Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K5 600-ra hol tudok hátsó sárvédőt venni?
A szalonból a gári 60e, ennél olcsóbb érdekelne.

Valamint érdekelne, hogy kinek mien tapasztalata van a plexikkel. Meik márkát érdemes venni. Puig, Zero Gravity vagy valami más?

És a fekete nem túl sötét-e ha behasal mögé az ember, mert akkor csak szürkét veszek inkább.
Dehogynem.Sokkal macsóbb vagyok.
de nem is nézel olyan jól ki mint mi
Na látjátok nekem ilyen gondom nincsen.Van 3 tenyérnyi cucc abból is csak a fele fényezett.Megúsztam gyáriban 10e ből bontva csavarokkal meg tartóval együtt.Igaz sz...rt se ér de irtó jól néz ki.
olyat kérdezz aki használta is, ne annak higyj akinek a sógorának a testvérének a barátja hallotta hogy rossz..
Lehet igazad van, nemtudom. Engem a hongkongi idomokról lebeszélt mindenki, merthogy utángyártott ( a rosszabbik fajtából ). Ha a gyárival megeggyező a cucc akkor nem kérdéses a választás.
pedig nem rosszak ezek, mivel amit legyárt a gyár idomot, fele megy a boltokba mint utángyártott cucc, fele meg megy a suzuki gyárba mint gyári cucc
Nincs ezekkel semmi gond amúgy, ráadásul alapból fényezettek, és nem kell kivágni külön a lámpa helyét mert minden egyezik a gyárival..
Hát nemtudom...az utángyártott cuccokban eddig csak csalódtam.
6 db gyorszár kell, de meg lehet oldani ezek nélkül is, persze körülményesebb. gyorszár kb 2000 ft darabja, szóval 100-ból megvan a szett csavarokkal.
De én utcai motorra az utángyártott szettet javasolnám, azzal nem kell sokat bíbelődni csak megvenni és felpattintani.
Jaja, a kéket ne zöldre.
Na ezé' nem véleményeztem. Ha 88 akkor még 20 a csavarok, meg mondjuk 45-50 a mázolás. Sz'al legrosszabb esetben is kijön a móka 170-ben.
nem kell semmit, csak figyelj oda mit ohva csatlakoztatsz.
Hát pont nem Dúzs Peti félét forgalmaz. Petié minőségi anyag, a 65 ezres meg papírvékony. Törik mint a ropi, fúrni nem lehet.
Petinél egy szett amúgy 88 ezer.
Egy élő csirkét kell neki áldozni majd a még meleg vérében kell áztatni.
Asszem Dúzs Péter féléket forgalmaznak. Tapasztalaton nincs vele, sz'al inkább nem véleményezem. Én a pascalplastosokat ajánlanám.
Szevasztok emberek!

Az a kérdésem, hogy kiszedtem a zselés akksit a sportmotorból... Kell valamit buzerálni, mielőtt rádobom az akksitöltőmre?
Pont ezt akartam mondan.Asszem motorstylingon 65e a komplett szett bár nem tom milyen minőségű.Ruhában nem vok otthon.
Inkább pályaidomot vegyél rá. 120-ból megvan rá minden akár egyedi fényezéssel is.
A tank nem
Hello Mindenki!
Gsxr K4 600ashoz keresnék komlett idom garnitúrát, vagy ha valaki tudja h mennyibe jöhet ki akkor azt is megköszönném ! Nem muszály h hibátlan legyen meg új csak ne legyen törött! Egy helyen találtam új utángyártott komplett idom garnitúrát, ott 140-170 ezer között mondták,csak gondoltam megnézem még több helyen is, de sajna máshol nem találtam . Ja és még annyi h a tank az beletartozik a komplett idom garnitúrába(bocsi ha hülyeséget kérdeztem,még kezdő vagyok )?Köszi
Sziasztok! Nem tud valaki GSX-R k2 fejidomot?
150 körül jön a könny is.A hidegtől.
Nem hiszem hogy a hidegtől jött a könny ( hidegtől jön a takony is ). Tutira a elérzékenyültél.
Nem hinném.Gödöllő és tudja fene hol álltunk meg de láttam a tavat.
A meghatottságtól könnyek gyűltek a szemembe.Bár lehet csak a hideg miatt de volt vagy 200 Km.
Agárdról-Gárdonyba? Persze hogy jó.