Csá!
Akkor helyesbítenék, az előző tulajt úgy szájba töcskölném a kékeres pajszerkámmal, hogy a farkam vége egyből tisztára törlődne az alsógatyájában, miközben nyomnám a szemeit, hogy nehogy merjen fogazni, ! valamint tuszkolnám a golyóimat az orrlyukaiba, hogy ne is kapjon levegőt a beste kurvája! , , , Igy jobb? Majd befejezésül megcsapkodnám használt motorlánccal olyan géesixxeressel!
Van manualom kinyomtatva 500 oldal, ha kell odaadom, abban benne vannak a gyári értékek asszem, hogy mit kell mérni a kábelek végén. Meg elején, meg közepén, meg mindenhol!
Abból okosodhatsz, Thompikával élettársi viszonyba lépsz, és megoldódik minden!
Az előző tulajt meg (fejben) töcsköld félholtra Én azt tenném! , ,
Akkor most az jót jelent, hogy mindenütt hasonlót mértünk?
Én nem értek ehez a méricskéléshez és nincs is mérőm......de majd ha jössz megtaníthatsz mester.....
Szóval lehet megúszta a generátorom?
Azt a 3 kilót átutalhatnád nekem, mert én is le vagyok fogyódva, de már szedegetem visszafelé a kilóimat. De még mindig 10kiló minuszban vagyok. Elmentem a számodat, aztán majd zörgök.
Nekem nem égett szét az egész kábelkötegem, csak a fesszab kábel, generátor kábel és a dudái......ennyi....ami belül van az ép.....VAGYIS REMÉLEM.....
Szóval szólj ha pesten vagy és meglesheted.....mert a tolásból elég volt egy időre......fogytam a 75kilómból 3-at tutti.....
TEL: 06-20-426-1855
Valami villanyreszelő-féle-fajta állat volnék, vagy mi. Ha idetolnád a géped, akkor még át is kábelezném egy hétvége alatt. Kábel - kábel. A gixxer-ben kevesebb kábel van, mint amit egy komolyabb kapcsolószekrényben láthatnak a kedves villanyszerelő kollégák. De hát kétlem, hogy Ásványig eltolnád a géped. Hétvégén meg ott leszek, szülinapom ünnepeljük. Ha jövő héten fent járok Pesten, akkor megdumálhatnánk egy időpöttyöt, aztán megnézném meló után.
Azért nem akarok belevau, mert biztos jön pár nagyonokossztrítfájter, akik úgyis jobban tudják a dolgokat. Én amondó vagyok, hogy fogj egy műszert aztán mérd át az egész kábeldzsungelt.
Ha nekem leégne garin kívül, én szétkapnám az egészet és újrakábelezném. De az én vagyok.
Kössz az utánnajárást bringahaverom..... Jó emberke vagy tééé...
Én kiegyeznék ezzel, ha csak ezt kellene cserélni és a generátor pedig jó lenne.....
Faszom az összes buziba, aki mókol a motoron de fingja nincs hozzá, hogy mit csinál......
Te Thomas Ace.....fingom sincs miről vakerázol, látom te ezt jobban vágod.......de bíztatóakat mesélsz itt......a lényeg az, hogy mindhárom kábelen hasonló eredményeket mértünk.....
Ez jót jelent....?
Nyugodtan belevauvauzhat bárki......
Kössz szépen szobabringa az együttérzést.....jó fej vagy.....
Az tutti, hogy átnézetem most, mert nem akarok több bajd.....de ez most kettébaszta a STUNT átalakítás projektem, ha gáz van a generátorral......100 ezrekről beszélnek javításügyben......ha mindenem beszart akkor tényleg főbe lövöm magam.....
Idióta állatja biztos kidumálná.....