Mondjuk én is tartok tőle nekem nem engedte, hogy letegezzem mikor kipróbáltam... Az sv is jó nagyon, (szelidített TL)
Mi az a speed tripper ? Valami extra gyors nemibetegség ? Az Triumph? Az nem csak fehérneműket gyárt ? Elvesztettem a fonalat.... ,
Sokat menésre évekig készültem lelkileg, ennek ki kellett jönnie... hálisten sikerült... mostmár Én is igazi vándorféregnek érzem magam, olyan távolsági giliszta tipusúnak.
Jövőre már be fogom érni kevesebbel is remélem , bár ma voltam szervízben, és nem bírtam ki, hogy egyből ne hazamenjek (220 km) úgyhogy lehet jövőre is baj lesz.......
Idén már nem szeretnék töbet menni, ha csak nem lesz valami extra dolog!Bár még reggel azért beremeg a szemhéjam, mikor állok a dugóban kocsival, és látom a kocsik között a kis csalogató fincsi szabad sávot a visszapillantókból rakott sövénnyel , , a szabadság útját! . Ma kimondottan jól esett a kocsik között szlalomozni a Hungárián.... túlságosan is..... , , , Autók meg dudáltak....hogy mit csinálsz Te baromarc!?Istenem de jó volt......
Te még nyomod? vagy megvolt a téliesítés?
Már gondoltam a TLre de kicsit öreg kecske mind és még meg kéne előtte tanulni motort vezetni így mard a bugyikék túrapondrójárgány majd valszeg egy speed trip a befutó nálam az annyira cíííp hogy elolvadok tőle matt feketében.
De azért még mindíg csodálkozom hogy lehet ennyit kolbászolni egy évben mint te.
Szia 32-eske!
Nem rossz ez az acélsárkány, csak marha sok odafigyelést igényel, ha sokat nyúzod, de ezzel szerintem minden motor így van! Neked TL1000R kellene, az odabasz....v2.....hangorkán gyárilag......irgalmatlan tolás.......nem úgy .........de úgyis........ ........tolás mindenhogy.........
Nekem 1x csinálta eddig, hogy be kellett tolnom , pedig minden rendben volt (látszólag) és mégsem indult, csak tolásra, aztán már ugrott is (.......egy kicsit, mint a bejáratós buherka a gőzfürdőben )Tőlem nem kell tartanod, feltéve ha nem kihívóan veszed fel előttem a szappant , , ,
Én egoszexuális vagyok, csak az ötcombúval hetyegek! , Na meg a motorkámmal, az legalább nem ellenkezik, és nem mondogatja mindíg, mint a csajok hogy: fúúú de randa vaaaagy...... ,
Miket olvasok itten.Gixxer csak tolásra indul. Mit a simson amit 2 óra alatt leamortizáltam.
Pedig má azon gondolkodom cserélek.De akkor má nem.Marad a V2.
Azé ti jó fejek vagytok na.Főleg szobacica. Bár azé nem hajolok le a szappané ha ott van.
Csákány Doki, és Mindenki!
Nagyon jól teszitek, hogy megadjátok a szájuknak, látom fejlődsz!
Csak előtte simizzétek meg a buksijukat előjáték gyanánt, hogy ne legyen olyan közönséges, mikor szájon veritek őket a kékeres gixxeres csapágygolyókkal tuningolt kipufogócsipkéző galléros gyíkotokkal! , , ,
Tudod adni kell az érzelmeknek!
Mi az a speed tripper
Sokat menésre évekig készültem lelkileg, ennek ki kellett jönnie...
Jövőre már be fogom érni kevesebbel is remélem
Idén már nem szeretnék töbet menni, ha csak nem lesz valami extra dolog!Bár még reggel azért beremeg a szemhéjam, mikor állok a dugóban kocsival, és látom a kocsik között a kis csalogató fincsi szabad sávot a visszapillantókból rakott sövénnyel
Te még nyomod? vagy megvolt a téliesítés?