-os a motoron?
Mire én: Rossi Fun vagyok....
Ő: Rossi nem Yamahán megy?
Én: De igen....ÉS?
Ő: akkor vegyél YAMAHÁT te is, mert ez így nem jó.....
Én:
Ez szokott lenni......de tényleg nem azért írtam, mert Viking most ezt írta......vágom, hogy csak poénnak szánta....
róla van szó? Mikor és hol lett véve? A mikor jobban érdekel.
Lendkerék súlya? Hány fokozatban állítható a nehézség?
Hangosnak mennyire hangos ha használod?
Illetve mi az alja? Onnan induljuk hogy Te fizetsz hogy elviszem Tőled
No erre még nem gondoltam, mivel az előző CRACK-el is lenyomtam mindhárom kategóriában 2 VB-t is.......és akkor működött, most meg nem?
Na mindegy....próba=cseresznye....
Egyszer végigtéptem egy kört 50-el..... .......csúcssebesség 70 volt.....
én 750 km-enként olajozom, 1500 km-enként mosom.
mosás: befújod a spray-el és folyó csapvíz alá teszed. addig míg szép tiszta lé nem csurog le róla. kirázod a vize belőle és hagyod megszáradni, ne tedd radiátorra és hajszárítóval se ess neki. Utána befújod olajjal hogy szép piros színe legyen, és mehet is vissza.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy legyen bármilyen járműve az embernek, ha Rossi-nak szurkol az illető, akkor egész nyugodtan kirakhatja a 46-os számot a gépére, attól függetlenül, hogy Rossi Yamahával motorozik.
Nekem is tele van a VAS-am 46-os és THE DOCTOR-os matricával......
És tökre szeretem benne, hogy ha összeégnek a vezetékei, akkor sem megy benne minden szarrá, csak pár dolog.....
Na ez NAGYON ROSSZ poén volt tőlem..... .....szegény Gixerem, ha hallaná....na de a lényeg, hogy sikerült megjavítani és kicserélni a beteg dolgait és ezért NAGYON HÁLÁS LESZ A 2010-es évben hozzám!
Én csak úgy írtam, mert annyian lefárasztottak már azzal, hogy mit keres a 46-os a motoron?
Mire én: Rossi Fun vagyok....
Ő: Rossi nem Yamahán megy?
Én: De igen....ÉS?
Ő: akkor vegyél YAMAHÁT te is, mert ez így nem jó.....
Én:
Ez szokott lenni......de tényleg nem azért írtam, mert Viking most ezt írta......vágom, hogy csak poénnak szánta....
Sajna nem úgy megy az, majd megtudod ha férjhez mész
Lendkerék súlya? Hány fokozatban állítható a nehézség?
Hangosnak mennyire hangos ha használod?
Illetve mi az alja? Onnan induljuk hogy Te fizetsz hogy elviszem Tőled
Na mindegy....próba=cseresznye....
Egyszer végigtéptem egy kört 50-el..... .......csúcssebesség 70 volt.....
mosás: befújod a spray-el és folyó csapvíz alá teszed. addig míg szép tiszta lé nem csurog le róla. kirázod a vize belőle és hagyod megszáradni, ne tedd radiátorra és hajszárítóval se ess neki. Utána befújod olajjal hogy szép piros színe legyen, és mehet is vissza.
Nekem is tele van a VAS-am 46-os és THE DOCTOR-os matricával......