Tud valaki nekem segíteni abban, hogy hol tudok a Gixeremre új, gyári levegőszűrőt venni?
Kutya nem foglalkozik véletlenül ilyesmivel is, mert fékbetéteket nagyon jókat vettem tőle és jó árban....
Egyszer lesz egy gyenge pillanatod úgyis
Én is azt szoktam mondani hogy engem kényszerítettek De amúgy életem egyik legszebb perce volt amikor kimondtam az igent Nem bántam meg, imádom a párom.
Meg tényleg kell az ember mellé valaki akire mindent ráfoghat és hibáztathat
Nincs gáz akkor sem, ha olvassa az asszony, csak akkor számítsál rá, hogy ha hazaérsz az ajtód előtt lesznek a holmijaid és a Gixer is ott lesz mellette úgy, hogy csavarhúzók és páájszervasak lógnak ki a tankból és mindenünnen.
De se baj koma.....motorosokhoz híven összetartunk itt is......befogadunk hozzánk ha tényleg kidob..... it a számom: 06-20-426-1855
Te sem kerülheted el a sorsod Damoklész kardja ott lebeg mindenki felett a jeggyűrű képében Onnantól kezdve neked is reszeltek
Huh, remélem asszony nem olvassa a topikot
Hello Mindenki!
Motorvásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem hogy egy K4es suzuki gsxrben van 25000 km, ez mennyire mondható soknak? Tudom hogy ez sokmindentől függ,de a tulaj bevallása szerint pályázva nem volt vele! Mennyit mennek el ezek a motorok megbontás nélkül normál használat mellett?
Itt a link:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltm
otorok/163551/SUZUKI_GSXR600_.html
Kutya nem foglalkozik véletlenül ilyesmivel is, mert fékbetéteket nagyon jókat vettem tőle és jó árban....
Széééép....ő melózik....te pedig szeded a dellát..........ehez nem is kell összeházasodni nem?
Csak viccccelek.......
Addig meg nem bassz.k össze a motort FIAT logóval fölöslegesen.....
Viszont a 46-ost és a THE DOCTOR felíratot büszkén reklámozom.....
Elissa....készítsd fel Pepét majd egy kis pepecs melóra......pár 46-ost fel kell majd Brush-olnia a VAS-ra, ha lesz rá feles lóvém....
Én is azt szoktam mondani hogy engem kényszerítettek
Meg tényleg kell az ember mellé valaki akire mindent ráfoghat és hibáztathat
De se baj koma.....motorosokhoz híven összetartunk itt is......befogadunk hozzánk ha tényleg kidob..... it a számom: 06-20-426-1855
Más má nem is jó.
Huh, remélem asszony nem olvassa a topikot
Motorvásárlás előtt állok és az lenne a kérdésem hogy egy K4es suzuki gsxrben van 25000 km, ez mennyire mondható soknak? Tudom hogy ez sokmindentől függ,de a tulaj bevallása szerint pályázva nem volt vele! Mennyit mennek el ezek a motorok megbontás nélkül normál használat mellett?
Itt a link:http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltm
otorok/163551/SUZUKI_GSXR600_.html