Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5400 Ft + 1000Ft postaköltség == cca 6400Ft.
Ezzel szemben a 2500Ft-os igényesen kialakított Magyar kisipari termék összköltsége sem haladja meg a 4000Ft-ot. Dombon ülő fücsomó legyek, ha értelek.
olajszúrő....
http://cgi.ebay.de/suzuki-bobb...
elmelőszem igényes kivitelben! kb 5400ft! ebay-ről.
Köszi a választ sajna vidéki vagyok :( miylen szürőnek a cseréjére gondolsz?
Dr. TA rendel. Lássukcsak. Ez nem valódi betegség, amiben szenvedsz kedves páciens, hanem kényszerbetegségnek hívják. Azt hiszem, hogy a normális kúrát kell alkalmazni esetedben. Napi 2 x 2 pohár házipálinka és 2 x 1 üveg sör szájjon át történő alkalmazása orvosolja majd a tüneteket.

Az aszisztensem majd megírja a csekket. A mielőbbi viszont látásra.
Hááááát waaaaazzzzzzzzzzzzzeeeeg.....ezt majd elmondod személyesen és rád is bízom a mérést....
Ez nekem KÍNAI VOLT....
velveszlek, de most visszadöglök gyógyulni.....

Nekem van laborműszerem. Na az pontos. Azzal már lehet mérni. Az ilyen 1 - 2%-os tűréshatárú szarokkal nem mérek. 0,05%-os már elfogadhatónak mondható. Egyenáram - feszültésg, váltóáram - feszültség, dióda, tranzisztor teszt, frekvenciamérés, szakadásvizsgáló, ellenállás, kapacitásmérés. Itt kezdődik egy multiméter.
Há' beszíd meg vélük.
Gratulálok! Kitaláltad. Ugyanez van .com -al is, de az csak a PDA-mon futkározik. Arra is felvehetsz, aztán ha épp úton vagyok, akkor is tudsz irogatni.
Szereztem ilyen MULTIMETRES mérő ketyerét, de fingom sincs a használatáróllll.....majd betaníthatnál rá....
Köszi. Szuper csaj bizony.
Bocsi,félreértetted,nekünk olyan embörke kell,aki jönne a versenyekre,nyílt napokra...
msn: ?

thomace@thomace.hu ?
Szia! Blackmoto - Gárdony.
Akkor "kéz és lábtörést" a bemutatáshoz......csak egy szuper csaj lehet, ha egy motorost választott párjának.....ráadásul egy GIXER 600 K6-K7-est.....
sziasztok.Ha netán tud vki jó és megbízható motoszerelőt a jövő évi szezonra,légyszi szóljatok.köszi szépen.
Én most látjosan tolom, mert asszonypajtást viszem bemutatni édesanyámnak.
kihagytam a szűrőcserét......az is meg volt.....
ha gondolod tudok jó helyet is ahová viheted.....már ha pösti gyerek vagy.....
Szia Bálint!
Van az 1000-es szervíz, majd a 6000-es és a 12.000-es.....
Úgyhogy még vágjál bele gyors 2000km-t és azután viheted.....
Nekem 12.000-nél olajcsere, fékfolyadék csere volt és kell még gyertyacsere, szinkron..... röviden ennyi....
És a többi következő service 6000km-enként van.....

Minden jót és széles utakat....

JA ÉS NÉZESD MEG A SZERVÍZBE, HOGY NEM-E LÓG VALAMELYIK VEZETÉKED KÁBELED......nekem megcsinálta a bajt....
Szeva Thomas és Mindenki!
Nem elég, hogy meghalt a gépem, még ma reggelre beteg is lettem...
Tegnapelőtti motortologatásba bekapkodtam hirtelen egy kis hideg levegőt és már fáj is a torkom......no meg fullra le voltam izzadva és fújt a szél mint barom....
Szopok mostanában rendesen......

Akkor felveszlek msn-re és beszélünk cimbi, ha magamhoz tértem.....
Szombaton mi is bulizunk, ha addigra meggyógyulok, mert haver most lesz 30.......vaSárnap akkor te is és én is szépen fogunk kinézni.....
Sziasztok! Akinek van szervizkönyve k6 600 hoz az segithetne nekem! Mennyi a szervizinterrvallum? A 10 000 es szerviznél mit irnak mit kell cserélni ? köszi
Lehet, hogy vasárnap el tudok menni. Ezt majd addig megbeszéljük. Gyere fel MSN-re. nevem kukac nevem pötty húúú...
Szombaton szülinapomat ünnepeljük, nem leszek elérhető közelségben. Vasárnap jövök vissza, meglátjuk, hogy mikor sikerül elgurulnom pöstre.
tükör
próbáld náluk
Amúgy én magamnak csináltam hátsó emelőt.. hetek kérdése és kész az első is. Emelőszemet meg jóbarátom csinálgatja aluból, rézből.... Ilyen van felpattintva nekem is és hibátlan.