minek számolnám ki, nem érdekel. Mint ahogy az úton szétszórt emberi testek látványa se. Nekem nem kell semmi ilyen tényező ahhoz hogy ésszel tudjak menni..HA nektek erre avn szükségetek, nézegessétek nyugodtan, van ezzel foglalkozó weboldal is. Én galambmájú vagyok, rühellem az ilyen képeket..
Van ez így. Benne van a pakliban a baleset autósoknál, bicikliseknél, gyalogosoknál, fecskéknélgólyáknál, meg még a bogaraknál is. Aki nem tud ezzel együtt élni nyugodtan fejbe is lőheti magát...
Az elsőnél az a prém.
A második az valódi?Vagy csak elrettentés?
Me ha valódi akkor már elment a kedvem a motorozástól két hétre.Bazz az nagyon kemény.
Makulátlannak látszik..Aztán egy kis por és megtapad rajta minden mert lesz rajta egy kis filmréteg ami porfogó.. Meg ha végighúzod az ujjad a műanyag részeken foltos lesz..
Igen ezt így tudtam én is. Felni esetleg még ,de hogy fényezésre. Bár ő az r6r-t így csinálja ahogy az elöbbiekben leírtam, és tegnap piláztam a vasra.. Makulátlan...
Én biztos ami biztos maradok a megszokott módszereknél..
minden felület erős túlzás, mivel a műnyag felületekre nem szabad ilyen típusú anyagokat felvinni, mivel csak réteget képez rajta..A brigéciol a motorblokk tisztítására vagy a fémfelületek tisztítására alkalmas..
Emiatt tájékoztatom a WD-40ről
Minden viccet félretéve..Motorszerelő és egyben motoros ismerősöm a motor bármely,minden felületű takarításához a következőt javasolta, amihez viszont én állok szkeptikusan
Brigéciollal befújni a motort mindenhol, állni hagyni 10 -15 percet és nagynyomásúval adni neki....
Én kicsit erősnak tartom ezt így.. Vélemény?
Azt mondták a dolog nem publikus...(nem is értem),de Állítólag olyan volt mint a hideg-sajtolás véső+kalapács+vasfűrész volt a megoldás rá ...Állítólag
ÁÁÁ..ezt már el kell mondanom. Multkor a szilikon spray hasonló nem épp kellemes mellékhatásaira szaladt rá az Ismerősöm össze-még összecsúsztak azok a bizonyos dolgok,de a szilikon meg bizonyos nedvességet érve megkőt, így hát szét nem nagyon jött...
Igen végre megérkezett! a hígfosposvány problémám is meg lesz oldva, mert az volt a baj ha arccal lefelé fölévágtam magam, akkor a lebegés helyett a fejem felett csaptak össze a fekáliahullámok!
Ennek már vége! jöhet a u2k9 csak fújd be előtte wd40 el, hogy könnyebben felcsússzon! , ,
talán visszavesz az iramunkból
A második az valódi?Vagy csak elrettentés?
Me ha valódi akkor már elment a kedvem a motorozástól két hétre.Bazz az nagyon kemény.
Én biztos ami biztos maradok a megszokott módszereknél..
Nem tud valaki K5-ös gsxr600-ra sport kipuf. rendszert jó áron?
Minden viccet félretéve..Motorszerelő és egyben motoros ismerősöm a motor bármely,minden felületű takarításához a következőt javasolta, amihez viszont én állok szkeptikusan
Brigéciollal befújni a motort mindenhol, állni hagyni 10 -15 percet és nagynyomásúval adni neki....
Én kicsit erősnak tartom ezt így.. Vélemény?
Méteres kékeresen középtájon gyűrűszerűen egy leszakadt sunci, mint egy galléros galóca!
Ennek már vége! jöhet a u2k9 csak fújd be előtte wd40 el, hogy könnyebben felcsússzon!
Köszi