Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az a cucc, amit egyben láttál tegnap 20.000-ét? Lehet majd érdekel, csak nem írtad, hogy mi az....
Szívesen
köszi az elérhetőséget:))))
06-70/949-22-56

Jaja, Szigethalomtól nincs messze, jártam feléd is... Ott lakik a volt barátnőm
Akkor itten lakik a szomszédban hehe..Van vmi elérhetősége?
számodra még barbisat is gyártanak
te 2500ft ért hírdeted az emelőszemed én 3000ft-ért vettem és tudok is még szerezni sokféleszínben innentől kezdve ez már csak esztétikai és elvi kérdés h a boltit veszem meg bocsi
Van itt GSX-R 400-as cimbi?Az vegyen már fel MSN-re bojtor_imre@freemail.hu!Fontos lenne! Köszi
Tutis, köszönöm a további törelten bizalmad!
jujj, hát ez má a veszélyes kategória, helló kittys nincs? Maradok Speedbike féle változatnál
Az általunk legyártatott emelőszembe ilyen imbuszcsavar van. 8as méretben.
ez most éppen az akar lenni amúgy van elég sokféle ebay-en kapásból ezt linkeltem be
ez most halálfejes akar lenni?
igen is főnők
akkor töltsd le a képet és azt rakd fel, az csak megy nem?
igen de nem mindegy a hangnem
Ha valaki elkezdi, folytatni is kell, nem?
ja és még vmi! aki motorvásárlás előtt áll éppen annak tudok egy Kék-Fehér K8 600-at 1.300.000 és 1.400.000 ezer között fog meg állni 3400km van benne gyári gumikkal egy kisebb esztétikai hiba van rajta jobb oldalt a tankján kb 2 cm-es horpadás ezenkívűl hibátlan a motor! ja és magyarországi! dec. első napjaiban lesz megtekinthető addig lehet érdeklődni nálam!
szívesen belinkelném tutis 2szer is próbáltam de vmiért nem sikerült
Elsősorban olyat ami alu hűtőhöz jó....ez rá van írva a dobozára.
nem mindegy a legjobb a házi törköly pálinka -50 C fokig tökéletes! na jó a legjobban jársz ha saját magad kevered a megfelelő arányban vagy lehet jó pénzért előre kevertet is lehet venni, bemész a legközelebbi Tacskoba és megveszed a pl. Prelix ... és kész! márka teljesen mindegy! bár hozzáteszem miután elkészült a fagyállod elmész a legközelebbi benzinkútra és ott meg is mérik, h hány fokig jó
nem húztam fel magam, csak ádegy: a te emelőszemed is kisipari termék. Ádkettő: a linked nem működik, ergó nincs mihez hasonlítani. Szóval légyszi linkeld be még1x hogy had lássam már miért is kellene plusz 4000 ft-ot kiadni..
a lényeg végülis, h mindenki azt vesz amit tud és akar tutis! de ezt már írtam is úgylátszik nem tudtad elolvasni ha neked jó a háziszar akkor vegyél azt ennyi! nem is tudom miért kell ezen ennyire felhúzni magad!
na mindegy leírtam a véleményem látom itt mindenki csak ugatni tud!