Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaa, kétmillió... xD
Mondjuk én nem rajongok ezért a műfajért, de a sportmotorokért érdemes volt végignézni. Főleg, hoyg a pali átugrotta a feléje száguldó (ha jól tudom) Kawasakit...

Én az ilyen zenékért rajongok, mint például Peat Junior & Fernando, Náksi vs. Brunner, meg Josh feat Jutta... Nem ezek az elvont mai fos modern tánczenék (akit megsértettem, elnézést!)
Az abszolút favorit ez!
de zsír nagyon nem? imádom ezt a számot,meg a klipjét is
Azt még nem találtam ki. ~ 2 mill. lenne a megfelelő. 2008-as 1.3-as motor, klíma, nemdohányzó vidéki orvosfeleségtől, stb...
Na a szar megfagyott bennem 2:30nál
Mennyié van? Mekkora motorral? Kéne egy téli ralira
http://www.youtube.com/watch?v...

a téli hideg napokra a srácoknak!jó klip!
jó a zene is,sirály:))))
Még ez is megeshet.
Ezt most elképzeltem : Anyu diszkréten félrehív és megkérdezi: Fiam biztos hogy szereted ezt a lányt? - Haggyá má, há nemlátod hogy picsamásnapos vagyok?
Áhh, most nem lehet. Asszonypajti is itt lesz, és megyünk Ásványra. Bemutatom barátosnénimet édesanyámnak. Most találkoznak először. Nagyon nem kéne otthon bebasznom holnap.
Legyetek márkahűek és vegyetek swift-et! Pont tudok egy eladót.
Aztán berúgni ám, de nagyon.
Köszi szépen! Holnap lesz a szülinapom. Megyünk barátosnénimmel megünnepelni.
Én sem úgy állok a dolgokhoz, hogy sosem fog leérni. De ha már a dob leért, akkor az azt jelenti, hogy valamit csúnyán elkeféltem. Tehát a motor fetreng a földön.
Sukár bizony! Így kell kinéznie egy dobnak. Mondjuk az enyémre rövid dob kéne, tehát nem a hátsó lábtartóhoz kéne felfüggeszteni, hanem rövidebb csővel megoldani. Ahogy a Mivv weboldalán is van. De amúgy nagyon szép a VAS-ad így!
Hát akkor előre is boldog szülnapot!
No akkor rokonlelkek vagyunk. Én pl. mindent úgy alakítok a motoron hogy előbb-utóbb úgyis leér. Mondjuk azt nem bánnám ha a plexi karcmentes maradna...
Nem kárörvendek. Csak egyszer így másszor úgy. Én biztos nem így állok a dolgokhoz. Már mint, hogy karbon dob kell mert úgy sem fog a földhöz érni sohasem.
Állítólag vannak jó hőálló fóliák, de én eddig csak olyat láttam ami hamar leégett a dobról.
jajj de sukár az a Mivv dob
Srácok, köszönöm mindenki segítségét! Rendesek vagytok egytől egyig mind!
Na majd lopok ilyen matricát az egyik Yamaháról... A Gixxereket nem bántjuk!
Szia Sanyi!
ThomAce cimborával ma átrágtuk magunkat a gixerem betegségén.....
Ért a csávó az elektronikához az egyszer biztos és majdnem 100%-ra mondta, hogy a fesszabom meghalt......a generátor talán megúszhatta, de ha az is megnyekkent, akkor már ebay-ről postaköltséggel 200 USA $ -ért tudok is rendelni Domino segítségével......
Én már találtam egy fesszabot 20.000-ért, de az 750-es K6 600 gixeré......az is jó?
Ha te is tudsz, akkor kérdezősködhetnél nekem......
Köszönöm..
Ja bevonatod hőálló karbonfóliával....
És olyat lehet, hogy karbon-utánzat? Hogy a kinézete az legyen.
Bocsánat, ha hülye a kérdésem...