Igen, helyesen fogalmazol! Megpróbálja a srác az Akrapovicot 1:1be lemásolni. Viszont a dob végén található kúppal gondban leszek, mert mondta a srác, hogy nemtuti, hoyg tud szerezni ilyet... Neked/Nektek van valami jó javaslatotok, hogy honnan lehetne olcsón?
Belegondolva kezdek aggódni... Dobostortát kértem szülinapomra. Aztán még a végén édesanyám lesz oly' aranyos, hogy beszerez valahonnan egy kipufogódobot, aztán süt egy tortát és beleállítja. Neszenekeddobostorta.
Srácok egyébként... Ahol van a felirat, oda lehet rakatni kék színű karbont? A végek meg ugye feketék lennének...
Ezt még nem kérdeztem meg a dabasi srácoktól, akik összehozzák nekem a projektet. 45 000 Ft-ot mondtak erre az egészre. Szerintem jó ár.
Csakhogy nem azért kellett fényezni a motorom, mer balfasz voltam, hanem azért, mert a parkolóban lenyúzták az oldalát. Az amikor én voltam a balfasz és figyelmetlenségből ráfékeztem egy olajfoltra, akkor a kuplungkarom nyeklett le.
Azé mer' ddt még sose karcolta meg egyik motorját sem, most meg mint aki nem a véletlennek köszönheti a dolgot kárörvend a nyomoruságodon. Márha köszönhet.
Akkorisakarbondob. Az szebb. Nem tudom miért, a titándobtól idegenkedem. Egyszer láttam egy Mivv dobot egy Gixxer-en, azóta arról álmodom, hogy nekem is olyan karbon dobom lesz. Vagy hasonló. Viszont formailag a gyári K7-es dobja nagyon bejön. Csak ugyanezt kéne lemintázni karbonból. A kupak ugyanígy fémből lenne, csak éppen kék, vagy fehér.
A dob igény szerinti elkészítése, rászerelése a motorra, beállítással, minden szükséges cókmókkal együtt. Tehát a komplett, és teljes projekt ennyi!
Srácok egyébként... Ahol van a felirat, oda lehet rakatni kék színű karbont? A végek meg ugye feketék lennének...
Ezt még nem kérdeztem meg a dabasi srácoktól, akik összehozzák nekem a projektet. 45 000 Ft-ot mondtak erre az egészre. Szerintem jó ár.
Ha még azt elárulnád, hogy a képen lévő hátsó féktárcsát hol lehet csináltatni.....akkor nagyon fáin lennél....
Én is ilyet tennék fel a rodeo által favorizált cső helyett.
De hogy éljek a szavaival: "kinek a pap, kinek a papa..."
Ezek egyáltalán elkelnek.......?
Igyekszünk meggyógyulni a Gixxerrel...
MIVV
Egyébként ezzel semmi újat nem mutatok... Akrapovic dobon van a becenevem.
A titán, karbon dob egy árban van...