Az irigy geci vénember! Küldd át ide a tájmkütyüddel, hogy csak ott egy kupac szar maradjon belőle ott, mint nálad a kvadon itt, azt majd jól kibaszok vele, feldugom a protkóját a duzzadt aranyeres picsájába, azt szarás előtt közvetlenül olyan mosolya lesz a seggének, mint Geronazzo Marika mosolya! , ,
Beszart a fluxuskondezátor oszt csak a kesztyü jött haza. Én 2025-ben vagyok és írom a lotto számokat felfele. Meghekkeltem a dátumot a sz.gépen mert máshogy nem tudok kommunikálni veled, csak valami kisszobabringással, de az egy tiszteletlen pali, mer' azt mondta hogy az ősei be vannak gyepesedve és nem engedik hogy megvegye a k25-öt.
Akkor marad piros....annyira nem akarom megbuherálni.....majd a helyzetjelzők is pirosak lesznek akkor......mert ez a gagyi zseblámpa fény kissé zavar, viszont a pirosért meg lehet zaklatni fognak a sünök, mivel állandóan világít.....
Szeva Domino!
Megyek és lemosom, csak előtte összeb.szom rendesen sárral..... .....hát ezen látszik, hogy kék színű.....
A sipka is alig saras......tessék visszamenni és elmerülni valami mocsárba....
Nemsoká ottvagyok...
Mind1iknél szopós, mert a kijelzőt le kell forrasztani róla...
Nekem sokkal jobban tetszik, de a piros tartományhoz rakhattam volna 1 darab piros ledet, mert most ott ilyen lilás.
Szia!
Az nem fog menni, mert most nincs otthon netem. A héten megyek újat köttetni. Írj mail-t, az a tuti.
Hát fehér ledeim nincsenek, csak kékek. Utánanézek, hátha tudok szerezni.
Szeva Dom!
De vegyél magadra most valami gumiruhát, mert az asszony megint lecsapat a kerti slaggal mielőtt beenged és sör sem lesz!
Felöltözve igaz úgy fox kinézni, mint egy teleszart búvárruha, de jobb, mint a kerti zuhany hidd el....
Jó quadolást és délutánra kérem az élménybeszámolót, hogy mit kellett utána szerelni....
Ja légvédelmi elöl, niggeres aszfaltvilágítás hátul vörösben, diszkós vagánykodóssan! ,
Ha elbaszod,még lehet belőle forgófény +egy kis tüzijáték aszfaltszinten szikraesővel!
Hali!
Felvettelek msn-re, du. vagy este dumáljunk erről a dologról!
Szép így kéken is, de én fehérre gondoltam mint a K8 1000 Gixeren!
Havernak van egy Rizlás 1000ese és ott tetszett meg!
Köszi!
Én nem merek most mászkálni vele. Reggel van 1 - 2 fok és szakadó eső. Battlax-ot még mindig nem tudtam lecserélni, míg meg nem jön a biztosítós pénz, addig nem is lesz lecserélve. Most kocsival hoznak be melóhelyre.
boccs bringa, de ez kurva nagy beszólás volt..... erre vissza kell dobnod valamit, bár elismerem nem könnyű.....