Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Álomszép hangja van Tesa...
Szépen szól
Gratula nagyon szépen rendbe raktad a motort.pláne a kábelezést.Viszont jelezném hogy a működtető karok,lábtartók,sarokvédő és a többi dolog most irtó szépen mutat de 2 hét intenzív használat után irtó gusztustalanul meg fog kopni ahol a ruházat,csizma,kesztyű hozzáér.
Raktam fel 2 vidit is a YOSHI-ról.....

YOSHI 1
YOSHI 2
Ó minek ez a sok cicoma
Ma reggel is csak azért jöttem be vele, hogy lerakjam itt a melóhelyemen a télies napokra.....megkaptam rá az engedélyt már régen, csak a baki miatt nem tudtam behozni!

Itt mégis csak zárt, biztos helyen van és 22-25 fokban állandóan!
Jó volna, ha a kis szeretett tuningműhelyem itt lenne pösten....

A lényeg, hogy készen van a VAS és működik, és a LEGJOBB ÉRZÉS AZ, amikor tudod, hogy TE MAGAD javítottad a VAS-ad!
És szerelés közben egyre jobban megérted a dolgok működési elvét és rájössz, hogy valójában tiszta hülyeség egy fékbetét cserét például szerelőre bízni és fizetni érte.....egy fakezű is megoldja 15 perc alatt.

Az tény, hogy jól megismerkedtem a gépem idom alatti részeivel is a pár nap alatt........
sziasztok,

van valakinek valami ilyen? :)

http://www.zerogravity-racing....
Apáám, kész tuningműhely!
Pótold a kiesett kilómétereket (de óvatosan)!
Hát alig tudom elképzelni, hogy veri a Martin mély hangját
Be kellett volna akkor indítani, amikor ott voltam...
Sziasztok Gixeresek!

Örömmel jelentem be kis távollét után, hogy ma a GIXEREMMEL JÖTTEM BE MELÓBA! Sikerült 3 napi melóval ÚJRAÉLESZTENI ÉS ÚJ ERŐVEL MEGÁLDVA ISMÉT A RÉGI AZ IMÁDOTT VAS-am, sőt még JOBB is, mert nem spóroltam az idővel, hogy minden a helyére kerüljön benne, sem az alkatrészekkel.

Teganp érkeztünk vissza Pestre a családdal és az autó hátuljában a Gixerrel!
Motorozgattam is kicsit tegnap és tegnap előtt, amennyit az idő engedett, de a legtöbb idő a szereléssel, tisztogatással és festéssel ment el.

- Javítás, kábelezés, alakatrészek cseréje
- Fagyálló teljes cseréje
- Fékbetétek cseréje elöl (BREMBO)
- Levegőszűrő tisztítás
- Exup szelep kikötése
- Lánc és a dekni alatti full tisztítás
- Alumínium alkatrészek alapozása, festése és lakkozása (ARANY szín)
- Majd összeszerelés, egyéb téli tárolás előtti ellenőrzések
- Végül kipróbálás, fényképezés, VIDEÓ...
gyári idomokat letúrta az első tulaj, kicsit karcos lett
aztán itt helybe van egy motor kupec haver és volt nála még egy gixi és annak az idomjai kerültek rá. Kipufogók közül meg ennek a hangja tetszett :) (választhattam)

amúgy igen ez kerül 60e-be. De van egy ürge: Ricsi bontó - nála szoktak lenni asszem
mert még nem hallottad az én Mivv-emet
Martint még nem hallotam ezért kérdem.

Mondjuk nekem az összes dobbal tetszik a gixer hangja,
kivéve a gyári dob.(túl halk, a dob meg túl nagy)
Ez a gyári K6 600 Suzuki szín, kereskedésben biztosan tudnak mondani hozzá színkódot, elég egy telefon...
A hang ízlések kérdése, de szerintem kííííííbaszott jól szól ez a Martin! Én sem veszek rá mást szerintem...

Tutis, és Zoli, köszönöm!
sziasztok!
Ilyen kék színt szeretnék. Valaki tudja a színkódját?
keresd alexcbr-t ő szivesen elintézi neked az e-bay rendelést, ezügyben tud neked segíteni...
Na már meg is találtam! Már csak 1 a gond,hogy nem nagyon vágom hogy hogy megy itt az e-bay on a rendelés, meg h mennyire megbízható, ha pl mondjuk szart hoznak vagy ilyesmi?!
legegyszerűbb e-bay-en. gsx-r 600 fairing gy keress rá
Amugy ez egy jubileumi gép ha jól látom, csak idomcserés volt?
Hol a gyári Yoshi? Vagy ennek jobb a hangja?

Elől ugye gyárilag karbon sárvédős, a hátsót pedig te vetted?
Igen 1 ilyen jó lenne.
Az az ami szalonban 60e ugye?
Köszi a segítséget mindenkitől!
Tutis nem tudnál adni esetleg egy címet ahol meg tudnám nézni az új utángyártott idomokat?!
Sziasztok !

Sport dob érdekelne egy Gsx-R 750 k7-esre ha valaki tud olcsón vagy van egy épp neki azoknak jelentkezését szívesen várom :)
honda250@gmail.com vagy akkár ide is

Péter
ilyenre gondolsz ?