Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már az én Drága Gixerem is a 25 fokban pihen a plazaban ......már ezek a -5, -7 fokok nekem is hidegek és sajnálom azért kint tartani a Drágám, hogy egy-egy jobb időt kifogva karcoljak egyet......amég +fokok vannak, addig okés a dolog, de ilyenkor már egyik félnek sem egészséges.
Én MotoGP 08-at nyomtam eddig a Laptopon, de egy újrahúzást követően, az újratelepítés után csak max. 50 km/h-val mennek a motorok..... hogy miért azt ne kérdezze senki.....
és még én vagyok a kötekedő...
Én még szombaton kellemes zsibbadásig lefagyasztottam magam.Folyt köv hó után.
Sziasztok!

Megvan a K&N szűrőm, segítsetek, hogy mi a karbantartás módja?
Rozit most láttam egy Tornádóval.70 éves korára egész szépen nyomja.
A 46-os szám nem egy SUZUKI-hoz és nem egy YAMAHÁHOZ tartozik!

A 46-os rajtszám kizárólagosan Rossi-hoz fűződik és nem egy motormárkához.......tehát, ha szereted Rossit, akkor akár egy TRAKTORRA is kirakhatod a 46-os számot, vagy bármire.
Án nem kínzom magamat a hidegben motorozással, nem sok értelme van. Összefagyok, izületes leszek, stb. Inkább kivárom a jó időt amikor felhőtlen lesz az öröm..
Motorozni kéne nem unatkozni.
megyeget, legalább nem unatkozok ebben a hidegben
Megy az X-Boxolás mi Tutis?
de én igen... az meg a kabbalám
ezt vagy ilyet ki tud nekem lerendelni hogy kézbe kapjam?
Domino Te vagy ebben otthon nem? Bárhonnan jöhetne a cucc csak én nem szoktam rendelgetni..
basszameg beírtam egy hsz-t, erre a geci net lefagyott. Viszont újra beírni már nincs kedvem. Szóval mindenki gondoljon valami okos dologra: Na azt akartam leírni..
Rozi sosenem ment Suzukival, te!
Jaja. Én is szeretem ezt az oldalt.
egész szimpatikus
rájöttem
Ez a sima Rosso, nem a Corsa.
Sajnos ennyire már tapasztalt vagyok, hogy tudjam, hogy az út - gumi párosítás nem megfelelő az én szintemhez. Egy lágyabb gumi kéne ahhoz, hogy jobban érezzem a motort. Bemelegíteni meg nem tudom a városban úgy ahogy kéne, csak nyáron. Majd, ha egyszer visszakapom a bokacsontjaimat meg a hármas gerinccsigolyámat 100%-osan összeépítik, akkor majd én is leszek sokkal bátrabb, hogy határon motorozzak. Akkor tuti felmelegszik rendesen. De amíg ezek a feltételek nem teljesülnek, maradok az óvatosabb motorozásnál. Nekem már nincs második esély egy esést követően. Akik ismernek személyesen, azok tudják, hogy miről is vakerálok.
Danke
Neked nem bt 014 van rajta?
ittent-e ungarisűl.
Most olvastam el a tesztet róla...