Már az én Drága Gixerem is a 25 fokban pihen a plazaban ......már ezek a -5, -7 fokok nekem is hidegek és sajnálom azért kint tartani a Drágám, hogy egy-egy jobb időt kifogva karcoljak egyet......amég +fokok vannak, addig okés a dolog, de ilyenkor már egyik félnek sem egészséges.
Én MotoGP 08-at nyomtam eddig a Laptopon, de egy újrahúzást követően, az újratelepítés után csak max. 50 km/h-val mennek a motorok..... hogy miért azt ne kérdezze senki.....
A 46-os szám nem egy SUZUKI-hoz és nem egy YAMAHÁHOZ tartozik!
A 46-os rajtszám kizárólagosan Rossi-hoz fűződik és nem egy motormárkához.......tehát, ha szereted Rossit, akkor akár egy TRAKTORRA is kirakhatod a 46-os számot, vagy bármire.
Án nem kínzom magamat a hidegben motorozással, nem sok értelme van. Összefagyok, izületes leszek, stb. Inkább kivárom a jó időt amikor felhőtlen lesz az öröm..
basszameg beírtam egy hsz-t, erre a geci net lefagyott. Viszont újra beírni már nincs kedvem. Szóval mindenki gondoljon valami okos dologra: Na azt akartam leírni..
Sajnos ennyire már tapasztalt vagyok, hogy tudjam, hogy az út - gumi párosítás nem megfelelő az én szintemhez. Egy lágyabb gumi kéne ahhoz, hogy jobban érezzem a motort. Bemelegíteni meg nem tudom a városban úgy ahogy kéne, csak nyáron. Majd, ha egyszer visszakapom a bokacsontjaimat meg a hármas gerinccsigolyámat 100%-osan összeépítik, akkor majd én is leszek sokkal bátrabb, hogy határon motorozzak. Akkor tuti felmelegszik rendesen. De amíg ezek a feltételek nem teljesülnek, maradok az óvatosabb motorozásnál. Nekem már nincs második esély egy esést követően. Akik ismernek személyesen, azok tudják, hogy miről is vakerálok.
Én MotoGP 08-at nyomtam eddig a Laptopon, de egy újrahúzást követően, az újratelepítés után csak max. 50 km/h-val mennek a motorok..... hogy miért azt ne kérdezze senki.....