Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez vizes.2 hűtővel termosztát nélkül.
Én se most gondoltam... Nyáron! Jót tesz a léghűtásnek a 35 °C
Nöm.Szegényke elég rendesen vibrál.Nem tud felmelegedni ilyen időben.Kicsit túlbiztosítottam a hűtést.E van ha az ember +35 fokban próbálja ki.
Az enyém gyári... Olyan mély hangú. Azért szeretem. Na egy versenyt? KI AKAROK KAPNI!
A hang nem hiányzott.Visít mint a barom.Bár megy is.
Én is csodálkoztam robogózásnál, hogy hol a fenében van a tank, onnan középről... Újra kellett vele tanulni a robogózást
Simán.Én meg inkább zakatolok a betonkeverővel.Robcsit nem hajtottam hűűűűűűűű régóta.Fura.
nekem k5re mi pénz lenne egy fényezetlen garnitúra ?
A kedvedért majd kihajtom a robogó lelkét éjfélkor, oksi? Az üzemképes állapotban van Sőőőőt, szigszalagból kivágom a betűket, és rárakom a fejidomra, hogy: Csakis Zoli32 kedvéért szpíííídezek!
Kár vót.
Áááh, a nagymotorom le van téve...
Attol fugg melyik evjarathoz 115.-bol van Mo- tokkal vonoval.. a legtobb evjarathoz...
Hogyé ez itt a nagy kérdés. Má nem nekem a srácnak.Picit lejjebb talán 1 oldallal.
Urak,

Valaki innen vagy a GSXR 750 topikbol kerdezte a nyers utcai idomokat....

A legtobb evjarathoz 600/750 tudok hozni az USA-bol nyers fenyezetlen UTCAI idom szettet... Lentebb lathato.. ja es Nem Made in China
Szallitasi ido. 12 munkanap.
Remélem ha nem ők akkor te igen.Én sajnos nem érem el a 250-et.Túl magas polc nekem.
Mit jövőre?! Szilveszter éjszakáján, éjfélkor egymás mellett száguldjatok át 250nel az óévbű az újévbe!
Kössz Cimby!
Sokat segítettél apám így is....hálás vagyok érte...

És így van...jövőre mehetünk gurulni.
Gratulálok tesó! Sajnos nem jutottam el hozzád, hogy segíteni tudjak. A meló miatt egyszerűen nem volt lehetőségem.
Jövőre mehetünk motorozni akkor.
Hello!

Köszi az info-t a sárvédőről!

Szerintem jobban néz ki ez a fényezés mint az anniversary,
az túl régimódi. Egy modern mocin ne legyen már öreges fényezés.
(tudom, hogy a 85-ös fényezés másolata, de akkor sem tetszik)

Viszont a gyári extrák(fékek, bukógomba, kipu) jó dolgok egy anniversary-n!
Ha tényleg igazam lenne (ne legyen) egy porfestés megoldja a dolgot.
köszi,az most nem számít :D
Színkód: Suzuki YKY (Pearl Vigor Blue) Előre szólok h nem lesz olcsó mulatság sem vízbázisúban sem pedig oldószeresben!
Kössz SpeedBike, aNiMaTiOn és joszef.petro a dícsérő szavakat!
Köszi szépen Zoli.... Igyekeztem mindent jól csinálni....és mindent a legbiztosabb helyre elrakni a meleg helyekről.....

A lábtartók meg minden jól sikerültek és a lakkozás nagyban meghosszabbítja az élettartamot......de ettől függetlenül lehet igazad lesz és elcsúnyul.... ...de remélem nem....
Most lett motoros belőled.