Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek! SZEBBET MINT, AMI MOST NEKEM VAN!

"MEGHALT" A GIXEREM! Illetve csak néhány dolog.....
Reggel hazafelé jövet, a hungáriára fordulva a rejterről egyszer csak a gép nem akart menni, felvillant az FI hiba, legyengültek a kijelzőn a fények és műanyag égett szag.......mindez a belső sávban....és nem működött már az elakadás jelző.....szélre húzódván egy AUDI meg majdnem telibevert, mert vagy 80-al jött a M3-ról lefelé......
Nagy nehezen félre tudtam állni.......
Erre öcsém nincs orvosságod az tuti. Ráadásul 7végén melózok, még gurulni se tok egy karikát.
Ez már az elvonási tünetek erőteljes megnyilvánulása. Doktor TA rendel minden héten 8-tól 17-ig. Fáradj be a rendelőmbe, ha a tüneteket ismét tapasztalod magadon.

Mélyebb, dörmögősebb lett, igazi orgia, de mégse elviselhetetlen hangos, majdnem lefostam a bokámat.
Haver SV650-ének a Vince Leoját is elmetéltük kb 35 cm-esre, az is álladék lett. Úgy látszik megháborodtunk, pedig hol van még a tavasz....
Szia Ancsy! Mizújság veled?!
ARROW kipurendszerünk lenne hozzá:))))nagyon állat!
Jó ez a videjó Orvil bácsi! A Gixxer biza' tud ilyet.
sziasztok, keresek gsxr 600 k4re jobb első lábtartót konzollal együtt
Mi a kupak mérete? Rámegy vajon a nagy fejemre?
Biza, szétesik meg össze is rakja magát. CR tud ilyet?
nesze neked, itt a kép a tolvajról.
Nem velem, már egyedül is szokott jaszkarizni.
Mennyivel lett másabb a hangja?
Akaroma hangot...én is ilyen dob mészárlást tervezek!
kb. 3 napja fent volt a vidik között...
na, a gixxer ezt is tudja: http://www.youtube.com/watch?v...
Jó, hogy a te párod csak azért nem megy veled, mert fázik. Az enyém fél a Gixxer-emtől. Túl nagy, hangos, gyors...
A gixxer egyedül városban izzadós, mikor állandóan meg kell állni. Ezért van rajta hűtőventillátor. Ha a kollégának túlmelegszik, akkor ellenőrizni kéne a hűtőfolyadékot szerintem is. Ha sokat kell tötymörögnöm a városban, akkor még ilyen pár fokos időben is 98 fok köré kúszik a kijelző pixelszáma. De ha megyek vele, akkor megy is szépen lefelé. Blablabla... Muszáj volt valami okosat írni nékem is, mert már régóta nem okoskodtam bele a topicba.

Amúgy szevasztok ti kis szobahuszárok!
Danke sör!
Na majd megprószálom azt a hangfelvételt. Vasárnap meg is kaptam otthol, hogy nem lehet tv-t nézni mert a moci ordít a garázsban he-he. Mondtam is az asszonynak, hogy guruljon vele egyet, de nem vállalkozott rá mert fagyos szegényem nagyon.
Hali!
Itt ül a gép elött másfél éves keresztfiam és nézi a képeid és csak ezt hajtogatja "de szép...de szép" Tudja ez a gyerek melyek a szép motorok. Grat hozzá! Hangra én is kíváncsi vagyok.
Jó lett. Majd alkalomadtán dobj fel valami hangot is.
Na itt vannak a képek, most látom, hogy az ebadta eb is rákerült.
Van egy eladó, ötéves, kiégett monitorom... Ráérsz te azt összeverni
Lehet az lesz a vége, asszonyt befogom, annak nagyobb a tudása meg a türelme is talán, addig én meg vinnyogtatok az utcában, hogy tudják a szomszédok, hogy otthol vagyok.
kérj meg valami hozzáértőt hogy segítsen. Egyszer megmutatja aztán menni fog egyedül is.