Ez nem a végleges ára, folyamatosan dolgozom rajta, hogy menjen lejjebb. Rá tudtam bírni az öreget, hogy tutis kollégának megcsinálja 2 200 Ft-ba... Első sikeres lépés a nagyobb sikerhez.
Akurva! nembaj, legfeljebb nem eszek egy hétig!
- Tessék mondani mennyibe kerül ez a gyönyörűszép minőségi
csillivilli emelőszeeem?
- 2400 forint.
- 2400 forint ezé a kis szarééééé?
Ja! ez egy nekem tetsző vicc akart lenni!
szia Domi123 !
Fonnyadt kis pöcsfing vagyok, 46 -os overállt is 2x kellett 90 fokon kimosni, hogy ne lötyögjek benne!
7 éves korom óta ugyanabban a mérteű ruhában járok! ,
Szia Sanyi!
Ma már elvileg megkapom a fizut, de itt már semmi sem biztos....
Ha megvan, akkor szólok és megbeszéljük a dolgok menetét.....elsősorban meg kellene nézni, hogy egyáltalán mi is ment tönkre, ha tönkrement egyáltalán.
ThomAce elég bíztató dolgokat mondott nekem a generátorral kapcsolatban......és linkeltek nekem olcsó generátort is ha mégis baj van.
Szóval fel kellene mérni majd elsősorban a kárt és azután lehet tervezni a többit.
Nekem se add le...
Nekem van emelőszemem is...
Csak annyi a gondom a mostanival, hogy dobja le a festéket, ahol sűrűn van emelve...de amíg bírja, addig kitartok mellette...
Azért köszi mégegyszer!
Degeci vagy!
Ez seggfény akart lenni!
- Tessék mondani mennyibe kerül ez a gyönyörűszép minőségi
csillivilli emelőszeeem?
- 2400 forint.
- 2400 forint ezé a kis szarééééé?
Ja! ez egy nekem tetsző vicc akart lenni!
nekem legalább három kell, sz'al bele kell nyúlni méllyen a 46-os overálba.
Basszunk ki veleeee....
Jájj de jó! Ennek igazán örülök!
Mármint annak, hogy nem itt vagy!
Fonnyadt kis pöcsfing vagyok, 46 -os overállt is 2x kellett 90 fokon kimosni, hogy ne lötyögjek benne!
7 éves korom óta ugyanabban a mérteű ruhában járok!
Terebélyes!
Ma már elvileg megkapom a fizut, de itt már semmi sem biztos....
Ha megvan, akkor szólok és megbeszéljük a dolgok menetét.....elsősorban meg kellene nézni, hogy egyáltalán mi is ment tönkre, ha tönkrement egyáltalán.
ThomAce elég bíztató dolgokat mondott nekem a generátorral kapcsolatban......és linkeltek nekem olcsó generátort is ha mégis baj van.
Szóval fel kellene mérni majd elsősorban a kárt és azután lehet tervezni a többit.
Kössz az infot...
Szívesen emberek, ha kell, csak szóljatok!
Nekem van emelőszemem is...
Csak annyi a gondom a mostanival, hogy dobja le a festéket, ahol sűrűn van emelve...de amíg bírja, addig kitartok mellette...
Azért köszi mégegyszer!
Majd beszólok a fórumon, ha készen van!
Még annyit elmondok, hogy az öregúrnak múlthétvégén szóltam, hogy kellene, és aztmondta, hogy keddre megcsinálja az emelőszemet. Gyorsan dolgozik