Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mondatod így helyes: Magyarországon egyre kevesebben használnak castrol-t.
Neked biztos, nekem 3000valamennyi volt. Biztos hamisítvány.
kakucsra tényleg nem engedtek fel farmerban, az más kérdés hogy ennek ellenére voltak akik felmentek úgy mert nem volt felügyelet..
A bt-016-al meg elismertem tévedésem De az előző mondataidat nem is értem Én arra gondoltam hogy egyre kevesebben használnak castrolt, és ennek meg is van az oka..
Figyu! Végül is nem akarok részlehajló lenni meg hát minden ember egyenlő. Tudod mit? Halgass arra akinek itt a legjobb körideje van a Hungaroringen!
A 300 V 5300/liter
Hát ha csak fel nem robban a blokkja addig. Kétlem, hogy a castrol kihúzna egy csereperiódust.
Amúgy tőlem azt raksz bele amit akarsz. Rakhatsz bele Honda szervízben repsolt 5000/l áron is. Amúgy a K4-5 blokkja amúgy sem az a csöndes fajta szóval...ja és a haver K6 750-ben is motul van és néha úgy csatog, hogy beszarás. Aszondja hidrotőke.
mert nm a fórumot kérdezted...
én kikértem a "szakavatottak" véleményét több helyről is, nagyon
segítőkészek voltak a srácok nm kellett csalódjak...
Majd legközelebb körültekintőbb lexel
Azé fikázzák a mert "mások". Meg irigyek is.
Mindenesetre megfogadom mindenki tanácsát, elfogadom mindenki véleményét.
Muhahaha mert biztos a magyar motorosok castrol ellenessége viszi csődbe a cégemet igaz? De egyébként ha így volna akkor a suzuki is csődbe menne mert gyak. az összes más motoron ülő ember (főleg honda-yamakka) fikázza a suzukit. De ha átmész amcsiba ott leszarják az egészet. Ausztráliában meg rühellik a yamahát.
Arról nem beszélve, hogy 1 éve még azt mondtad nem engednek fel farmerben a kakucsringre. Meg mint ha lett volna némi képzavarod a BT016 körül is. Nem lehet, hogy most is tévedsz?
Na jó. akkor most te jössz.
Tévedés ne essék, Isten ments, h. ezen spóroljak. Szerelőm, ex versenyző és egyben cimborám ezt javasolta + több helyről ezt javasolták, és csak éltem a2500-as lehetőséggel. Ennyire egyszerű az egész Először használom, de elismerem ha igazatok lesz, mert mindig tanul az ember. Következő Motl lesz.
Ez nem érvényes mire leírom a gondolataimat domino mindig megelőz.
Na tessék. a lányok mindíg lelkiznek...
Hát ha nem az volt benne ami rá van írva
Itt a kép róla:
az nem sztem nem occsó a motult tavaj ~ 2600/ litykó volt sima áron.
én Repsolt tettem a Firebirdbe ...Castrolt még a 2T-be sem öntöm, akkor megtanultam h mást használjak ...A KedveseM-nek is rossz a tapasztalata vele... nm gixxerbe való
Következőleg meg majd meglátom...a Repsol bevált...de lehet Motul lex...ezen ne spóroljon senki...a gép lelkéről van szó
lehet az autóba való volt
Igen.Taxis ismerős által nagykeráron akciósan 2500Ft/l
Motul után castrolt tettem egyszer kíváncsiságból,ojan hangos volt tőle a moci,hogy 1km után azonnal csere azóta CSAK MOTUL 300 V
mármint a castrol literje 2,5?
A kihalófélben lévő castrol részvényesek egyikét hallottuk
Hozzáteszem, ilyet is akartam + nagykeráron 2500 Ft/l hozzájutottam, sajnos egyszeri alkalom volt