Van mini DV kamerám, de még sose próbáltam a gépre tenni a filmeket, lehet most télen ráérek vele szütymörögni. Csak az a bajom, ha nem sikerül, beverem a monitort.
Szia!
Gorenje, vagy Fagor, de csak az egyajtós fagyasztó nélküli, mert a duplaajtós batár hűtő mélyhűtővel, italhűtővel nagyon lelassítja a motort, és oda a jó részidőknek!
Szia Domiribi123!
Á nem! Én azt infúzióban kapom , mert orálisan nem tudják beadni a szájpecek miatt, amit azért alkalmaznak rajtam a kényszerzubbonnyal együtt, hogy ne egyem meg a saját számat a terápia ideje alatt! , ,
Elméletileg a gixxerek hűtője elbírja a pályázást, szóval ha neked túlmelegszik nem spéci hűtőben kell gondolkodni, hanem átnézni a mostanit miért nem mükszik jól..Ráadásul pályán bármily meglepő nem melegszik úgy egy motor mint városban araszolgatva..
Szeva Thomas!
Nem jó itthon az msnem...majd este megyek vissza sopronba!
Láttam trafóval bajba vagy!
Én ráragasztottam a hűtőfolyadék tartályra...kívülről meg az oldalidom tartja!
A tank alatt is van hely szerintem!
Kép / hanganyag tervben van?
Tegnapelőtt este lemetéltem a yoshimból 9 cm-t, egész jól dübörög most már. Tegnap sikerült is kipróbálni.....
Gorenje, vagy Fagor, de csak az egyajtós fagyasztó nélküli, mert a duplaajtós batár hűtő mélyhűtővel, italhűtővel nagyon lelassítja a motort, és oda a jó részidőknek!
Egy kicsit kellett a magam megnyugtatására!
Á nem! Én azt infúzióban kapom
Egy jóbarátom készít esztergált emelőszemeket és bukógombát. Ha valakit érdekelne:
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
további szép napot
Válaszokat köszi
Nem jó itthon az msnem...majd este megyek vissza sopronba!
Láttam trafóval bajba vagy!
Én ráragasztottam a hűtőfolyadék tartályra...kívülről meg az oldalidom tartja!
A tank alatt is van hely szerintem!
elgurult a tranquillans major?
nekem volna...
Írj privátba: joci61@freemail.hu
Üdv: Joci
Akinek van xenon a motorjában, a trafót hova tudta kultúráltan elrejteni a fejidom körül?