Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Ezek szerint akinek tetőcseép felezte meg a fejét az az SJANOS volt!
Mindíg tanul valamit az ember!
Szétszakadt pali már több éves fotósorozat, motorozni márpedig kell, nincs mese! , , , , ,
Szia Én motorozok!
Szia! nincs !
Szia! Nem!
gyárilag olajos, de pá fújás nem árt neki.
Üdv!
Én Continental Race Attack(Street) típusúra cséréltema gyárit és nekem beváltnagyon is. Jó tapad, időbe melegszik.
Sziasztok! érdemes gyári gumit venni erre a gépre mint gyárilag? jok a bridgestone gumma?
Valaki megtudná mondani,hogyha újonnan vettem K&N szűrőt a gépbe...először nem kell olajozni igaz?
Vagy rögtön az első beszerelés előtt is le kell fújni?
Úgy tudom,hogy alapból,gyárilag "olajos" olajozva van!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Szia Oszi bácsi!Megkaptam tegnap a gyertyákat!

Hali Animation!
Megkaptam a sportlégszűrőt is tegnap!
Az én faterom is ugyanezt szokta mondani és tényleg igaz!
És még hozzá teszi azt is, hogy "tudom fiam, hogy tud ez a gép, de ezzel is el lehet kottázni a dolgokat" !
Az eredeti Ghost Riderek
Köszi elfelejtettem.
Igazából csak annyi h K3 -ról érdeklődvén nem igazán kaptam választ.Tudom h szinte mindenkinek frissebb gépe van de gondoltam egyszer régen volt valakinek ilyen.
Oszi majd csak Hétfőn. ( 18173 hsz ).
Oszi tudnál feltenni képet róla?
Bigkartman ! Mi a bánatod tezsvír?
Edzésképp nézd meg a Végső állomás című,több részből álló filmet,a másodk rész talán a legjobb
Vannak benne érdekes elhalálozások,edzik a galambmájat!
Nekem bírja a gyomrom, 3 évtizede horrorfilmeket néztem estimese helyett! Viszont amikor pl Dobogókőre 150es tempóval kanyarogva,az út mentén lévő táblán a szerencsétlenűl járt motorost mutogatják,kép alatt " te leszel a következő " szöveggel....azért csak-csak elgondolkozom....és biztosan van aki még hasonlóképp tesz.
Én szivesen segítenék, de mivel nincs tapasztalatom K3-al, ill. váztöréssel, így nem tudok.
Ugy látom itt mindenki leszarja az ezeréves csotrogányokat tulajjal együtt.
Böff
Egyetértek tutissal. Nem az ilyen jellegű képek fogják meghatározni motorozási "stílusotokat". Frankón lehetne ide betenni Gyalogost vazeg akit tető cserép felezte meg a fejét, DE MINEK!
Van ilyen SJANOS. A halálos balesetek ellen (legyen az bármílyen is) nem tudsz mit tenni. Mindenki magában döntse el mit tud, mit vállal.
Én is mindig úgy motorozok, ahogy apum tanácsolta: "Veszélyes helyen hiába előzök meg bárkit A-ból B-be csak 1-2 percel fogok elöbb odaérni -gondolod át 2*" És igaz.
láttam már én is párat, utolsót tegnap este, igaz csak a körvonalait..
Orosházára mentünk, csóró gyalogos(vagy biciklis) át akart menni a sötét úton, akkor értünk oda amikor megérkeztek a rendőrök..De neten nem ilyen képeket akarok nézni, elég ha az élet elém veti a maga valóságát..
Én eddig 4 olyan hullát láttam akik közlekedési balesetben haltak meg.Nem szép látvány.A kórbonctanon sem. De sok embernek az orrát is bele kellene verni. Nem csak motorosról beszélek.