Én tökéletesen elégedett vagyok a feleségemmel, vele pont elég megbírkóznom elhiheted csak helyeseltem, hogy nem a te rusnya fejed kell elviselni a képeken
Szép estét!
Az lehetséges hogy nyáron miután ráraktam a vasra a Yoshimurát, úgy használtam és idő közben hangosabb legyen a hangja a csőnek?
Én mintha hangosabbnak hallanám...
És elköszönésként, mivel már alszik a kicsike és a hiány nagy úr lett, egy kép Eisenstadból!
Hálisten nem nagyon, mert eléggé kiesik az a rész múltkor(egy hete kb) valaki nagyon gyúrta neki, nyúzta a gépet mint a lankadtfaszt, de azonkívül csak az 51 -es úti motorosokat szoktam hallani, de valszeg Te meg azt nem, bár ott a nullás tövében neked több ilyen élményben van részed.
Én az újnulláson szoktam állatkodni, az kieső rész!
Akkor gyere el egyszer Székesfehérvárra... Mikor valamelyik elmeroggyant motoros-kolléga nyélgázon, egyesben tiltásig a kiherélt kidörrentőjével megy a Palotai úton végig. Hab a tortára, mikor mindezt este 10 - 11 körül végzi. Értem én, hogy jóidő van és így jobban hül a motor, meg ki kell kormolni a gépet... No de ez már néha nálam is lenyomja a biztosítékot.
Nincs ebben semmi bonyolultság, egyik lábam itt a másik. Amúgy simán összeraktam a tájmkütyüt, mert mióta a kinai quad nálam van olyan szerelési ismeretekre tettem szert hogy le se merem írni ( nomeg nem is tudnám leírni merthogy egyszerű vagyok mint egy faék ). Sz'al Te most a jöttünk, láttunk, stb... filmre accuciáltál, de nagyon félrelőttél mert ez a tükrömtükrömmondmegnékem mese, merthogy hófehérkét kell idomszerelni. Címet nem adok, ha ügyi vagy párezer hozzászólással visszább megtalálod. Amúgy megha jössz, küldök neked egy csillagkaput nehogy sérüljön az aranyered a hidegben.
Te figyi má szobabringa, már rég meg akartam kérdezni mert Te is arra laksz, esténként Te nem szoktad hallani hogy egy állatkert motoros mindig kétmilliárddal száguld felteheleg az M0-áson?
Most már nem, de egy hónappal ezelőttig szinte minden este hallani a száguldozást..
Már itthon is vagy? Hogy értél haza fosként? vagy kezed lábad megvan! ,
A tükröt dugd el, nem akarok időutazni!Fosok tőle , !
Milyen idomot kell szerelni? tönkretettél valamit?Vasgolyó való neked! , bár lehet hogy abban is kárt tennél pillanatok alatt! Mondd a címet, ott vagyok kétnapi hidegpálinkával gyorsba!
Gyere bátran kölcsönadom de kétnapi hidegélelmet hozz magaddal, mert ki itt a kapun belép az idomot fog szerelni. Kaját nem adok, minden pénzem a motorra ment.
van vkinek akkor egy hasonló de nemtudom ki az. szín, plexi, rendszámtartó u.ez
Augusztusban vettem a motorot, igaz hogy Bp. Csepelen!
Köszi
Minden lehetséges,
Az lehetséges hogy nyáron miután ráraktam a vasra a Yoshimurát, úgy használtam és idő közben hangosabb legyen a hangja a csőnek?
Én mintha hangosabbnak hallanám...
És elköszönésként, mivel már alszik a kicsike és a hiány nagy úr lett, egy kép Eisenstadból!
Én az újnulláson szoktam állatkodni, az kieső rész!
Meg szobacica de ő az elméje erejével mint csáknorisz.
Most már nem, de egy hónappal ezelőttig szinte minden este hallani a száguldozást..
A tükröt dugd el, nem akarok időutazni!Fosok tőle
Milyen idomot kell szerelni? tönkretettél valamit?Vasgolyó való neked!