Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendben.....
Köszönöm MESTER a bíztató dííícséretet....
Szeva Doki46!
Tégedet is megcsinállak mégegyszer jobbkézzel valamikor! ,
Fejlődik a szöveged, talán lesz belőled valami...... ,
Szeva Doki!
Én is nem rég vetetem zselés aksit... (Unibat, modell: CBTX9-BS), és állt most heteket hidegbe indíítás nélkül és hibátlan,,,csak tipp...Kész a motorm, ha érdekel majd MSN-en leírom mik válétoztak, ill. cserélődtek... Megyek is még ilyen idő van beöltözök és gurulás.....
Ez a legerősebb, ami még belefér a Gixerbe.....

Poweroad motor akkumulátor Y-YTZ14-BS, M-CTZ14S-BS 12V 12Ah, Indítóáram: 140A, Méret: 150x87x110mm

Ha nincs indítóáram feltüntetve, akkor a CCA értéket kell nézni, hogy minél magasabb legyen.
Hidegindító áram (CCA vagy EN) az az áramerősség érték, amelyet az akkumulátor problémamentesen le tud adni 30 másodpercen keresztül -18C hőmérsékleten úgy, hogy a feszültsége nem esik 7.2V alá. Ezért a magas CCA érték különösen hideg időben bizonyul hasznosnak.

Akkor megyek is és nézek egyet....
Jó az idő, pattanjon mindenki motorra....
Oszinak tudja valaki a telefonszámát?
Köszi szn, hogy megnézted Ace!

Oszi, az enyémben már nem a gyári akksi van benne, gondolom az előző gazdája qrvára nem figyelt erre.....valami kínai csingi-csungi akksi van benne, ami ténylegesen 5 Ah -ás, mert megnéztem, vagy 5, valamennyi talán, de nem 9 Ah az FIXXX.
Kapsz helyette másikat "ingyibe"?
Gyárihiba okozhat sajnos ilyet. Én meg mindig beszopom az ilyesmit.
Hát én komolyan nem értem ezt az akku problémát. Én pl. még soha nem vettem motorba aksit.
Jó helyen van tárolva, töltés pedig akkucserés megoldással lesz szerintem érvényesítve.
Így még cikibb
A téli tárolás és töltés fontos egy akku élettartama szempontjából...
Amúgy milyen 2 éves gépről beszélsz? Június 16.-ikán vettem a motoromat. Párszor nagyon eláztam vele.
Cellazárlatos lett az akku. Nem azon múlik, hogy hány éves. Gyártási hiba, stb... Robogómban 3 év után döglött meg az akku.
Új akku kell egy 2 éves gépbe? Az enyémbe még a gyári van és hibátlan... (K4)
Köszi Oszi!
Mi a fene....nem tudtál aludni este?
Ez olyasmi mint a biondi. Hivd fel Egedi Sanyit, nála van ilyen. link
Hja, közben megnéztem 12V 8Ah -s akkumulátor van benne.
Szia!
14 900Ft volt az új akku. Ugyanakkora Ah értékűt vettem bele. Kódszám alapján, a hozzáértő szakemberek segítségével választottuk ki az új akkut. Fejből meg nem mondom neked, hogy mekkora az értéke, de a szervizkönyv úgy emlékszem taglalja. Amúgy ha erősebb akkut veszel bele (fizikiai méretei miatt SZINTE kizárt, hogy erősebbet tegyél bele.) akkor sem lesz gond. Azóta egyébként szépen indul a Beccyke.
Szia Szobacica!
Nagyon állat lett a rajz! Nem gondoltam volna, hogy sikerül normális fejet varázsolnod nekem, de hát mégiscsak összejött. Az orvos amúgy felsírt, mert átmentem a rajta motorral. Először csak a bukósisakot látta meg, aztán felmordult a motor. Megpróbált félreugrani, de már akkor is tudtam egyenesben tövig húzni a gázt.

Nagyon állat lett a rajz. Ma - holnap fel is dobom blogomra. Még csinálhatnál pár márkatársunkról, aztán akkor egy egész galériát tennék fel. Te kis szobahuszár.
Látszik, h véged van...
De nem baj, már így szoktunk meg!
Ohhh, köszi! Lassan már aktot is küldök neked...
Dehogy, én nem bántanálak. Hát rendes gyerek vagy te...
Igen, a malacé is jó lesz, de csak ha a szőre is belekerül, meg lesznek benne kicsi kukoricadarabkák...
Jó étvágyat...
Kicsit gyanús lenne, ha 5Ah-s aksi lenne benne... Inkább 9Ah...
Nekem van... Mert olcsó vagyok, 4000-be viheted a párt...