Tutis!
Tegnap este hajtottam ki az utcátokból, és mivel nagy volt a forgalom, elég sokáig álltam a kereszteződésben. És ott állt egy rendőr, aki az álldogálásom utolsó percében valami fekete kütyüt tartott felém, abba nézett bele. Annyira nem zavar, hogy (talán) engem bámult, de mi a túrót csinált azzal a kütyüvel szerinted?
Amikor kanyarodtam kifelé, akkor a motorom kanyarodását nem kompenzálta a szerkezet mozgásával.
Találtak nekem a bontóban, ahonnan a fesszabot is rendeltem egy csatit....aminek az anya része pont illik a fesszabon lévő apa részhez. KI IS PRÓBÁLTÁK és összepasszolnak, csak nincs biztonsági pöcök, tehát rögzíteni kell, hogy ne csússzon szét...
Létezik, hogy ezzel a kábellel kell majd kicserélnem az eredetit, ami a generátorból is kijön?
Ezt ajánlotta Pedro szerelős fórumon...... 1,5 négyzet milliméteres szilikon szigetelésű kábel.....
Csak azért kérdezem, mert egy ilyen robbanómotoros autós modell boltban találtam ilyet....
Azt nagyon megköszönném, ha találnál egy hasonló csatit...
Jövő hét szerdán megyek haza vidékre, temetésre sajnos.... de ha lesz időm és lehetőségem rá, akkor én is szétnézek otthon a faterom műhelyében, mert ott minden van....
De ha te is találsz, akkor az faíín lenne....
Köszönöm...
Nem hinném hogy össze lennének kötve.Bár végszükség esetén a kábeét egy az egyben cserélném mert a fém csatit simán ki lehet egy kiegyenesített gemkapocs segítségével kapni a csatlakozóból.Én még mindíg ammondó vagyok el kéne látogatni egy autóbontó műintézetbe és oda vinni az eredetit.Valahol van egy astra G kábelköteg az öcsémnek max még ott tok nézni egy ilyesmi csatit ha öcsi engedi lehet apa-anya is lessz az biztosabb lenne.
Szeva Zoli
Én egy kicsit tartózkodom ettől, mert mégis csak egy számítógép csati....igaz egy olyan nagyobb ipari gépé, vagy mi a szöszé.....
Ki fogja ez bírni? Nem értek hozzá, hogy ennek konkrétan mit kell kibírnia.....a kábele szerintem nem jó a mocihoz.....vékonyabbnak tűnik, és már kaptam olyan infót, hogy szilikon szigetelésű 1,5 négyzet milliméteres kábelt vegyek hozzá.
Szóval akkor szerinted nem lesz gáz, ha ezt a csatit használom?
Természetes, hogy mindkét végét cserélem, mert az eredeti fullra megsemmisült, viszont az új fesszabon megvan az apa.... de akkor azt is cserélni kell....
Persze.Simán.Ez lenne az igazi szivemhez közelálló kókány javszer.
De akkor mindkét csatit cserélni kell Apát-anyát.Vezeték méretét meg kéne nézni forrasztani kell és zsugorcsövezni és ügyelni a helyes lábkiosztásra.
Néz majd aki következőre javítja hogy mi történt itten kérem és vakarja a fejét mert ez nem szabvány csati.
Valami számítógép tákábelé a cucc?
Szia Thom Ace!
Na itt a csuka, amit lehet rendelni, ez 42,5-ös méret és 7,5 cm-es a talpbetétje.
Holnap majd leszek és megbeszéljük, hogy kell-e.
Ez az egy db van most és csak jövőre lesz már csak nagyobb méret.
köszi a felajánlást ...de ha ő iszogat...akkor mindig nkm kell megszabadítani a ruhadarabjaitól...kímélj meg kérlek
Úgy be tudja a motorokat állítani a garázsba...h pöpecebb, mint józanul... aztán persze másnap megkérdi...ki tolta be
Tegnap este hajtottam ki az utcátokból, és mivel nagy volt a forgalom, elég sokáig álltam a kereszteződésben. És ott állt egy rendőr, aki az álldogálásom utolsó percében valami fekete kütyüt tartott felém, abba nézett bele. Annyira nem zavar, hogy (talán) engem bámult, de mi a túrót csinált azzal a kütyüvel szerinted?
Amikor kanyarodtam kifelé, akkor a motorom kanyarodását nem kompenzálta a szerkezet mozgásával.
Ezt ajánlotta Pedro szerelős fórumon...... 1,5 négyzet milliméteres szilikon szigetelésű kábel.....
Csak azért kérdezem, mert egy ilyen robbanómotoros autós modell boltban találtam ilyet....
Jövő hét szerdán megyek haza vidékre, temetésre sajnos.... de ha lesz időm és lehetőségem rá, akkor én is szétnézek otthon a faterom műhelyében, mert ott minden van....
De ha te is találsz, akkor az faíín lenne....
Köszönöm...
Én egy kicsit tartózkodom ettől, mert mégis csak egy számítógép csati....igaz egy olyan nagyobb ipari gépé, vagy mi a szöszé.....
Ki fogja ez bírni? Nem értek hozzá, hogy ennek konkrétan mit kell kibírnia.....a kábele szerintem nem jó a mocihoz.....vékonyabbnak tűnik, és már kaptam olyan infót, hogy szilikon szigetelésű 1,5 négyzet milliméteres kábelt vegyek hozzá.
Szóval akkor szerinted nem lesz gáz, ha ezt a csatit használom?
Természetes, hogy mindkét végét cserélem, mert az eredeti fullra megsemmisült, viszont az új fesszabon megvan az apa.... de akkor azt is cserélni kell....
De akkor mindkét csatit cserélni kell Apát-anyát.Vezeték méretét meg kéne nézni forrasztani kell és zsugorcsövezni és ügyelni a helyes lábkiosztásra.
Néz majd aki következőre javítja hogy mi történt itten kérem és vakarja a fejét mert ez nem szabvány csati.
Valami számítógép tákábelé a cucc?
Szerintetek az első képen lévő gyári csatit, lehet helyettesíteni a mellette lévővel.... ?
Ez az a csati, ami a generátort és a fesszabot köti össze.
Esetleg te seftelsz vele?
Na itt a csuka, amit lehet rendelni, ez 42,5-ös méret és 7,5 cm-es a talpbetétje.
Holnap majd leszek és megbeszéljük, hogy kell-e.
Ez az egy db van most és csak jövőre lesz már csak nagyobb méret.
Köszi
Úgy be tudja a motorokat állítani a garázsba...h pöpecebb, mint józanul... aztán persze másnap megkérdi...ki tolta be
http://www.bigbikeshop.hu/kate...