Szeva Oszi!
Köszi, hát még én hogy sajnálom a VAS-am.....és ráadásul el sem érem a régi tulajt, mert már nem az a telszáma......
Megkérdezném tőle a dudakikötős okosság az mire volt jó?
Vagy mi a fa..ért nem szigetelte? És rögzítette valahová?
Most még nem tudom, hogy mik mentek szarrá, majd holnap, vagy amikor Thomas barát feljön hozzám, akkor kiderül, vagy majd TSanyinál......
Ha kelleni fog valami azonnal szólok.....
És köszönöm neked is!
Ace!
Az tényleg nagyon zsír lenne, ha el tudnál jönni megnézni....
Van mérőműszered meg minden? Mérésekkel meg lehet állapítani, hogy halott-e a generátor?
Ne ríjjá' doki! Megpróbálom összehozni azt, hogy fel tudjak menni Pöstre és megibzdergálni a kis seggrakétádat. Meglátjuk mennyire lesz szétkúródva az összes kábel meg minden. Ha csak a kábelek égtek el meg a biztik mentek ki, akkor nem lesz egy nehéz játék. Ha viszont megsült a generátor, akkor az már fájdalmasabb lesz.
Ha a sajátom égne le és nem lenne garis, tutira megtekercselném.
Nem bele ugatásként de nem lenne NEKTEK egyszerűbb kiírni egy határidőt hogy emelőszemet lehet rendelni dec.20ig és akkor egyben adnád le a rendelést, vagy akár tavaszig ?
Jó arc vagy SpeedBike....látom mindig segítessz, ahol tudsz....
Én is rendelnék tőled emelőszemet, mert kell a fa..omnak a gyári 13.000-ért..... , de sajna most egy váratlan nem kis kidásom lesz a gixxerre, hogy újra gurulhasson.
De amint kelleni fog szólok és rendelheted...
Majd megérdeklődöm nektek a belépőket, bérleteket! Úgyértem van egy haverom, akinek az osztálytársa a pálya tulajának a fia, vagy valahogy így van ez a kapanyeles családfájuk. Kierőszakolok pár ezer forint kedvezményt, meg pár perc hosszabbítást! A foci szavaival élve ugyebár...
Én is szívesen kipróbálnék egy olyan pályát, ahol nem nagy a sebesség, relatíve kevesen vannak. Pályán még nem jártam, ezért nem mernék normálisan tempózni. Az okokat ismered...
Erre a Kakucs "napra" kinéznék én is veletek Cimbik...
Rég tervezem elsőként ezt a lassúbb de technikás pálya megismerését...