Kakucs sz'tem ideális pálya nagymotorral ha kezdő az ember, de rutinos versenyzők is járnak oda és még nem panaszkodtak. Nincs nagy tempó, technikássak a kanyarok, jó a tapadása a pályának, stb...
A lényeg hogy olyankor kell menni amikor nincsenek sokan. Tavasszal ott kezdek tutira.
Ez egy link akart lenni. Valami kínából importált emelőszem lehet. 4000 pénzt kérnek érte. Szerintem tartós a kolléga által favorizált hazai készítésű egyedi, mint az általam belinkelt.
Speedbike: Ugye érzed, hogy fényezlek? Remélem kapok érte egy tisztelet példányt ezért.
És mi a véleményed a pályákról? A kakucsiról aszongya az egyik helyi motoros arc (GSX-R1000 K2es tulaj, eladó a gép 1 300 000 Ft-ért...), hogy hát "robogóspálya" a kakucsi.
Ha leközelebb jössz errefelé, szólj be, megnézném, hogy a nagyok hogy mennek a pályán Utánna meg csak rá-rámerészkedek a sajátommal lassan...
Szeretem ezt a kis városkát, mert az utak azok nagyon jók, sok a sportmotoros pajti, akad három benzinkút is nálunk, meg hát a versenypályák is közel vannak, ez tény
Jah, és mond meg légyszii a lakóhelyed pontos nevét, és elérhetőségét Székesfehérvártól! Októberben elmotoroztam spanommal (Honda CBR125R pilótával) Zalapátiba, a hetes úton. Na, ennyire vágom a helyeket arrafeléd
A lényeg hogy olyankor kell menni amikor nincsenek sokan. Tavasszal ott kezdek tutira.
Baszhatja, aki ellopja...
Speedbike: Ugye érzed, hogy fényezlek? Remélem kapok érte egy tisztelet példányt ezért.
Ha leközelebb jössz errefelé, szólj be, megnézném, hogy a nagyok hogy mennek a pályán
Valamelyik közel eső ringen mentél már?
Váágom hol van Kőszárhegy! Kereszttülhaladtunk rajta.
Rendelés leadva Neked, meg tutisnak