ott van, csak k8-nál ez a rész nem jön le. neked bilincses a vége, nekünk meg fix. csak a végdob húzható le a k8-nál, többit műteni kell de az nem hivatalos.
Na ezek nem rossz árak Sanyi..... Szerintem a szezon eleje előtt még kereslek ez ügyben, mert kelleni fog és akkor majd még egyszer egyeztetünk!
Köszi!
szerintem fogd úgy fel hogy pontosabb az órád az átlagnál
a 6 kilósok 260-270-nel mennek max, a többi már csak az óra csalása. Én mentem már 296-al is óra szerint, de az korántsem volt annyi.
Ha annyira érdekel a sebesség dolog, akkor keresd Ágót és vegyél tőle speed-o-healert, ez a kütyü pontosan beállítja a sebességedet a valósághoz, azaz annyit fog mutatni az óra ammennyivel tényleg mész. nem drága, valami 17 ezer kerül van plusz a beállítása párezer..
PáZy az elektronikának tudta be, hogy 260nál nincs tovább, Doki meg a katalizátoromat tette főknt felelőssé.
Most akkor tényleg eltoltak valamit a szerelők?
A VM2 100LE+-os csak a lánc a gyári 114 szemes 21000, a hosszabb drágább pl. 118-as 23000, aranyból 2 rugóval drágább. ZVM2-es 100LE feletti erősséggel(ebben a méretben ez a legerősebb) 114-es nincs, a 116-118-as 31000 az arany szintén 2 rugóval több. A kerekek kb 10 rugó a kettő. Ezek a tavalyi árak, de úgy tudom még nem változtak.
Jövőhéten rendelem meg. "elvileg" ha a buzi magyar postások nem nyúlják le, akkor megjön 4 nap alatt. Ha nálam van, akkor szoktam írni, h utaljatok, aztán adom fel a gyertyát...
Köszi!
de inkább 260-265 bármikor megvan 270hez nagyon hosszú egyenes kell
a 6 kilósok 260-270-nel mennek max, a többi már csak az óra csalása. Én mentem már 296-al is óra szerint, de az korántsem volt annyi.
Ha annyira érdekel a sebesség dolog, akkor keresd Ágót és vegyél tőle speed-o-healert, ez a kütyü pontosan beállítja a sebességedet a valósághoz, azaz annyit fog mutatni az óra ammennyivel tényleg mész. nem drága, valami 17 ezer kerül van plusz a beállítása párezer..
Most akkor tényleg eltoltak valamit a szerelők?