Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ThomAce, Szobabringa!

Ma mivel, hogy elmaradt a Thommal való motor méregetés a hülye eső miatt, így gondoltam ha már nálam van a MULTIMETER, akkor végigmérem a manual alapján a régi fesszabomat.
Meglepő eredmény született......mivel minden mérési ponton tökéletes eredményt mértem és még a zárlatvizsgálat is jó lett.
Ennek ellenére mégis az újat rakom bele, ha már megvettem.
Ezt meg félrerakom, tartaléknak, vagy eladom ha kell valakinek majd.
Már csak egy új akksi kell, rövidke vezeték a régit kicsrélni, és egy új csati és már össze is lehet rakni a gépet.
Majd végigmérni az egészet.....
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi és ezutáni segítséget!
Mért, a körforgóban lakik?
forduljon jobbra 300méter múlva, majd hajts tovább a következő körforgóig
Tutis, Camponától merre?
ok
Jólvan tutis, akkor majd pénteken, MSN-en megbeszéljük, hogy hol, és mikor viszem el Neked!
én itt lakok a campona közelében a duna másik oldalán, talizhatunk
Jó, én nem játszok a hivatásos jogsimmal meg engedélyeimmel.

Örülök hogy ha a rendszámra kitalálok valami okosat hogy ne olvassák le
Azt olvastam, hogy csak a rendszámod láthatósági szögét, meg a gumijaid nézik. Jogsit, ilyeneket nem.
Budapestre gondolsz? Szombaton ott vagyok... Kiadták az új verseskötetet, ahol benne van az új versem, Citadellára megyek felvonulni, a Suzuki Hollós Camponából hozom el ingyé az új, fekete plexim, OBI-ba be kell ugranom görgőkért, mert kell az emelőhöz, szóval a fél életem Pesten zajlik szombaton
még jó hogy reggel vonatam ki télire a forgalomból ..... mikor máskor .... pff
Hurrá! Hétvégén leszel főfaluban? Esetleg hétköznap?
Domino123, meg Tutis!

Készen vannak az emelőszemek!
Decemberi Citadella találkozó
(2009-12-05)

Sziasztok, Most sem marad el a Citadella találkozó. Találkozó 15:00 és indulás 16:00 kor. Teszünk egy kis kört a városban, majd az Andretti cukrászdában lesz vége az idei utolsó felvonulásnak. Aki szeretne felajánlani ajándékokat a Gyermek kórházak részére az hozza magával a Citadellára és így az este folyamán bekerül az 500 db ajándékcsomagba amit másnap, remélhetőleg sok Motoros Mikulás tudja szétosztani a gyermekek között. Üdv motorBLOKK.hu

Csak ne essen eső
Ancsy, akkor most is lesz, december ötödikén?

Domino, én is az vagyok...
Jól tudod,szokott lenni:))))
még talán télen is,ha nincs nagy zimankó
Szokott de én nem tudom, vidéki vagyok.
Srácok! A Citadellán szokott lenni motorostalálkozó? Azt hallottam, hogy minden hónap első szombatján van...
Legjobb. Amíg standol, leteszteled a sörcsapot.
Csak jönne már a tavasz...
Mármint bemegyek az asszonyhoz a kocsmába, sörözőbe......úgy értettem.... Ő dolgozik és este mindig értemegyek....
Méghogy a négy kerék az négy kerék.....és hogy biztonságosabb.....
Ekkora marhaságot.....maradj Cimbi a 2 keréknél....
Ne eröltesd.
Szerdán kocsmázni...dejóisaz.
hídál-t akartam írni...