Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megbeszéltük. Kicsalogatjuk thomace-t is, ne csak a 81-est ismerje.
Okey, ha mész, szólj be légyszi!
Engem nem kell meggyőzni, már megrendeltem a cuccot. Triplaikszet próbáld.
Kakucs sz'tem ideális pálya nagymotorral ha kezdő az ember, de rutinos versenyzők is járnak oda és még nem panaszkodtak. Nincs nagy tempó, technikássak a kanyarok, jó a tapadása a pályának, stb...
A lényeg hogy olyankor kell menni amikor nincsenek sokan. Tavasszal ott kezdek tutira.
Naná, színrefújtat kapsz, belevésve a neveddel!
Baszhatja, aki ellopja...
Ez egy link akart lenni. Valami kínából importált emelőszem lehet. 4000 pénzt kérnek érte. Szerintem tartós a kolléga által favorizált hazai készítésű egyedi, mint az általam belinkelt.

Speedbike: Ugye érzed, hogy fényezlek? Remélem kapok érte egy tisztelet példányt ezért.
És mi a véleményed a pályákról? A kakucsiról aszongya az egyik helyi motoros arc (GSX-R1000 K2es tulaj, eladó a gép 1 300 000 Ft-ért...), hogy hát "robogóspálya" a kakucsi.
Ha leközelebb jössz errefelé, szólj be, megnézném, hogy a nagyok hogy mennek a pályán Utánna meg csak rá-rámerészkedek a sajátommal lassan...
mindegyiken.
Ezmiez? miért csinálod ezt?
Szeretem ezt a kis városkát, mert az utak azok nagyon jók, sok a sportmotoros pajti, akad három benzinkút is nálunk, meg hát a versenypályák is közel vannak, ez tény

Valamelyik közel eső ringen mentél már?
Ideális. Minden Dabas köré épült.
Van min tárolni a bringát, ráér.
Meg az EURO-Ring is ittvan egy nyélgázra

Váágom hol van Kőszárhegy! Kereszttülhaladtunk rajta.
Rendelés leadva Neked, meg tutisnak
Az jó. Közel van Kakucs.
Kőszárhegy.
ezexerint a 13K a reális...
Jah, és Dabason tanulok a lakóhelyemen
Jah, és mond meg légyszii a lakóhelyed pontos nevét, és elérhetőségét Székesfehérvártól! Októberben elmotoroztam spanommal (Honda CBR125R pilótával) Zalapátiba, a hetes úton. Na, ennyire vágom a helyeket arrafeléd
Jártam már arra. Sürgősbe kell?
Te most miröl írsz bazze? 13000 ezer, 3000ezer... írjá má le akkor egy normál árat meg egy beszerzési forrást bittedanke!
nem 13000 ezer ááá hanem 3000ezer ahogy írtam! és gyári úgyértem nem sufnituning!
Távoli pali vagyok. Szfvártól még egy 10-es a balaton irányába. Hol tanulsz?