Mert könnyű és merev. Plusz nem sérülékenyebb, mint a sima dob. Ha te a kipufogódon közlekedsz, akkor az a te bajod. Én viszont nem akarom eldobni az én drágaságomat. A gyári dob bemenne a szekrénybe, a karbon pedig felkerülne. Kicsit nagyobb hangja lenne, és esztétikailag is dobna szerintem a motoromon.
Én szívem szerint karbonból gyártatnék. Csak még nem találtam vállalkozó szellemű egyént. No meg nem találtam még eddig totálkáros motoról lebontott kidobásra szánt kipufit, hogy szétkapjam.
Na örülök, hogy megérkezett a cucc... Gomndoltam 3- 4 nap, mert hát nekem sincsenek gyors kézbesítési élményeim a postásokkal Remélem jó is Apropó pilláztad Fotók között tegnap feltöltött képeimet? Na mihamarabbi gyógyulást + a vasnak is és ja szavadon foglak ha kész a géped
Talán, ha más lenne az anyaga, vagy a színe talán......de nem akkor sem, mert csúnya nekem és kész.....olyan mint egy kifli, vagy mi.....
De hát ízlések és pofonok....
Ha kapok egy ilyet véletlenül Tutis, akkor neked fogom adni ajándékba.....
A múltkor amikor szarba kerültem a Hungárián hívni akartalak, hogy nem-e tudsz segíteni, de nem volt nálam a számod.....
Most elmentem, ha kint van az adatlapodon....
És még rám mondják,hogy ni egy szőke motoros,hehehehe...jól félrenézted,hehe
de a lényeg,hogy már okéss
Nekem sem jön be ez a dob,amit ennyi vagyonért árulnak itten lejjebb..de hát kinek a pap,kinek a papné..
pffffffffffffff....de sügér vagyok......nem néztem az előzményt.....
Akkor így már vili.....már pont írni akartam, hogy nem volt az jobb a mocidon, ami előzőleg volt?
Mert láttam a képeiden, hogy egyforma dobunk van.....na mondom szép....lecserélte erre?
AKKOR GRATULA AZ ÍZLÉSEDHEZ, NEKEM IS NAGYON BEJÖN EZ A DOB!
A LEGSZEBB!
És ez hogy tetszik Neked?
Ezt meg most miért kellett?
link
Egy triovál dob jobban illik hozzá.
De hát ízlések és pofonok....
Ha kapok egy ilyet véletlenül Tutis, akkor neked fogom adni ajándékba.....
A múltkor amikor szarba kerültem a Hungárián hívni akartalak, hogy nem-e tudsz segíteni, de nem volt nálam a számod.....
Most elmentem, ha kint van az adatlapodon....
de a lényeg,hogy már okéss
Nekem sem jön be ez a dob,amit ennyi vagyonért árulnak itten lejjebb..de hát kinek a pap,kinek a papné..
Akkor így már vili.....már pont írni akartam, hogy nem volt az jobb a mocidon, ami előzőleg volt?
Mert láttam a képeiden, hogy egyforma dobunk van.....na mondom szép....lecserélte erre?
AKKOR GRATULA AZ ÍZLÉSEDHEZ, NEKEM IS NAGYON BEJÖN EZ A DOB!
A LEGSZEBB!