Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most lebuktál, te vagy az a pali aki villamossal jár és szereplet a megasztárban.
ez olyan, mint a nő- egyeseknek bejön a nagymellűűű-nagypicsájú, mások meg a vékony nádszál pici ciciseket kedvelik...kinek mi vált be
Csak a szokásos. 2havonta előjön a téma, aztán ha valaki fikázza a castrolt jön ddt és megvédi. Amúgy úgy tűnik szobacica a harcostársa lesz.
akkor megállósrajt
Megy itten az olajháború rendesen.
fuchs silkolene olajt válassz, intézek én neked ha kell, (azaz Te is tudsz kutyától) nekem nagyon bevállt, sokan használjuk..
A MOL olajokról mi a véleményetek?

Egyébként a Castrolt én sem szeretem... Igaz, hogy csak a robogóm szemszögéből tudok nyilatkozni: Castrollal 100 méter nyélgáz után megragadt a dugattyú... Előzni se tudtam a robival.
Mol Speed 2T olajjal Westend City Center - Dabas távolság (körübelül 50 kilóméter) megvolt nyélgázon folyamatosan. Valamié sietnem kellett haza...
Még a blokk sem volt büdös, ahogy hazaértem.

Nos, Gixxerbe megéri a MOL-t rakni, vagy dobjak Motult? Ha már MOL-nál tankolok, akkor már igénylem a szmárt-pontyokat
jól kell ráfordulnom, mert ha kicsit elbénázok akkor marad az 5-ös tiltásig...
melyik bank?
+1.
Jó munkát.
Szerintem ebbe ne menjünk bele... Lehet nem én jönnék ki szarul. Pápá, mentem melózni... keresem olajra a pénzt!
"...sok itt az okos...hanyag módon meghaladtam a normál csereintervallumot...ragad a váltóm, csattog"

no comment
Nekem külön 4 hektáros parkolóm van rengeteg vágánynal amit csak nekem fektettek le. Persze kötöttségekkel jár a dolog de hát ez bele van kalkulálva.
Villamosnak nincs piros lámpa.
dódozzááá... Sharm el sheikh
Jó étvágyat az ebédhez
Megyek is vissza...
a parkolás nm okoz gondot a belvárosban?
vgy a hirtelen megtáltosodó piros lámpás indulás?
Még DVDzek, csak már jojojozik a szemem...
hanem a Honda
4000Nm alatt rá se nézek 2-nél több kerekű járgányra.
Kitől hallottad ?
Neked nm táblákat kéne föstened?
Ne csodálkozz.
Ma már nem a Hummer és az ML Merdzsó a menő.
sárga?
Úgy hallottam sok itt az okos... na akkor egy kis tényfeltárás:

Castrolt-már nem az a gyártó cég gyártja, mint pl 2 éve. Ez eléggé a minőség rovására ment... Nekem Castrol van benne a gépben, és egy kalap sz@r... bár én most hanyag módon meghaladtam az olajcserés normál intervallumot, de nem ennek függvényében mondom, hogy nem veszek többet Castrolt. Ragad tőle a váltóm, csattog, stb.