Na most vizont megyek kocsmázni....
Holnap leszek megint......
JA....MA MEGÉRKEZETT A FESSZABOM.....
Azért majd még igénybeveszem az ebay-es segítségeteket Domino és Szobabringa.....de ezt most sikerült itthonról beszerezni....
ThomAce ma jött volna kimérni a gépemet hogy nincs-e gubac máshol, de esik ez a szemét eső, úgyhogy elnapolódik.
Írj Thom egy sms-t, ha hazaértél......elég gány az idő....
Ja és a hínál nehogy megint jobbra menj le, ahol nem szabad....
Erről inkább nem csinálok képet.
Álltam egy földkupac tetején és megindult lefele a gép, én meg gondoltam nem hagyom. Végül persze hagytam, szépen fel is borult ahogy kell.
így van...marketing és reklám is bőven...nm mindegy h mien a csomagolás h dekoltál dögös, amin megakad a szem...v rejtett garbós...ami fölött elsiklik
castrol- csunya zöld csomagolás
repsol- vidám színes dizájn
A minőség meg elengedhetetlen döntés meghatározó...
Ahány ember- ahány gép- annyi olaj
Igy van, és ha ellenkezel, akkor ellentmondást nemtűrően szétfejelem a golyóidat a szájpadlásommal! ,
Ezt veheted fenyegetésnek is.....akár.....
Még szerencse, hogy több motorolajgyártó van, és van min összevesznünk!
Hát nemtudom. szerintem ez marketing és a választás azon múlik, hogy melyik gyártó hogy szólítja meg a a tömeget. Azért gondolom így mert találkoztam már olyannal aki a castrol-t istenítette és ~ két hét eltérés van a motorunk születése közt. Viszont ha a motul a faros-bögyös akkor én azt választom, met merek nagyot álmodni.
Nem tom.Nekem mondták hozzáértők hogy a castrol régen jó volt de mióta megvette valami nagy olajcég azóta ratyi.
Én meg bebattyogtam a legközelebbi motorosboltba és mondtam olaj kő.Mondja az eladó srác milyen.Én SV-be amit ti adtatok el 10w-40-es.Letette elém a Repsolt.Kérdeztem jó ez ő aszondta jó.Megvettem.És jó volt.Ja és nem 5000/liter vót csak 2700.
Holnap leszek megint......
JA....MA MEGÉRKEZETT A FESSZABOM.....
Azért majd még igénybeveszem az ebay-es segítségeteket Domino és Szobabringa.....de ezt most sikerült itthonról beszerezni....
ThomAce ma jött volna kimérni a gépemet hogy nincs-e gubac máshol, de esik ez a szemét eső, úgyhogy elnapolódik.
Írj Thom egy sms-t, ha hazaértél......elég gány az idő....
Ja és a hínál nehogy megint jobbra menj le, ahol nem szabad....