Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tökéletesen elégedett vagyok a feleségemmel, vele pont elég megbírkóznom elhiheted csak helyeseltem, hogy nem a te rusnya fejed kell elviselni a képeken
bocsi
van vkinek akkor egy hasonló de nemtudom ki az. szín, plexi, rendszámtartó u.ez
Ezt már kérdezted tőlem és mint akkor is most is azt válaszolom hogy nem.
Augusztusban vettem a motorot, igaz hogy Bp. Csepelen!
motorod nem láthattam ősszel csepelen ?
El a csajomtól!
Köszi
Szia Csicseri!
Minden lehetséges, de egy biztos, az adatlapod már csak amiatt a gyönyörű hölgy miatt is érdemes volt megcsinálnod!
Szép estét!
Az lehetséges hogy nyáron miután ráraktam a vasra a Yoshimurát, úgy használtam és idő közben hangosabb legyen a hangja a csőnek?
Én mintha hangosabbnak hallanám...
És elköszönésként, mivel már alszik a kicsike és a hiány nagy úr lett, egy kép Eisenstadból!
hát ez a rajz ez isten:D kreativitásotok határtalan:D:D::D
Nna... találtam egy régi tükröt, még öreganyám öregannyáé volt, és sikerült beizzítani, úgyhogy igazad volt Domi123! működik! Belenéztem! ,
Hálisten nem nagyon, mert eléggé kiesik az a rész múltkor(egy hete kb) valaki nagyon gyúrta neki, nyúzta a gépet mint a lankadtfaszt, de azonkívül csak az 51 -es úti motorosokat szoktam hallani, de valszeg Te meg azt nem, bár ott a nullás tövében neked több ilyen élményben van részed.
Én az újnulláson szoktam állatkodni, az kieső rész!
Mi is.
Az a gond hogy ez nem egyszeri, hanem minden este ezt hallgatom..
Akkor gyere el egyszer Székesfehérvárra... Mikor valamelyik elmeroggyant motoros-kolléga nyélgázon, egyesben tiltásig a kiherélt kidörrentőjével megy a Palotai úton végig. Hab a tortára, mikor mindezt este 10 - 11 körül végzi. Értem én, hogy jóidő van és így jobban hül a motor, meg ki kell kormolni a gépet... No de ez már néha nálam is lenyomja a biztosítékot.
Lehet te átmentél a hiperűrbe és ott csak hárman képesek közlekedni egyszerre.

Meg szobacica de ő az elméje erejével mint csáknorisz.
Én eddig csak kettőt láttam. Lehet bennem van a hiba?
A nullás tele van őrültekkel.Nem nagy kunszt találni.Én is arra szokok túrakígyózni.
A másik egy ződ volt, sz'al szerintem nem Te voltál.
Remélem, az nem az én Gixxerem volt, meg a cimbi CBR125R-je... :D
Hehe, én láttam egyszer két őrültet a nulláson.
Nincs ebben semmi bonyolultság, egyik lábam itt a másik. Amúgy simán összeraktam a tájmkütyüt, mert mióta a kinai quad nálam van olyan szerelési ismeretekre tettem szert hogy le se merem írni ( nomeg nem is tudnám leírni merthogy egyszerű vagyok mint egy faék ). Sz'al Te most a jöttünk, láttunk, stb... filmre accuciáltál, de nagyon félrelőttél mert ez a tükrömtükrömmondmegnékem mese, merthogy hófehérkét kell idomszerelni. Címet nem adok, ha ügyi vagy párezer hozzászólással visszább megtalálod. Amúgy megha jössz, küldök neked egy csillagkaput nehogy sérüljön az aranyered a hidegben.
Te figyi má szobabringa, már rég meg akartam kérdezni mert Te is arra laksz, esténként Te nem szoktad hallani hogy egy állatkert motoros mindig kétmilliárddal száguld felteheleg az M0-áson?
Most már nem, de egy hónappal ezelőttig szinte minden este hallani a száguldozást..
Már itthon is vagy? Hogy értél haza fosként? vagy kezed lábad megvan! ,
A tükröt dugd el, nem akarok időutazni!Fosok tőle , !
Milyen idomot kell szerelni? tönkretettél valamit?Vasgolyó való neked! , bár lehet hogy abban is kárt tennél pillanatok alatt! Mondd a címet, ott vagyok kétnapi hidegpálinkával gyorsba!
Gyere bátran kölcsönadom de kétnapi hidegélelmet hozz magaddal, mert ki itt a kapun belép az idomot fog szerelni. Kaját nem adok, minden pénzem a motorra ment.
Elmennék azért tükörért! Lehet? ,