Szia!
Nekem örömmotorozás volt tegnap! erős ködben, estébe nyúlóan lenyomtam egy 200 -ast és lehet, hogy velem van a baj, de marhára élveztem! Ami hiányzott az a ködlámpa , de mindegy elvoltam nélküle úgyis mindenki lassabb volt nálam
Ez a dunlop gumi meg egyszerűen hihetetlen! , A BT014 után, ami ilyenkor már olyan volt mint az üveg, egy teljesen más világot nyit meg, nyálkás párás hideg időben is lehet vele kanyarodni, viszonylag rövid bemelegítési (1-2 perc tempós menet) idő után, és a féktávok is rendben vannak még a durvább fékezések esetén is. , Valszeg ezért is élvezhetőbb számomra az idei téli szezon!
Múlt hónapban 2 ilyen swiftet vettem, rendbe raktam, 1 héten belül el is vitték őket. Ha 2 év múlva kidobják a kukába, akkor is havi 13ezer forintba van kb.
Nagyon jól telt a születésnapom.
fehér alapszínben!
festeni kell!
Mondanak a jósok jó időt még a hétre?
13-14 foknak már örülnék, lehetne gurulni egy kicsit.
Nekem örömmotorozás volt tegnap!
Ez a dunlop gumi meg egyszerűen hihetetlen!
ledeket nem tudsz occón ? mert most ien hobbi elektronikai dolgokkal kísérletezek, illetve próbálok építeni. több kevesebb sikerrel
csak a kocsit elviszik faterék aztán valamivel menni kell barátnőhőz, remélem azért kárpótolja erőfeszítéseim
Hát nem lesz egy örömmotorozás az biztos. Mindenesetre csak óvatossan.
az a gáz 4kor indulok akkor kezd sötétedni és szemetel az eső is + az 51es főút nem a leghaladósabb hétvégén. Vissza meg majd olyan 8 felé
ma még 100kmt ebbe az esőbe le kell vezetni a gixerrel