Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvan:D vagy majd ha lesz keret rámegyek haverod pályaidomjára.. az nagyon tetszik:)
Ha nem kötöd ki azt az 1 kábelt ami a képen is látszik, akkor dobja az Fi jelet. Viszont neked mivel dobja az fi-t így az exup motorral lesz valami, mivel az nem mükszik megfelelően. Szedd ki a küldött link alapján az exup motort, kösd ki azt az 1 kábelt és máris semmi gond. kb 20 perces meló, tök egyszerű.
Használt műaynagot tudsz itt venni, láttam régebben hírdetést, nézz körül.
ha kikötöm akkor vagy csak igy magátol? az a baj hogy le van nyuzva a müanyag meg a blokk is oldalt... majd küldök képet.. ha azt a kábelt nem huzom ki a csatlakozobol akkor nem tünik el az FI mi?
Vidd el fényezőhöz, párezerét újrafújja úgy hogy nem látszik meg semmi.
Amúgy az exupra visszatérve, kösd ki amit küldtem linket aszerint. De ha csak simán kiakasztod a bowdeneket az is elég, bár az csak félmegoldás szerintem..Az fi jel amúgy el is múlik egy idő múlva...
többit majd otthonrol mert nem otthon vagyok és baszakszik a gép:D de a jobb oldala kicsit karcos:(
Csaóó Speedbike, neked meg ajánlom a suzuki hollós szervízes srácot, ha mész hozzájuk szervízre mond meg neki hogy szedje ki az exup motort. Félóra munka (3000 ft) és nem lesz felesleges kütyü a motorban..
csináld azt amit írtam msn-en, meg várom a képeket
szevasztok. őőő hol is kezdjem:D szoval vettem egy k6 os 750 es gixit. és az FI lámpa jelez mert a kipufogo szelep nem zár rendesen mert valami szar benne (sehol se tuggyák megmondani hogy mi). járt már igy valaki? vagy tuggya valaki hogy hogy lehet kikötni ezt a szart belőle? előre is köszi
Jaja, a rendszámtartónak a műanyag nyúlványa ugrott le, mert teszem fel a másikat.

Na, az a cucc eladó:)
Ne is mond....tiszta ideg vagyok már megint....
Ki kell megint vinni külföldre, mert nálunk itthon nincs az Acer-nek szervize......2-3hét gép nélkül megint....
Mi a fene lesz, addig velem.....semmit nem tudok intézni majd....
Ha meg itthon csináltatom meg, akkor meg ugrik a gary....
Szar ez mindenhogy....
Akkor mé nem azt mondja?
Arra a rendszámtartóizéra gondolt sztem...
Az ő sárvédője a rugóstagot védi. Nem hiszem, hogy a mögöttes forgalom kevessebb szutykot kapna miatta.
Ha van még esetleg meghívód,akkor nagyon szépen megköszönném!
Várólistára feliratkoztam már..biztos,ami biztos!
Tuning, nem esőbe kéne motorozni Majd tavasszal felteszem, a telet így alussza át Eheh, szedem elő a robogót... 150ről 50re visszaszokni, ráadásul váltani se kell... Nem kóseeeer
szevasz druszám

legközelebb ragd fel a hátsó sárvédőt mert az enyém tiszta kula lett a motorodtól pedig nagyon csili volt még mikor elindultam. na zúzzok aludni mingyá mert 3kor indulok dolgozni
Még jó, h most kaptad vissza nem?
nm motoros webáruház mindig más akciók vannak... napszemüvegtől kezdve...márkás cipő, ruházat...most épp GP holmik
Köszi
Elissa...jó cuccok vannak azon az oldalon?
Úgy értem mindenféle-fajta vagy kifejezetten csak motoros?
Kössz-kössz....neked is Oszi...
Viszem szervízbe....
Jó képek!
Józsefek a Gixxeren...
Okéj! Bár még bevárhatunk pár cuccot ami még kell majd.
Nem, még nem, mert nincs otthon netem, meg anyagilag most kicsit mínusz van.
Szeva Öcsy!
Köszi, valamikor megdumáljuk aztán elugrok érte.
A kapcsolót megvetted?