Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen.
akkor te is szobamotoros lettél
Köszönöm szépen mindenkinek!

Nagyon jól telt a születésnapom. Barátaim nagyon megleptek. Kaptam egy modell GSX-R -t, hogy a téli hónapokban ne kelljen hiányolnom a motoromat.
TAce... boldog szülcsinapcsit utólagosan is
GSX-R 600 K4-K5 hátsó sárvédő láncvédővel 11000 Ft
fehér alapszínben!
festeni kell!
Szevasztok Cimbik!
Mondanak a jósok jó időt még a hétre?
13-14 foknak már örülnék, lehetne gurulni egy kicsit.
ThomAce, bódog születésnapot! Sorry a három perces késésért...
Szia!
Nekem örömmotorozás volt tegnap! erős ködben, estébe nyúlóan lenyomtam egy 200 -ast és lehet, hogy velem van a baj, de marhára élveztem! Ami hiányzott az a ködlámpa , de mindegy elvoltam nélküle úgyis mindenki lassabb volt nálam
Ez a dunlop gumi meg egyszerűen hihetetlen! , A BT014 után, ami ilyenkor már olyan volt mint az üveg, egy teljesen más világot nyit meg, nyálkás párás hideg időben is lehet vele kanyarodni, viszonylag rövid bemelegítési (1-2 perc tempós menet) idő után, és a féktávok is rendben vannak még a durvább fékezések esetén is. , Valszeg ezért is élvezhetőbb számomra az idei téli szezon!
majd msnen megbeszéljük
Elnézek Sanyibához, hátha van valamije. Milyen kellene? Hétfőn tudom csak neked megnézni, me ilyenkor nincs nyitva az öreg.
Múlt hónapban 2 ilyen swiftet vettem, rendbe raktam, 1 héten belül el is vitték őket. Ha 2 év múlva kidobják a kukába, akkor is havi 13ezer forintba van kb.
Óvatosan! Bár nyálkás út adhat kis élményt is Lassú! tempónál lehet forgatni a hátsót gumi csekély kopás mellett Széles utat meleg gumit!
jó utat, óvatossan !

ledeket nem tudsz occón ? mert most ien hobbi elektronikai dolgokkal kísérletezek, illetve próbálok építeni. több kevesebb sikerrel
Vigyázzá magadra Én is Csemőre megyek, neoncsövet passzolok el. Cegléd alá.
Hát ez nem éppen De azért szeretem
rendben köszönöm

csak a kocsit elviszik faterék aztán valamivel menni kell barátnőhőz, remélem azért kárpótolja erőfeszítéseim
A KRESZT be is kell tartani, hiába ügyes kis robotgyerekek vagyunk.
Hát nem lesz egy örömmotorozás az biztos. Mindenesetre csak óvatossan.
örülök ha 80al fogok menni egyébként is én mindig betartom a KRESZT

az a gáz 4kor indulok akkor kezd sötétedni és szemetel az eső is + az 51es főút nem a leghaladósabb hétvégén. Vissza meg majd olyan 8 felé
ezzel a tempóval kevesebb mint fél óra.
mikor lesz má tavasz ?
ma még 100kmt ebbe az esőbe le kell vezetni a gixerrel
Fel is hívom őket, hátha épp swiftre vágynak...
Naja. Tőlünk is vittek 1-et. Mondjuk ők erdélyi magyarok voltak.
Legutoljára a Dákók mentek vissza a románokhoz.Na az nagy szám volt.
Ez a hátránya a népautóknak. Lehet kiviszem Romániába, állítólag ott most nagyon mennek.
Sajnos a swift sem a legeladhatóbb a piacon lévő mennyiség miatt.Csak ha kitalál az ember egy nagyon nyomott árat.