Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek számolnám ki, nem érdekel. Mint ahogy az úton szétszórt emberi testek látványa se. Nekem nem kell semmi ilyen tényező ahhoz hogy ésszel tudjak menni..HA nektek erre avn szükségetek, nézegessétek nyugodtan, van ezzel foglalkozó weboldal is. Én galambmájú vagyok, rühellem az ilyen képeket..
egyszer majd ha ráérsz számold ki milyen sebességnek , és mozgási energiának felel meg /sec. egy 90 km/ órás haladás. El fogsz gondolkodni.
Van ez így. Benne van a pakliban a baleset autósoknál, bicikliseknél, gyalogosoknál, fecskéknélgólyáknál, meg még a bogaraknál is. Aki nem tud ezzel együtt élni nyugodtan fejbe is lőheti magát...
nekem az étvágyam veszi el nem pedig a motorozási kedvemet. Ráadásul 99%-unk már nem motorozik ilyenkor, szóval csak a hányingert sikerült fokozni..
én is megnéztem,te is megnézed,más is megnézi...
talán visszavesz az iramunkból
Az elsőnél az a prém.
A második az valódi?Vagy csak elrettentés?
Me ha valódi akkor már elment a kedvem a motorozástól két hétre.Bazz az nagyon kemény.
a ráknak teszel be ilyet ide, ilyet ki akar megnézni..
Makulátlannak látszik..Aztán egy kis por és megtapad rajta minden mert lesz rajta egy kis filmréteg ami porfogó.. Meg ha végighúzod az ujjad a műanyag részeken foltos lesz..
Igen ezt így tudtam én is. Felni esetleg még ,de hogy fényezésre. Bár ő az r6r-t így csinálja ahogy az elöbbiekben leírtam, és tegnap piláztam a vasra.. Makulátlan...
Én biztos ami biztos maradok a megszokott módszereknél..
Sziasztok!
Nem tud valaki K5-ös gsxr600-ra sport kipuf. rendszert jó áron?
minden felület erős túlzás, mivel a műnyag felületekre nem szabad ilyen típusú anyagokat felvinni, mivel csak réteget képez rajta..A brigéciol a motorblokk tisztítására vagy a fémfelületek tisztítására alkalmas..
Emiatt tájékoztatom a WD-40ről
Minden viccet félretéve..Motorszerelő és egyben motoros ismerősöm a motor bármely,minden felületű takarításához a következőt javasolta, amihez viszont én állok szkeptikusan
Brigéciollal befújni a motort mindenhol, állni hagyni 10 -15 percet és nagynyomásúval adni neki....
Én kicsit erősnak tartom ezt így.. Vélemény?
Ez nagyon perverz.
Igy már el tudom képzelni. Ez olyan lehet mint amikor a bulldog majonézt zabál.
Azt mondták a dolog nem publikus...(nem is értem),de Állítólag olyan volt mint a hideg-sajtolás véső+kalapács+vasfűrész volt a megoldás rá ...Állítólag
El lehet ezt képzelni!
Méteres kékeresen középtájon gyűrűszerűen egy leszakadt sunci, mint egy galléros galóca! ,
Szkeptius vagyok ezügyben. Van az esetről képanyagod?
Neked van igazad.Mindig kell tesztpilóta.
ÁÁÁ..ezt már el kell mondanom. Multkor a szilikon spray hasonló nem épp kellemes mellékhatásaira szaladt rá az Ismerősöm össze-még összecsúsztak azok a bizonyos dolgok,de a szilikon meg bizonyos nedvességet érve megkőt, így hát szét nem nagyon jött...
Navégre hogy eljutottál a kámmingáut szintre te kis SadoMazo.
Ezért várok mindíg a mellékhatására! , ,
Ne mondd el, majd rájön magától.
Igen végre megérkezett! a hígfosposvány problémám is meg lesz oldva, mert az volt a baj ha arccal lefelé fölévágtam magam, akkor a lebegés helyett a fejem felett csaptak össze a fekáliahullámok!
Ennek már vége! jöhet a u2k9 csak fújd be előtte wd40 el, hogy könnyebben felcsússzon! , ,
F*ck...Akkor az lesz a legjobb ha elmondom az Ismerősömnek
Köszi