Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és mióta divix és ingé letöltés van felőlem bezárhat a mozi.
Bakker....most látom Tutis, hogy adatlapodon van msn.....
Felveszlek...
Azé valamikor visza lehet ezt a napot venni nem?
A Mozis szakmában, nincs ünnep nap.....vagyis van, de be kell jönni, mert nektek szabi van és hátha ilyenkor akartok mozizni...
Áhhhhhhhhhhhhh...........
Még ma is melózol?Nem semmi.
Tutis!
Szerinted vírus okozhat laptopon képernyőhibát? A hibát úgy értem, hogy olyan néha a kép, mintha valami amikor zavar tv-t, vagy bármit. Ilyen zöldes bevillogások, becsíkozások jelennek meg néha, de ilyen szemcsés formában.....
El nem tudom képzelni mi ez....eddig rossz volt a 220-as kábelem vége és zizegett a konektor ajzatban, de már azt is kicseréltem, mert azt hittem, hogy attól van.
De mégsem....
Vagy szerinted ott a hiba, hogy nap mint nap hurcolászom a hátitáskán motoron is. Megnyomódhatott?
Azért kérdezlek téged, mert mondtad, hogy te is billengyű-nyűvőnek tanultál...

Többiektől elnézést kérek a nem ide tartozó hszólásért, de nincs meg Tutis barát msn-en még....

Kössz Kolléga...
Jó reggelt! Mindenkinek.

Na Domino, még jó, hogy tegnap lemostam és kivixoltam a gépet....ma reggel szakadó esőben csapattam be a melóba.... ...tiszta dzsuva lett megint....
Na majd HOLNAP A SZÉP IDŐBEN megint lemosom majd....
Remélem jó idő lesz és elő kell ráncigálnod a bringát...
Reggel már kiderül szerintem...
Szia!
Nekem ez az idő már meleg, megvárom míg visszahül és kicsit esik,azt gyíí.... ,
így jártam én is
A mai napot nem szabadott kihagyni. Én is csak egy kis körre indultam, aztán mire hazaértem kiürült a tank. Ha szombaton jó idő lesz megyek, nem nagy cucc előráncigálni.
Szeva Dom!
Én is durrogtattam ma a gépet a városban és erre-arra.....nagyon faíííín volt az idő, majd én is hazajöttem és lemostam, felpolíroztam.... És olyan szépre sikerült, hogy gondoltam megyek még egy kanyart a városban....
Most megcibáltam neki néhol és csak 1-2-ben durrog vissza, de nagyon szolídan egyet-kettőt....
Életem legjobb vétele a Gixer után....
Elraktad a motort...? Ilyen időben? Hogy jössz akko szombaton?
Én meg képzeld megkaptam már papíron is a motor tárolásának engedélyét...
Gratula a könyvhöz! Mondtam én, hogy tutti a könyv....
Ide meg atomot dobtak vagy mi?
Ma motoroztam, lemostam a gépet, elraktam télire ( megint ), sz'al ez egy pörfekt déj. Már csak egy sör kéne.
Szia Doki,
töknyitott a rendszered, ennek meg ez a velejárója. Sz'tem nem lesz semmi baja. Korábbi véleményemet meghazudtólva megyek és miután szembe köptem magam a tükörben csapatok 1-et. juhéé.
Csáó! Hallod megvettem tegnap a könyvet! Nagyon állat tényleg, bár még nem olvastam végig. Én most jöttem haza egy kis csapatásból, kicsit csuszikált a gumi ebben az időben!
Jó reggelt Seggrakétás Gixeresek!
Jó idő van bakker, de qrvára!

Figyu már, mitől lehet az, hogy mostanában visszabeszél a YOSHI?
Lehet a hideg az oka? Nagy gázzal meghúzatásnál, majd motorfék és már gyönyörű hangon egyet-kettőt néha többet visszadurrog.....ja meg kerekezésnél, amikor visszaengedem még 1-ben és motorfék van.....?
EZ NEKEM PISZOKUL TETTSZIK, DE EZ NEM KÁROS A VAS-ra NÉZVE?
Mondom csak 1-2, vagy 3-4 durrogás csak......
Na most megyünk moziba mamácskával, de 2-3 óra és jövünk....
Addig is mindenki Bringára, mert ezt az időt ki kell használni....
Csáó mindenkinek!
Nekem úgy indult, hogy megcsináltam azt mint Te 2 -es, gyújtás, szörcsögés, zizegés végighallgat, közben már tolás, majd kuplung ki, ujra szörcsögés, zizegés, közben tolás folyamatosan anyázással, és elkeseredett fájdalmas arccal kombinálva, aztán lehet, hogy a fájdalmas arc segített, mert berottyant (ja nem!az a gatyámban volt , ), a motor pedig bepöffent , , , és azóta minden napsütésben úszik! ,
A jó reggeleteket!
Hát ilyet még komolyan mondom nem tapasztaltam ( Bekőtóni a motort ).
Nekem sem. Próbáltam már én is. Pl gurultunk le egy dombról(80-al) és amikor sebességben(kuplung behúzva) gurultam és rajta volt a gyújtás és ráengedtem a kuplungot, kb meg akart állni a kerék, de beindulni nem akart. A régi meg simán beindult. Bár abban nem volt ennyi elektronikai kütyü. Vajon mi tilthat le? Tök érdekelne. KIKÖTNÉM A PICSÁBA...
A Tizedest se lehet betolni. Bár még nem is kellett sose de ha menet közben leállítom akár 60-nál és bedobom sebességbe meg se próbál beröffenni. Szépen megállna ha rajta múlna. Letilt az elektronika.
Bazz! Ezt nem értem. Az enyém nem indul tolásra, ha le van merülve az aksi. Tavaly télen próbáltam.
Szitu: Mondom lemegyek a garázsba, csöpögtetni a nyálamat kicsit , meg melegítem a gépet. Kulcs elfordít, lámpa lekapcsol(mert nekem van kapcsolója), vészleállító ON-ba akkor lehet hallani ahogy csinálja a szervómotorok szinkronját, meg a benzinpumpa jellegzetes hangját is. Indítgatom, baszik beindulni. Addig addig nyektettem, ameddig elkezdett a műszerfalam képe is elgyengülni. Lemerült az aksi, de ilyenkor még nem véglegesen. Lekapcsoltam vártam vele, mondom simán betolom(elötte a 265 kilós Hondámat betoltam többször is). Aztán beraktam 2esbe, gyújtás megint ráad, elekzdtem futni vele, és amikor kiengedtem a kuplungot, akkor jött a jellegzetes hangja a benzinpumpának. Megpróbáltam még háromszor, hátha én vagyok gyenge, de mindig ez volt vele. Aztán szóltam isminek bebikáztuk, úgy jó lett, aztán tavasszal meg aksit cseréltem. Valami letiltotta nekem az indítást, csak nem tudom, h mi...
Szia Szobabringa!
Én a múltkor kerülgettem párat cimborám TLR-jével. Megtetszett rendesen. Pár év múlva veszek majd 1et a GSXR-em mellé játszósnak.
Ki kell olvasni belőle a hibakódot. Hátul valahol van 1 csati, rövidre kötöd, gyújtást adsz rá, és kiírja a kijelzőre a hibakódot. Azt meg megtalálod a szervízkönyvben, h mi a gond.
Az-az a fehérneműs szexi fekete.Na az kell nekem.
Sajnos lusta dög vagyok nem téliesítettem de 2 hete nem tottyantam rá me meló volt és kocsiban tespedtem.De majd hétvégén kidübörgöm magam talán.Csak eső n essen mert utálok suvikszolni.