Nekem a zuhogó eső, 5 fok, szembekamion masszív vizfüggönnyel, telibeverve szemből 130 km/h val, és a frizura még mindíg tart!
Géjesixer a jó választás! ,
Szia Zoli32!
Én már eleget mentem ebben az évben , úgyhogy marad a szájmotor, nem is hiányzik annyira, mint nyáron, csak néha..
Te viszont már hiányoztál az életemből arany vándorhernyóm!
Te még moleszterálod a V2 -es biciklid? ,
Fel kell öltözni ennyi, és kicsit sűrűbben kell megállni, mondjuk tankolástól tankolásig!
Nekem a recept a következő : alul faszlankasztó jégeralsó,2 zokni, bőroveráll, sígatya.Felül : póló (hosszú ujjú, 2 kardigán, bőroveráll,bőrkabát.Maszk, bukó, szövetkesztyű, bőrkesztyű. ezzel 3 fokig vígan lehet 110-180 -akat sétálni km/h -ban
Szia sunabubus46!
Én olyat is tudok, hogy csapkodom az arcomhoz a sajátom , , , ha már fáj kölcsönkérem az osziét, a dominó még nem akarja, de már puhul! , ,
SZia Biggenyóm!
Nem kell fakéz, elég az a digitális csukló ami neked van, ha felülsz a motorkádra (tudod 2 állás : vagy0(alapjárat) vagy1(csuma)köztes állapot nincs! , )Te tésztaszűrős álomarcú gumicsizmás galambom!
Megvan rajzon a gyerekkori ábrázatod! majd felteszem!
Szia mucim!
Fasza gandzsaültetvény! , (így kis nézetben ).Ha betekertétek volna ebben az állapotban lehet, hogy többet kaptatok volna érte (mondjuk 25 év ) És elvitte volna egyben a rendőrség, nem kellett volna nagybanizni, meg ilyenek! , , A 10.000 szál az már trombita volt? , , ,
Ezzel mi is tisztában vagyunk....
Csak sajna nekünk nincs autónk a VAS-ak mellett, így a munkába járás eszköze is, de mivel motorbuzik vagyunk ez nem baj, csak a hideg előbb-utóbb határt fog húzni.....
De amég 6-10fokok vannak, addig nem lehet nagy baj, ha rendesen fel van öltözve az ember.....
Vagyis remélem....
Mert biztosítónál van az ügyem azért. Én meg futnék a pénzem után, de amíg nincs meg a számla, hiába megyek be a biztosítóhoz, hogy pengessenek. Ráadásul engem meg baszogatnak valami levéllel, hogy mi van már.
Géjesixer a jó választás!
Én már eleget mentem ebben az évben
Te viszont már hiányoztál az életemből arany vándorhernyóm!
Te még moleszterálod a V2 -es biciklid?
Lecserélted a motorod?
Nekem a recept a következő : alul faszlankasztó jégeralsó,2 zokni, bőroveráll, sígatya.Felül : póló (hosszú ujjú, 2 kardigán, bőroveráll,bőrkabát.Maszk, bukó, szövetkesztyű, bőrkesztyű. ezzel 3 fokig vígan lehet 110-180 -akat sétálni km/h -ban
Lenyaltam a monitoromról! Cserébe majd felteszem a gyerekkori gixxeres képed
Na puszillak!
Me egyre nagyobb az előfordulási százalékod mint a parlagfűnek.
Én olyat is tudok, hogy csapkodom az arcomhoz a sajátom
Nem kell fakéz, elég az a digitális csukló ami neked van, ha felülsz a motorkádra (tudod 2 állás : vagy0(alapjárat) vagy1(csuma)köztes állapot nincs!
Megvan rajzon a gyerekkori ábrázatod! majd felteszem!
Fasza gandzsaültetvény!
Csak sajna nekünk nincs autónk a VAS-ak mellett, így a munkába járás eszköze is, de mivel motorbuzik vagyunk ez nem baj, csak a hideg előbb-utóbb határt fog húzni.....
De amég 6-10fokok vannak, addig nem lehet nagy baj, ha rendesen fel van öltözve az ember.....
Vagyis remélem....