Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boccs bringa, de ez kurva nagy beszólás volt..... erre vissza kell dobnod valamit, bár elismerem nem könnyű.....
Nem tájmkütyü kell ehhez hanem tükör.
Az irigy geci vénember! Küldd át ide a tájmkütyüddel, hogy csak ott egy kupac szar maradjon belőle ott, mint nálad a kvadon itt, azt majd jól kibaszok vele, feldugom a protkóját a duzzadt aranyeres picsájába, azt szarás előtt közvetlenül olyan mosolya lesz a seggének, mint Geronazzo Marika mosolya! , ,
Szia!
Megtudnád ezt csinálni a 600as K8asomon? Nekem tetszik ez a kékesdi... Mennyiért vállalnád el, hogyha igen?
Akarod még hozzátenni, hogy ez szilveszterkor a legjobb
Nem is rossz ötlet...:D Menetközben gond nélkül:) Köszi a tippet!
A kupakot bevazelineztem, ezért tiszta. Ma már nem megyek sehova, lefagyott a vesém. Natessék még donornak is szar lennék.
Beszart a fluxuskondezátor oszt csak a kesztyü jött haza. Én 2025-ben vagyok és írom a lotto számokat felfele. Meghekkeltem a dátumot a sz.gépen mert máshogy nem tudok kommunikálni veled, csak valami kisszobabringással, de az egy tiszteletlen pali, mer' azt mondta hogy az ősei be vannak gyepesedve és nem engedik hogy megvegye a k25-öt.
Nem lakom messze tőled Dombóvártól pár km-re, am nemhiszem h összefutottunk idén mert nekem passzív volt a szezon...
Akkor marad piros....annyira nem akarom megbuherálni.....majd a helyzetjelzők is pirosak lesznek akkor......mert ez a gagyi zseblámpa fény kissé zavar, viszont a pirosért meg lehet zaklatni fognak a sünök, mivel állandóan világít.....
Szeva Domino!
Megyek és lemosom, csak előtte összeb.szom rendesen sárral..... .....hát ezen látszik, hogy kék színű.....
A sipka is alig saras......tessék visszamenni és elmerülni valami mocsárba....
Nemsoká ottvagyok...
Mind1iknél szopós, mert a kijelzőt le kell forrasztani róla...
Nekem sokkal jobban tetszik, de a piros tartományhoz rakhattam volna 1 darab piros ledet, mert most ott ilyen lilás.
Szia!
Az nem fog menni, mert most nincs otthon netem. A héten megyek újat köttetni. Írj mail-t, az a tuti.
Hát fehér ledeim nincsenek, csak kékek. Utánanézek, hátha tudok szerezni.
Hehe.... mi az beszóltál a varázslónak, vagy csak a jöttünk láttunk visszamennénk c. film időutazás effektusát valósítottad meg élőben? Állat!
Retard seggrakéta kétkerekűekhez nemértőknek! , ,
Szia Doki,
kicsit nehezen de elindult, azóta meg semmi gondja.
Jöhetsz lemosni.
Ez állat!
Protektoros latex szopóoveráll állarcal, térdig érő tűsarkú crosscsizmával, lehet kígyómintás is, azt lehet menni dagonyázni , ,
Oszi!
Ez K7-nél egyszerűbb mutatvány nem?
És szebb lett kéken? Látom a képet, de élőben úgyis másabb....
Szeva Dom!
De vegyél magadra most valami gumiruhát, mert az asszony megint lecsapat a kerti slaggal mielőtt beenged és sör sem lesz!
Felöltözve igaz úgy fox kinézni, mint egy teleszart búvárruha, de jobb, mint a kerti zuhany hidd el....
Jó quadolást és délutánra kérem az élménybeszámolót, hogy mit kellett utána szerelni....
Ja légvédelmi elöl, niggeres aszfaltvilágítás hátul vörösben, diszkós vagánykodóssan! ,
Ha elbaszod,még lehet belőle forgófény +egy kis tüzijáték aszfaltszinten szikraesővel!
Hali!
Felvettelek msn-re, du. vagy este dumáljunk erről a dologról!
Szép így kéken is, de én fehérre gondoltam mint a K8 1000 Gixeren!
Havernak van egy Rizlás 1000ese és ott tetszett meg!
Köszi!
Igyá mégeggyet és fogdrá a....... ,
Ehun -e!
Esett az eső? No akkor megyek dagonyázni. Melltartót veszek fel, mert ahogy nézem nagy a sár.
Én nem merek most mászkálni vele. Reggel van 1 - 2 fok és szakadó eső. Battlax-ot még mindig nem tudtam lecserélni, míg meg nem jön a biztosítós pénz, addig nem is lesz lecserélve. Most kocsival hoznak be melóhelyre.
Imádkoztam is 4nyelven, hogy beinduljon a Drágám, nehogy tolni kelljen......mert az érdekes lett volna.......
Beindult......