Doki,jól félreértettél,most nézem,heh...
Én imádom a yoshimat,csak nekem esés miatt már nincsen meg rajta a yoshimura felirat,matricásat meg nem akarok rá,kikalapálni meg nem lehetett már sajna...suzukit meg hiába hívom,nem hoznak ilyen lemezt pluszba sajna..
Szeva Tomi!
Megkaptam ma a csomagot....
Nagyon gyors voltál....még csak tegnap beszéltük.....
Igazán köszi szépen, majd igyekszem viszonozni......nem sok ilyen van, aki csak úgy ideadta volna, mert van......
Becsülendő ez a gesztusod.....
Amint műkszik a gépem és meggyúgyul....elgurulok feléd....
Neked is széles utat...
Én sem szeretnélek megbántani, Dokinak igaza van, én is inkább valami szebb dobot tennék fel... Mondjuk az én elképzelésem Tutis megcsinálta, csak még egy kicsit megvadíítooom
Hát én nem tudom....lehet velem van baj, de én ezt soha fel nem raknám a motoromra.
Olyan mint egy kályhacső.....főleg a hajlatoknál.....egyből az jut eszembe róla...... EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM CSAK! Másnak lehet tettszik.....de ennyi gubáért nagyon sok szép dob van....
Ezt nem tudom.....Ideje ugyanis szoros mert most is decembertől megy ki 2 hónapra....Megadom a számát, 06 20 962 32 20 Bartos Zoltán ki tudja. Mindenesetre kitűnő szerelő.
Szép napot!
Én is csak a gari miatt viszem a szakszervizbe. Ha valaki be tudná pecsételni, akkor jobb minőségű olajat kapna a gépem és jobb törődést mint a szakszervizekben. Vannak motorszervizes ismerőseim szép számmal. Bármelyikük meg tudná csinálni, ha gondja van. Viszont 2 év garancia, az két év garancia.
Én ezért is vagyok úgy vele, hogy csak addig szakszervíz, amíg van garancia. Ha az "elfogyott", akkor mindenki csinálja magának, vagy vigye ismerőshöz, aki úgy is áll hozzá...ez a legkorrektebb, amit a tulaj adhat a motorja felé!
Méghogy 6000-nél gyertyavizsgálat meg tisztítás... Lófaszt nem foglalkoztak a Reálnál vele, hogy megnézzék a gyertyákat. Ránéztek... "há' ja, mögyik, aggyunk nekijje alapjáratot még". Ezért van herótom a "szak"-szervizektől.
Szia!
HA SpeedBike által ajánlott lehetőség nem jön össze, írj s megadom a szerelőm számát. Hátha.... (Zx-r 400 ban és tavaj r6 szérriában versenyzett...) Talán ő tudna segíteni.
Nem győzött meg ez az emelőszem.Má bocsi.Szerintem a házi szebb,erősebb és nincs hozzá hülye halálfejes matrica.Nem tom mé tudod felhúzni magad azon hogy nem e-bayon veszi a fórumosok többsége az emelőszemet dupla áron.Van érdekeltséged az E-bayon vagy te csinálod ezt a bizgerét?
Amúgy engem is elkapott ez az emelőszemláz már le is adtam a kapcsolatomnak a méreteket és csakazé is házit csináltatok.Bár a matricát nem tudom felrakni de csak túlélem.
Igaz az emelőt is át kell alakítanom mert nem emelőszemes.Sok gixeres, fertőzőek.
Én imádom a yoshimat,csak nekem esés miatt már nincsen meg rajta a yoshimura felirat,matricásat meg nem akarok rá,kikalapálni meg nem lehetett már sajna...suzukit meg hiába hívom,nem hoznak ilyen lemezt pluszba sajna..