Sziasztok :D mennyi pénzt kiadtok az ilyen dolgokért 6400 huf emelőszemért? kicsit irreális ez az ár. de Ti tudjátok Most én is reklámozzam magam h elkezdek sorozatba gyártani és mindenki alá ajánlok? ez tök vicces
tőkéletesen igazad van úgyanazt a célt látja el kinek mennyire számít h mennyire igényes cucc van a motorán amúgy pont ma láttam 20000ft ért komplettben azt ami neked tönkrement a motorodon tegnap! ( annyi, h 750-es gsxrhez írták de kitudja lehet jó a 600hoz is elégsok minden dolog jó a kettőhöz!
Ne haragudjatok a zavarásért! Néz rá az adatlapomra. Van egy link ami az iwiw- re mututa. Motorozást IMÁDÓK klubja! Ha van kedved csatlakozz.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.
Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!
A házilag gyártottal van valamilyen rossz tapasztalatod?
Szerinted a házilag gyártott az nem ugyanazt a feladatot látja el, mint a 6000Ft-os? Megtartja az is a gépet nem......
Valakiknek 2000Ft spórolás is pénz......főleg most nekem.....
Ne sértődj meg a szobabringa barátunk hozzászólásán......
Neki ilyen egyedi a stílusa, ami a szívén az a száján.....és egy elég sajátos nyelven is közli mindezt..... Egyébként nagyon jó arc a srác, és segítőkész......és azért írta azt, amit........mert nekem pont egy olyan eset miatt lett hatalmas károm a motoromba, hogy az előző gazda mókolt a motoron valamit, amivel nem igazán volt teljesen tisztában.....mégis hozzányúlt.......
Ez persze nem azt jelenti, hogy te ilyen vagy.......hanem csak a szobabringa ezt akarta belőle kihámozni.......
mindenki azt vesz amit akar és (tud) de én nem vennék házilag gyártott emelőszemet 2500ft -ért! amit belinkeltem ebay-ről az is csak 5400+1000postaköltség még mindig jobb mint a domino által reklámozott 13000ft-os emelőszem! én 3000ért vettem krómszínűt az enyémre de volt úgyanennyiért bármilyen más színű is meg van is a fószernél.
Évek óta hozzá viszem a motorjaimat, mert pofátlanul olcsón szerel, és maximális minőségű munkát ad ki a kezéből. Hátrány, hogy volt mikor két hónapot vártam a gépre...
K6 - K7 fejidoma teljesen azonos. Ha nem hiszed, akkor nézd meg a galáirában Fega meg az én motorom közti különbségeket. A festést meg azt, hogy az övé 750-es leszámítva, szinte teljesen egyforma a két vas. K6 - K7 1000-es fejdiomja is teljesen azonos.
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.
Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!
Sziasztok!
azt mondjátok meg nekem,mindegy milyen fagyállót teszek a suzukiba?
Szerinted a házilag gyártott az nem ugyanazt a feladatot látja el, mint a 6000Ft-os?
Valakiknek 2000Ft spórolás is pénz......főleg most nekem.....
Ne sértődj meg a szobabringa barátunk hozzászólásán......
Neki ilyen egyedi a stílusa, ami a szívén az a száján.....és egy elég sajátos nyelven is közli mindezt.....
Ez persze nem azt jelenti, hogy te ilyen vagy.......hanem csak a szobabringa ezt akarta belőle kihámozni.......
De ennyi ebből tényleg elég!
Frecska János - Alsónémedi.
Évek óta hozzá viszem a motorjaimat, mert pofátlanul olcsón szerel, és maximális minőségű munkát ad ki a kezéből. Hátrány, hogy volt mikor két hónapot vártam a gépre...