Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos mindenki motorozik!
Na mivan csak Én pörgök itt mint légy a hátán? ,
Ha fázik a kezed dugd a seggedbe, és ha még mindíg tudsz motorozni, akkor Te nagyon érzed a gépet!
Nekem a zuhogó eső, 5 fok, szembekamion masszív vizfüggönnyel, telibeverve szemből 130 km/h val, és a frizura még mindíg tart!
Géjesixer a jó választás! ,
Micsinátá?
Szia Zoli32!
Én már eleget mentem ebben az évben , úgyhogy marad a szájmotor, nem is hiányzik annyira, mint nyáron, csak néha..
Te viszont már hiányoztál az életemből arany vándorhernyóm!
Te még moleszterálod a V2 -es biciklid? ,
Szia pukis!
Lecserélted a motorod?
Fel kell öltözni ennyi, és kicsit sűrűbben kell megállni, mondjuk tankolástól tankolásig!
Nekem a recept a következő : alul faszlankasztó jégeralsó,2 zokni, bőroveráll, sígatya.Felül : póló (hosszú ujjú, 2 kardigán, bőroveráll,bőrkabát.Maszk, bukó, szövetkesztyű, bőrkesztyű. ezzel 3 fokig vígan lehet 110-180 -akat sétálni km/h -ban
Hali van egy elado GIPRO ATRE fokozatkijelzőm kék színben. GSXR-hez 13.000-ért. 06304029696
Én tavaly dec 20. án még beletettem 200 km -t, esőben 5 fokban, úgyhogy még bőven szezon van gyerekek!
Köszi!
Lenyaltam a monitoromról! Cserébe majd felteszem a gyerekkori gixxeres képed szádban egy120LE -s cumival!
Na puszillak!
Te most mész a motorkáddal vagy netharcolsz mostanság?
Me egyre nagyobb az előfordulási százalékod mint a parlagfűnek.
Szia sunabubus46!
Én olyat is tudok, hogy csapkodom az arcomhoz a sajátom , , , ha már fáj kölcsönkérem az osziét, a dominó még nem akarja, de már puhul! , ,
SZia Biggenyóm!
Nem kell fakéz, elég az a digitális csukló ami neked van, ha felülsz a motorkádra (tudod 2 állás : vagy0(alapjárat) vagy1(csuma)köztes állapot nincs! , )Te tésztaszűrős álomarcú gumicsizmás galambom!
Megvan rajzon a gyerekkori ábrázatod! majd felteszem!
Szia mucim!
Fasza gandzsaültetvény! , (így kis nézetben ).Ha betekertétek volna ebben az állapotban lehet, hogy többet kaptatok volna érte (mondjuk 25 év ) És elvitte volna egyben a rendőrség, nem kellett volna nagybanizni, meg ilyenek! , , A 10.000 szál az már trombita volt? , , ,
nesze pár nagyfelbontású kép
ok rendben!
Még nem jött meg a pénzem. Addig nem mondom, hogy kell. Ha megjön a zsetonom, akkor szólok.
ThomAce érdekel akkor a légszűrő és a gyertyák? 7000ben a tiedék!
szigoruan ck a Firebird mellé
Sejtettem, hogy ílyesmi terveitek vannak.....
Ezzel mi is tisztában vagyunk....
Csak sajna nekünk nincs autónk a VAS-ak mellett, így a munkába járás eszköze is, de mivel motorbuzik vagyunk ez nem baj, csak a hideg előbb-utóbb határt fog húzni.....
De amég 6-10fokok vannak, addig nem lehet nagy baj, ha rendesen fel van öltözve az ember.....
Vagyis remélem....
értem...de én ettől többet nm tudok tenni...
nm kizárt
Mert biztosítónál van az ügyem azért. Én meg futnék a pénzem után, de amíg nincs meg a számla, hiába megyek be a biztosítóhoz, hogy pengessenek. Ráadásul engem meg baszogatnak valami levéllel, hogy mi van már.