Szép napot mindenkinek! SZEBBET MINT, AMI MOST NEKEM VAN!
"MEGHALT" A GIXEREM! Illetve csak néhány dolog.....
Reggel hazafelé jövet, a hungáriára fordulva a rejterről egyszer csak a gép nem akart menni, felvillant az FI hiba, legyengültek a kijelzőn a fények és műanyag égett szag.......mindez a belső sávban....és nem működött már az elakadás jelző.....szélre húzódván egy AUDI meg majdnem telibevert, mert vagy 80-al jött a M3-ról lefelé......
Nagy nehezen félre tudtam állni.......
Ez már az elvonási tünetek erőteljes megnyilvánulása. Doktor TA rendel minden héten 8-tól 17-ig. Fáradj be a rendelőmbe, ha a tüneteket ismét tapasztalod magadon.
Mélyebb, dörmögősebb lett, igazi orgia, de mégse elviselhetetlen hangos, majdnem lefostam a bokámat.
Haver SV650-ének a Vince Leoját is elmetéltük kb 35 cm-esre, az is álladék lett. Úgy látszik megháborodtunk, pedig hol van még a tavasz....
A gixxer egyedül városban izzadós, mikor állandóan meg kell állni. Ezért van rajta hűtőventillátor. Ha a kollégának túlmelegszik, akkor ellenőrizni kéne a hűtőfolyadékot szerintem is. Ha sokat kell tötymörögnöm a városban, akkor még ilyen pár fokos időben is 98 fok köré kúszik a kijelző pixelszáma. De ha megyek vele, akkor megy is szépen lefelé. Blablabla... Muszáj volt valami okosat írni nékem is, mert már régóta nem okoskodtam bele a topicba.
Danke sör!
Na majd megprószálom azt a hangfelvételt. Vasárnap meg is kaptam otthol, hogy nem lehet tv-t nézni mert a moci ordít a garázsban he-he. Mondtam is az asszonynak, hogy guruljon vele egyet, de nem vállalkozott rá mert fagyos szegényem nagyon.
Hali!
Itt ül a gép elött másfél éves keresztfiam és nézi a képeid és csak ezt hajtogatja "de szép...de szép" Tudja ez a gyerek melyek a szép motorok. Grat hozzá! Hangra én is kíváncsi vagyok.
Lehet az lesz a vége, asszonyt befogom, annak nagyobb a tudása meg a türelme is talán, addig én meg vinnyogtatok az utcában, hogy tudják a szomszédok, hogy otthol vagyok.
"MEGHALT" A GIXEREM! Illetve csak néhány dolog.....
Reggel hazafelé jövet, a hungáriára fordulva a rejterről egyszer csak a gép nem akart menni, felvillant az FI hiba, legyengültek a kijelzőn a fények és műanyag égett szag.......mindez a belső sávban....és nem működött már az elakadás jelző.....szélre húzódván egy AUDI meg majdnem telibevert, mert vagy 80-al jött a M3-ról lefelé......
Nagy nehezen félre tudtam állni.......