Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cső-cső!
Erre a Kakucs "napra" kinéznék én is veletek Cimbik...
Rég tervezem elsőként ezt a lassúbb de technikás pálya megismerését...
Oszi, megpróbálom majd A fiával néhanéha beszélek, majd rajta kereszttül üzenek neki!
leírtam értelmesen h 3000ft és nem 13000 ezer. egy helyi szerelőtől vettem, belgiumból hozza a cuccokat!
ThomAce!
Szombaton 18óráig ráérek...egész nap...
Vasárnap délután 14-től szintén.....
Majd Kedd, Csütörtök egész nap szabad....
Mikor tudnál jönni?
Szeva Oszi!
Köszi, hát még én hogy sajnálom a VAS-am.....és ráadásul el sem érem a régi tulajt, mert már nem az a telszáma......
Megkérdezném tőle a dudakikötős okosság az mire volt jó?
Vagy mi a fa..ért nem szigetelte? És rögzítette valahová?

Most még nem tudom, hogy mik mentek szarrá, majd holnap, vagy amikor Thomas barát feljön hozzám, akkor kiderül, vagy majd TSanyinál......
Ha kelleni fog valami azonnal szólok.....
És köszönöm neked is!
Nincs valakinek elfekvőben indexes tükör párja eladó?
Persze. Össze kell mérned a vezetékeket, h vezetnek-e rendesen, meg, h nincs-e zárlatod.
Ace!
Az tényleg nagyon zsír lenne, ha el tudnál jönni megnézni....
Van mérőműszered meg minden? Mérésekkel meg lehet állapítani, hogy halott-e a generátor?
Felcsalogathatnád ide a K2-es kollégát...
Sajnálom a gépedet.
Most hogy állsz? Kell valami cucc?
1500-ért ide is adod?
Nálam halomban állnak az emelőszemek, nem kell várni arra, hogy legyártsam.
Ne ríjjá' doki! Megpróbálom összehozni azt, hogy fel tudjak menni Pöstre és megibzdergálni a kis seggrakétádat. Meglátjuk mennyire lesz szétkúródva az összes kábel meg minden. Ha csak a kábelek égtek el meg a biztik mentek ki, akkor nem lesz egy nehéz játék. Ha viszont megsült a generátor, akkor az már fájdalmasabb lesz.

Ha a sajátom égne le és nem lenne garis, tutira megtekercselném.
Milyen az a yoshimura emelőszem?
Kép van?
Kakucsi pálya jó gyakorlásra, én szeretem.
kakucs vidi
Köszönöm Doki! Igyekszem
Rendben, csak szóljál, bármikor kész a cucc! Néhány napot vesz igénybe.

Neked is széles utat!
Nem bele ugatásként de nem lenne NEKTEK egyszerűbb kiírni egy határidőt hogy emelőszemet lehet rendelni dec.20ig és akkor egyben adnád le a rendelést, vagy akár tavaszig ?

mondjuk nekem van yoshimura emelőszemem
Jó arc vagy SpeedBike....látom mindig segítessz, ahol tudsz....
Én is rendelnék tőled emelőszemet, mert kell a fa..omnak a gyári 13.000-ért..... , de sajna most egy váratlan nem kis kidásom lesz a gixxerre, hogy újra gurulhasson.
De amint kelleni fog szólok és rendelheted...

Mindenkinek jó időt és motorozást.....
Köszönjük.
Majd megérdeklődöm nektek a belépőket, bérleteket! Úgyértem van egy haverom, akinek az osztálytársa a pálya tulajának a fia, vagy valahogy így van ez a kapanyeles családfájuk. Kierőszakolok pár ezer forint kedvezményt, meg pár perc hosszabbítást! A foci szavaival élve ugyebár...
Na én elmentem áztatni magam. sziasztok!
Ott a helyed.
Azért egy kakucsi móka is belefér majd tavasszal ha jól sejtem.
Én is szívesen kipróbálnék egy olyan pályát, ahol nem nagy a sebesség, relatíve kevesen vannak. Pályán még nem jártam, ezért nem mernék normálisan tempózni. Az okokat ismered...
Én már nem csak a 81-est ismerem. 7, 81, 82, M1, M0, M7, 67, no meg a szigetközi út.