Srácok, aluból esztergáltak nekem emelőszemet... Meg fogja az tartani a motort?
Olyan az emelőszem, hogy van egy nyolcas imbuszcsavarm, és arra kell ráhúzni az emelőszemet.
Az jó lenne ha megnéznéd....én csak leszigeteltem ami fent maradt és beindítottuk, de a villanyászat nálam annyiban merül ki, hogy ha látom és ki tudom mérni(ez csak a nagyon egyértelmű hibáknál megy) valamiről, hogy rossz akkor azt kicserélem, de azt, hogy pl. mitől égett szét az egész csak találgatom. Sajnos lehet, hogy a külső burok alatt hosszabban is átégtek a szigetelések.
Anyám: Már megint az a hülye Gixxer...
Apám: Add egy körre!
Nagybátyám: Baszassad nekiiii!
Haverok: Király vagy!
Haver barátnője: Mikor nő már be a fejed lágya?
Barátnő: Vigyééééél engem is
Járókelők: Ott dögölne meg ahol van...
Munkatársak: Ez nem normális .....
Autosok: Köcsög puhatestü, bár csak esne az eső.
Irigyek: Buzi seggrakétás gazdag köcsög, van pénz Gixxerre!
Rendőrök: Ájámeg!
Benzinkutas: Sisak nélkül tankolj köcsöög!
Szomszéd néni: Nezanjongj itt nékem, amikor teregetek!
Bácsika: Nincs nékem a zilyenből hasznom fijam, nemlehet evvel szántanyi a fődet...
Ne aggódj Én utállak!
Amit átküldtem, abban leírja hogy tudod kimérni a generátort (ellenállását a manual 9-10oldaláról, a feszültségét a 9-11 -ről (hideg motor 5000 -es fordulat "65V and more" kell, én nem tudom miért cigányoz a manual, de lehet, hogy nem tudok rendesen angolul )
A fesszabályzó csatlakozójának különböző ágain ellenállást kell mérni, itt a * gal jelölt érték 1.4 V és a more megint, ami a teszter elem feszültsége ha jól értelmeztem!
Összefoglalva a Manual 9-10 és 9-11 oldala! , ,
Hű bazz ennyire nem lehetsz írástudatlan.Én se vagyok nagy számítógépes de legalább a koszon kívül ragadt rám valami.A total commanderben a kis sárga dobókocka bizgerére kákettyintesz és megoldja a nálad okosabb számítógép majd a sárga kockaikonos fájlt a megnyitott www.toldacuccot.hu ra felrakod és a kapott linket felteszed ide vagy küldöd email-ben.
Ha sokan kértek hátha kapunk egy kis mennyiségi kedvezményt az árból...