Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most vizont megyek kocsmázni....
Holnap leszek megint......

JA....MA MEGÉRKEZETT A FESSZABOM.....

Azért majd még igénybeveszem az ebay-es segítségeteket Domino és Szobabringa.....de ezt most sikerült itthonról beszerezni....

ThomAce ma jött volna kimérni a gépemet hogy nincs-e gubac máshol, de esik ez a szemét eső, úgyhogy elnapolódik.
Írj Thom egy sms-t, ha hazaértél......elég gány az idő....
Ja és a hínál nehogy megint jobbra menj le, ahol nem szabad....
Erről inkább nem csinálok képet.
Álltam egy földkupac tetején és megindult lefele a gép, én meg gondoltam nem hagyom. Végül persze hagytam, szépen fel is borult ahogy kell.
képet róla!

ne tapogasssááá ilyen dóóógokat heee...
Eltünt az ujjlenyomatom, köszönhető a forró kipu tapogatásnak. . Mehetek bankot rabolni. Nomeg az ujjlenyomatos logint ki kellett iktatni.
Nem értem, csak sejtem és ez épp elég.
És mi van a gazellatestű, közepesen nagy mellű, és formás picsájú csajokkal? Ez melyik kategória Eli?
Mikulás még lehet!
persze hogy nem, én kapok ajándékot
ő nm a Jézuska
Karácsonykor megkereslek
miénkbe 3 liter kell (2,7 vagy 2,9) 3500 ft literje kb..
Milyen árban tudsz szerezni, és mekkora mennyiségben?:)
ez 1 dolog, meg kell tisztítani, dugókat visszanyomni, megnézni szorul-e valamelyik, majd összeszerelés és próba...
szerintetek?
Igen, de ekkor még mindíg figyelned kell a far-bögy arányokra! ,
Te érted mit akartam mondani?mer' Én nem!
így van...marketing és reklám is bőven...nm mindegy h mien a csomagolás h dekoltál dögös, amin megakad a szem...v rejtett garbós...ami fölött elsiklik
castrol- csunya zöld csomagolás
repsol- vidám színes dizájn
A minőség meg elengedhetetlen döntés meghatározó...
Ahány ember- ahány gép- annyi olaj
Igy van, és ha ellenkezel, akkor ellentmondást nemtűrően szétfejelem a golyóidat a szájpadlásommal! ,
Ezt veheted fenyegetésnek is.....akár.....
Még szerencse, hogy több motorolajgyártó van, és van min összevesznünk!
Hát nemtudom. szerintem ez marketing és a választás azon múlik, hogy melyik gyártó hogy szólítja meg a a tömeget. Azért gondolom így mert találkoztam már olyannal aki a castrol-t istenítette és ~ két hét eltérés van a motorunk születése közt. Viszont ha a motul a faros-bögyös akkor én azt választom, met merek nagyot álmodni.
akkor jöhetnek a vízimentők
Nem.Nem tok úszni.Srácot meg ismerem régóta.Bár pest felett még lehet +35 fokban derékig érő vízben.
Lehet érted bele is ugrana
, , , ,
Nálam jobb bizonyíték azért nem árt!
és ha azt mondom ugorj a Dunába...?
Nem tom.Nekem mondták hozzáértők hogy a castrol régen jó volt de mióta megvette valami nagy olajcég azóta ratyi.
Én meg bebattyogtam a legközelebbi motorosboltba és mondtam olaj kő.Mondja az eladó srác milyen.Én SV-be amit ti adtatok el 10w-40-es.Letette elém a Repsolt.Kérdeztem jó ez ő aszondta jó.Megvettem.És jó volt.Ja és nem 5000/liter vót csak 2700.
Szia!
Jaja... olajválság van, nem tudunk dönteni, csak halkan harcoljunk, nehogy bepánikoljon a tőzsde !