Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van mini DV kamerám, de még sose próbáltam a gépre tenni a filmeket, lehet most télen ráérek vele szütymörögni. Csak az a bajom, ha nem sikerül, beverem a monitort.
Hát akkor meg kell elégedni a képpel. A hangot majd hozzáképzelem. Brümbrümbrüüüümmm.
kép lesz este, hanganyagot fel tudom venni, de nem tom gépre rakni, mert qrva hülye vok a számítástechnikához.
Szia,
Kép / hanganyag tervben van?
Sziasztok!

Tegnapelőtt este lemetéltem a yoshimból 9 cm-t, egész jól dübörög most már. Tegnap sikerült is kipróbálni.....
Hogyne lehetne, az csak a magasság százalékban viszonyítva a szélességéhez...
sztetek 120/70 helyett 120/60 ast fellehet tenni e rá k6 elejére?
Szia!
Gorenje, vagy Fagor, de csak az egyajtós fagyasztó nélküli, mert a duplaajtós batár hűtő mélyhűtővel, italhűtővel nagyon lelassítja a motort, és oda a jó részidőknek!
Tudod, hogy kamu! De azért tegnap lenyomtam egy 500 Km -t csak úgy.
Egy kicsit kellett a magam megnyugtatására! Tudod terááápia! , , , ,
Szia Domiribi123!
Á nem! Én azt infúzióban kapom , mert orálisan nem tudják beadni a szájpecek miatt, amit azért alkalmaznak rajtam a kényszerzubbonnyal együtt, hogy ne egyem meg a saját számat a terápia ideje alatt! , ,
Üdv!
Egy jóbarátom készít esztergált emelőszemeket és bukógombát. Ha valakit érdekelne:
http://www.kepesmotor.hu/bukog...
köszi szépen a segítséget
további szép napot
Elméletileg a gixxerek hűtője elbírja a pályázást, szóval ha neked túlmelegszik nem spéci hűtőben kell gondolkodni, hanem átnézni a mostanit miért nem mükszik jól..Ráadásul pályán bármily meglepő nem melegszik úgy egy motor mint városban araszolgatva..
sziasztok!Milyen hűtőt szoktak feltenni gsxr 600 -ra ha pályázás közben nagyon melegszik?,Milyen hűtő az ideális?

Válaszokat köszi
Lehet belefeledkezett a sok 3X nézésbe...
Nagyon eltűnt a 3X-es Gixer! vajon mi lehet vele?
Köszi a tippeket, majd msn-en akkor tálalod a további részleteket...
Szeva Thomas!
Nem jó itthon az msnem...majd este megyek vissza sopronba!
Láttam trafóval bajba vagy!
Én ráragasztottam a hűtőfolyadék tartályra...kívülről meg az oldalidom tartja!
A tank alatt is van hely szerintem!
Az az ötvenpárezer km nem jelenti azt hogy motorozol.
Szia,
elgurult a tranquillans major?
Szia,
nekem volna...
Írj privátba: joci61@freemail.hu

Üdv: Joci
Sziasztok!

Akinek van xenon a motorjában, a trafót hova tudta kultúráltan elrejteni a fejidom körül?
kurvák!
Szerintem szard le! ,