Ma mivel, hogy elmaradt a Thommal való motor méregetés a hülye eső miatt, így gondoltam ha már nálam van a MULTIMETER, akkor végigmérem a manual alapján a régi fesszabomat.
Meglepő eredmény született......mivel minden mérési ponton tökéletes eredményt mértem és még a zárlatvizsgálat is jó lett.
Ennek ellenére mégis az újat rakom bele, ha már megvettem.
Ezt meg félrerakom, tartaléknak, vagy eladom ha kell valakinek majd.
Már csak egy új akksi kell, rövidke vezeték a régit kicsrélni, és egy új csati és már össze is lehet rakni a gépet.
Majd végigmérni az egészet.....
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi és ezutáni segítséget!
Budapestre gondolsz? Szombaton ott vagyok... Kiadták az új verseskötetet, ahol benne van az új versem, Citadellára megyek felvonulni, a Suzuki Hollós Camponából hozom el ingyé az új, fekete plexim, OBI-ba be kell ugranom görgőkért, mert kell az emelőhöz, szóval a fél életem Pesten zajlik szombaton
Sziasztok, Most sem marad el a Citadella találkozó. Találkozó 15:00 és indulás 16:00 kor. Teszünk egy kis kört a városban, majd az Andretti cukrászdában lesz vége az idei utolsó felvonulásnak. Aki szeretne felajánlani ajándékokat a Gyermek kórházak részére az hozza magával a Citadellára és így az este folyamán bekerül az 500 db ajándékcsomagba amit másnap, remélhetőleg sok Motoros Mikulás tudja szétosztani a gyermekek között. Üdv motorBLOKK.hu
Ma mivel, hogy elmaradt a Thommal való motor méregetés a hülye eső miatt, így gondoltam ha már nálam van a MULTIMETER, akkor végigmérem a manual alapján a régi fesszabomat.
Meglepő eredmény született......mivel minden mérési ponton tökéletes eredményt mértem és még a zárlatvizsgálat is jó lett.
Ennek ellenére mégis az újat rakom bele, ha már megvettem.
Ezt meg félrerakom, tartaléknak, vagy eladom ha kell valakinek majd.
Már csak egy új akksi kell, rövidke vezeték a régit kicsrélni, és egy új csati és már össze is lehet rakni a gépet.
Majd végigmérni az egészet.....
Köszönöm szépen mindenkinek az eddigi és ezutáni segítséget!